2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay aynı ben valla bocugum bırı bana hadı desın ya esım aksam geldı aaaa ev temızlemedın mı dedı ne alaka dedım hayır ılk defa pazartesı ev temızlenmemıs bırı bana onu oraya koyma dokem demedı dedı aklınca benle dalga geÇtı

kızlar gece tahlili vermiştik.
kocam aramış şimdi doktoru sonuç için.geçmemiş sonuç.
ağlamak istiyorum ya.
2 kere tekrar etti şimdide geçmiyor.Allahım ne yapıcam ben ya
birazdan gidicem doktora nolur dua edin böbreklerine zarar verebilrimiş bu enfeksiyon

allah korusun bocugum ya ınsallah geçer dualarım sızınle sonuçları bana bıldır mutlaka olur mu senın ıçın yarın gıderım dr mıze

Allah korusun gÜlŞahcıĞım yaaa bı doktoruna gıt kÖtÜ dÜŞÜnme canım

günay kızlarr a.s.

böcüğüm inş düzelir tez zamanda lütfen üzme kendi :( dualarımız alyacımla..

emel hadi kalk kız bizim evide götürüyor bişeylerrr hergun sıl supur aynı sey offf

merhaba canlar ben ara sıra selam verip kaçıyorum ama sizleri ve eski günleri çok özlüyorum

Merhaba canım hoşgeldinnnnnnn

slm kizlar, benim hala tamirat bitmedi, mutfak dolaplarim, fayanslar, tavan , yerin tasi felan yapildi, yarinda gelecek usta, sonra 3 hafta tatile giriyolarmis, 3 hafta sonra devam, ama nasilll guzel oldu mutfagim varya, baktikca icim aciliyosositososito, bitsinde resmini paylasicam sizlerlede, bir bitseydi yaa, 44 kiloya dusmusum bu arada, offf tuy siklet oldum yine yaa

Nazancım dikkat et kendine halsiz kalma hasta olma

heey bende burdayım bende mart annesiyim...banane yaa benide alın aranızaa

Buyur canım bak aramızdasın bile :)

günaydın kızlar..esmadan önce günaydın yazdım bugün:)
geçmişi okudum aklımda kalan fundanın gelmesi oldu hoşgeldin hayatım.liyacım nasıl?
brde melek tatile gidiyormusun iyi tatiller..
napiyisiniz iyimisiniz?
bende 69 olmuşum bu arada süperim süper:)

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun muck

hu huu kimse yokmu nasılsınız kızlar ya benım oglum sözde 4100 gr dogmustu iyi hoştu ama şimödi kalem gıbı kaldı yavrucak kılosu 7300 gr boyu 66cm napsam kızlar emıyoda ek gıdada verıyorum neden hala tombik degil tığ gibi oglum olacagına ben olsamya yaaa tığ gibi :(:(:

Canım bence boyu uzun olduğu için sana zayıf geliyor bence kilosu gayet normal

yardım edin ya :( kızım emmiyor emmesi için resmen savaş veriyorum meme aşığı yavrum ne olduda böle oldu:( o kadar az emiyorki ve inanılmaz huysuz anlatamam sürekli ağlar halde açmı dedim mama verdim bir damla bile içmedi öğürdü şu an 4 ay 10 günlük sütlü pirinçli ver dediler akşam verdim onu cap cup yedi ne yapsam ya çok yoruldum bi yere çıkamıyorum basıyor yaygayarı doğru dürüst emmediği için aç sanırıyorum hep netçem yavvv

Canım genellikle bizimkilerde aynı durumda bu aylarda olurmuş.Günde iki öğün takviye yapıyorum sütlü prinçli kaşık mamasıyla

herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
bu aralar batu çok huysuz neden bilmiyorum oda memyle savaş haline nasıl bir şekle grip emzireceğimi şaşırıyorum sıpayı dün bacaklarını dizime attım ata binmiş gibi emdi ama dün çok korkuttu beni yaaa
öğlen saat 1de sebze çorbası içti saat 5de muz kaysı püresi yedi saat 9dada gece tahıllarından aldım ondan yediriyordum yiyordudaaa ama bi ara miğdesi bulandı ve ne yediyse fışkırtarak kustu ne üstümüz ne başımız kaldı ve bağ evindeydik arabasında oturuyodu arabasının yer yeride kusmuk oldu çok korktum ilk defa böyle kusuyo midesini tamamemn boşalttı kuzum yaaaa şimdide uyuyordu geldim işeee

Esmacım sen bu çocuğu herşeyden yesin diye aşırı besliyosun haberin olsun.

hello bebeklerrr
lazanyanız geldi ama bitkin yorgun abowww b idaha taşınmayacammmm kızım sıcaktan bunaldı bnenim evim çok serin evde olunca gece güzel uyuyodu maaşallah :D evde nette yok nakil dilekçesi verdim bakalım ne zaman naklolur 35 tl nakil parası faturama yansıyacakmış çüşşşşşşşşşş ohaa nagılıgılı sinirimi oynattılarrmafoldumben böyle işte yarınn büyük günn izmir de buluşcazzzzzzz ehuehuehehueeuh

Amanın Aslıcım gelmiş hoşgelmiş yerleştin mi canım bize foto koy evinin fotosunu güle güle oturun ailenizin huzuru bozulmasın muck

selam. anneler nasılsınız.. Alı Tuna dun yatakdan dustu ..:( ben orta katı temızleyeyım dedım. etrafına yastıklar falan koydum. kucucuk bı aradan ılerlemıs ve cıglıgına fırladım. ve dustugu yer de beton :(
Allahım melekler korudu dıyorum. Ben oyle dussem mutlaka bıseyler olurdu. Dustugu yatakda yuksek bıraz.
Bu arada bebekle havuza denıze gırmek cok zor kızlar.. Bakalım yarın sıftah yaparıs ınsallah.

