Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam aysın sana gerçı bende acınacak haldeyım 27 kısı var ama hepsı akraba ve has konyalılar bende tekım gel komsu olalım
deryacım tam doymuyomu aç mı kalıyo acaba bir mama takviyesi yapsan yatırmadan birde öyle dene bu ara benimkide çok az emiyo sütüm azaldı içim dışım humana vve su oldu bugün offffff bu aylar çok zormuşşşşşşşş
selam bacılar olmayan bacılar nasılsınız 2. iş günüm yavsa yavas alısıyorum galıba bebegın basında babsı ve ananesı var ondan dolayı da rahatım maşaallah babası anneme koymuyomuş bile melekcim ben hastanede acilde calısıyorum ama enjeksıyona aldılar benı pansuman ve enjeksıyon yapıyorum süt iznim sırasında nöbet yazamadıkları için arada acile gecersem giriyorum nete oda kısa sürüyo acil yogun oluyor malum kızlar bu sebze corbalarına 5. aydamı baslasam ben hazır organık muhallebı meyve püresı verıyorum veren varmı aranızda hazırından sorun olmaz galıba
heyyo bacilaarr nassiniz benim kocam daha gelmediii 1 saat uzakliktaki bi adaya gittiler okul gezisine disarda acayip bir yagmur var ruzgarlida insallah gemide sorun olmamistir telindede direk sekreter cikiyo
Nil de uyudu ilk kez babasini gormeden bir gun gecirdi yarin artik gorcekler birbirlerini. Esma ve Fusuncum tarifleriniz icin cok mersi benim icin daha erken ama 5. ayi doldurayim basliycam ama sirf meraktan yogurt deniycem bakalim olucakmi. ben daha ne valiz hazirladim ne bisey yaptim bugun oylesine kaynadi gitti Turk degilmiyim iste illa yumurta delige gelince basliycam:) 2 gun sonra izmirdeyyiimmmm:))
GÖrsek yerdİk ama gelmedın ıstanbul bulusmalarına.. :)
aysıncıgım cok zordur emınım canım yaa.. Ay bı foto koysana ne kadar cıktı dısı ?
erken kacıyorsun bugun.. ben tatıldeyım 10 gun yokum kızlar..
kızlarr ben kaçar kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizi
ayşinciğim inşallah unutur ela ısırmayı bizimkinin dişi olmadığı halde damağıyla öyle ısırıyo öyle bağırttırıyorki beni anlatamam bide sündürüp bıraktımı kopuyorum o an şarjım bitiyooo
kızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız?bişey soracam benim kızım 5.ayının içinde ve birkaçgünden beri kendi kendine yattığı yerden başını ve sırtını kaldırıyor oturmak istiyor ben oturmasının erken olduğunu düşünyorum acaba erkenmi sizcede kilosu 2 hafta önce 6,650 idi boyu 62 cm oturtsammı bilmiyorum kendisi oturmak istiyor ama tehlikeli olur diye korkuyorum ne dersiniz
kızlar bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?... kocişin dişi ağrıyormuş ben bi iki yere baktım internetten... kanal tedavisine 500-550 diyor manyaklar iki kanal tedavisi bi diş temizleme 1250 çüüüşşşşş.....
bide hepsi i olmuyor...
merhaba canlar ben ara sıra selam verip kaçıyorum ama sizleri ve eski günleri çok özlüyorum
slm kizlar, benim hala tamirat bitmedi, mutfak dolaplarim, fayanslar, tavan , yerin tasi felan yapildi, yarinda gelecek usta, sonra 3 hafta tatile giriyolarmis, 3 hafta sonra devam, ama nasilll guzel oldu mutfagim varya, baktikca icim aciliyosositososito, bitsinde resmini paylasicam sizlerlede, bir bitseydi yaa, 44 kiloya dusmusum bu arada, offf tuy siklet oldum yine yaa
gel canım herkese açık burası. ee geç geldin donat bakalım tüm konuları. kendini bebeğini fotoları.. biz çok severiz paylaşımıheey bende burdayım bende mart annesiyim...banane yaa benide alın aranızaa
günaydın kızlar..esmadan önce günaydın yazdım bugün:)
geçmişi okudum aklımda kalan fundanın gelmesi oldu hoşgeldin hayatım.liyacım nasıl?
brde melek tatile gidiyormusun iyi tatiller..
napiyisiniz iyimisiniz?
bende 69 olmuşum bu arada süperim süper:)
Haftasonu oldu kimsecikler yok tabüüüüü. Bende bu arada yemeğimi yaptım,pişiyo. Bulaşığımı yıkadım ama börek yaptım tekrar bulaşık çıktı... Fırınıda balkonda yaktım valla ev zaten yanıyo pöfff 33 derece evin içi bütün camlar açık hafif esiyo güya.
hu huu kimse yokmu nasılsınız kızlar ya benım oglum sözde 4100 gr dogmustu iyi hoştu ama şimödi kalem gıbı kaldı yavrucak kılosu 7300 gr boyu 66cm napsam kızlar emıyoda ek gıdada verıyorum neden hala tombik degil tığ gibi oglum olacagına ben olsamya yaaa tığ gibi:
yardım edin yakızım emmiyor emmesi için resmen savaş veriyorum meme aşığı yavrum ne olduda böle oldu
o kadar az emiyorki ve inanılmaz huysuz anlatamam sürekli ağlar halde açmı dedim mama verdim bir damla bile içmedi öğürdü şu an 4 ay 10 günlük sütlü pirinçli ver dediler akşam verdim onu cap cup yedi ne yapsam ya çok yoruldum bi yere çıkamıyorum basıyor yaygayarı doğru dürüst emmediği için aç sanırıyorum hep netçem yavvv
slm slm slm ben geldimkaydirigubbakcemile2 hergun aslinda okuyorum sizi ama yazamiyodum :sm_confused:
oglusum rahatsiz su anda onu bekliyorum annelik bu demek iste uyursam atesi yukselir diyorum yatamiyorum Şeniz
bugun hastaneye gittik gribalenfeksiyon olmus oglusum kiyamam ya o kucucuk bedeniyle nasil mucadele ediyor zayifdi zaten hali kalmadi oglusumun boyle boyle atlatcak dediler sadece fitil vardi evde ates icin onu kullan dendi 39.5 olursa ates bide6 saat arayla tabi ama zaten etkisiyle gitmesi bir oluyor gene ates yukseliyor ne yapcami sasirdim annecigm yavrum yaa bir an once nesesine kavussa cigliklarini ozledim kuzumunmafoldumben
sibelcigim bilgilerin cok guzel bendede baya fazla var 15kg ciiikkkk
ama emdiryorum iye fazla bisey yapamiyorum -tatlicadiarzu-
herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
bu aralar batu çok huysuz neden bilmiyorum oda memyle savaş haline nasıl bir şekle grip emzireceğimi şaşırıyorum sıpayı dün bacaklarını dizime attım ata binmiş gibi emdi ama dün çok korkuttu beni yaaa
öğlen saat 1de sebze çorbası içti saat 5de muz kaysı püresi yedi saat 9dada gece tahıllarından aldım ondan yediriyordum yiyordudaaa ama bi ara miğdesi bulandı ve ne yediyse fışkırtarak kustu ne üstümüz ne başımız kaldı ve bağ evindeydik arabasında oturuyodu arabasının yer yeride kusmuk oldu çok korktum ilk defa böyle kusuyo midesini tamamemn boşalttı kuzum yaaaa şimdide uyuyordu geldim işeee
saol ayşincim hoşbuldukkkŞenizfunda sana hoşgeldin diyecektimhoşgeldinnnnn!
aaa evet, 2 gün önce muz ezip vermiştim.....
funda kızının fotolarını koydun mu? bakıyorum bak bebeişlereeeeesengözlerimebaksanab