Ayyy Melekcim sen koltukta bırakmazdın ay Allah korumuş iyi mi şimdi nasıl???????

Kıızzlaarrr hepinize merhaba 10 gün aradan sonra,nefiiss bi tatil yapıp geldik kızımla...
umarım herkes< iidir herşey yolundadır...
Kızım çok büüdü tatilde herşeyi yiyebiliyo artıık,elimle ezip veryorum balık,patates,peynir...
emmeyede devam tabi...denize grdik biraz ürperdi tabi ama havuza sokmadım saldın vardı ishal...
bende 1 kg vermişim sadece çünkü sadece 3 gün yüzebildim hava soğğuktu.Çok özledm sizleri

Canım hoşgeldin.Balık ağır gelmesin?????? Et 8. ayda filan veriliyor çünkü

Bugün sağlıkocağına kontrole gittik.. 8.450 gr olmuşuz.. Boyumuzda 68 cm.:nazar: Ebemiz görünüşe göre oğluşumun uzun boylu olacağını söyledi. Çok sevindim. Dalyan boylu yiğit olsun istiyorum.. Tabi öncelikle sağlıklı olması.:emir_bebek:

Maşallah Anıla valla paşa olmuş allah nazardan saklasın:nazar:

kızlar gece tahlili vermiştik.
kocam aramış şimdi doktoru sonuç için.geçmemiş sonuç.
ağlamak istiyorum ya.
2 kere tekrar etti şimdide geçmiyor.Allahım ne yapıcam ben ya
birazdan gidicem doktora nolur dua edin böbreklerine zarar verebilrimiş bu enfeksiyon

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın endişelenme mutlaka bir yolu vardır böbreklere inmez hemen merak etme zaten sürekli tedavinin üstündesin eminim varsa bile azalmıştır bizi haberdar et

gülşahcım içini ferah tut. eminim en kısa zamanda atlatacak. ben de bebekken çokk hastalanırmışım. şimi çokk şükür grip falan bilmem. bi ilk evlendiğimde oldum. o da azıcık.
sakın morlini bozma.

herkese de merhaba umarım herkes iyidir...

iyiyiz canım. ela ile dün veremediğimiz kargoyu verdik, sonra sağlık ocağına götürdüm Ela'yı. kulağıyla çok oynuyo. baktı bişeyi yokmuş ama diş çıkardığı için ağrı yapabiliyomuş.

dün neden veremedim kargoyu benim kızım sabah 8.30 gibi kalktı. 10 30 da uyudu. 14 te kalktı emdi geri uyudu. sonra 16 da kalktı. bu uykuya anlam veremedim ama Ela gitti bebek Ela geldi yerine. gece de4 defa emzirmişimdir. geceleri acıkıyo felaket hem de. gündüz de uyuyo. bu gece de 5 te uyandı uyumadı. gecenin bi yarısı da kaka yaptı. eşim de yarım litre suyu yatağa döktü. offff felaket bi geceydi. zaten depresifim, asabiyim. bi de baba kız üstüme geldi gece gece...

oyyyyyyyyyy kıyamam ben sana kuzum benim Nisanda sabah 8 de uyandı emerken bir doldurdu kucağımdayken sırtına çıkmış bütün yatağa üstüme geçmiş sabah sabah herşeyi söktüm :)

Gündüzü geceye çevirmiş Ela sanırım sen uyanık tut gündüzleri onu

bencede ayşin gündüzleri uyanık tut geceleri uyusun bizim ilk aylardaki halimize dönmüşünüzzz

geldim kızlar
alyanın lökositi düşeceğine yükselmiş vucudu antibiyotiğe direnç göstermiş
3 tane iğne yazdı cuma günü tekrar tahlil verecek eğer düşüyosa ant şurubu değişti ona devam düşüş yavaş ise direk iğneyi 10 a tamamlıcaz dedi
yüselmeyi durduramazsak böbrekler zarar görebilir dedi
sondalı ultrason çekeekmişiz eğer devam ederse kaçak varmı diye
yazamıyorum toparlayıp bile düşünün

Selamm kızlar...Tatil dönüşü şu çamaşır yıkama ütüleme kaldırma işide acayip bunaltıyo insanı be... bitmedi bi türlü... Kızlar ayaklarını emmeye başladımı minikler??

gülşahcım sizin lökosit değeri kaç benim kızımda şu an antibitiyotik kullanıyo bitince gidip idrar kültürü vericez çok zor gerçekten merak ettim ne kadar yüksek lökosit değeri

geldim kızlar
alyanın lökositi düşeceğine yükselmiş vucudu antibiyotiğe direnç göstermiş
3 tane iğne yazdı cuma günü tekrar tahlil verecek eğer düşüyosa ant şurubu değişti ona devam düşüş yavaş ise direk iğneyi 10 a tamamlıcaz dedi
yüselmeyi durduramazsak böbrekler zarar görebilir dedi
sondalı ultrason çekeekmişiz eğer devam ederse kaçak varmı diye
yazamıyorum toparlayıp bile düşünün

canım lütfen sakin ol düzelicek işallah bbu sefer iğneler fayda edicek

Selamm kızlar...Tatil dönüşü şu çamaşır yıkama ütüleme kaldırma işide acayip bunaltıyo insanı be... bitmedi bi türlü... Kızlar ayaklarını emmeye başladımı minikler??

canım kolay gelsin.Benimki ayaklarını çekiyor ama tam tutamıyor daha

selam genclik
biz geldik ezgi ve ben :) biz ezgiyle bulustuk o hazirlaniyo ben nili sewdim Allahim cok gusellllll birazdan Loran Aras ve Ayliz gelicekler heyyyyoooooooo

Back