2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerdesiniz yaaaaa birazdan çıkacağım zatennnnn kimsecikler yoookkkk

kızlar be yavaşdan kaçıyorum kendinize iyi bakın hepiniz öpüyorum kocaman iyi tatiller herkeseeee

(bana tatilya hafta sonu)

esmamıyı taıller canım valla ranpunzell bayıstıcok sıcak ıstt yanıyoruz batuhanı öp benim için kaygananıda:roflol: öppp

Haftasonu oldu kimsecikler yok tabüüüüü. Bende bu arada yemeğimi yaptım,pişiyo. Bulaşığımı yıkadım ama börek yaptım tekrar bulaşık çıktı... Fırınıda balkonda yaktım valla ev zaten yanıyo pöfff 33 derece evin içi bütün camlar açık hafif esiyo güya.

fundacımmmmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin.Liyam nasıl maşallah kocaman olmuştur.
saol canımmmmmm hoşbuldukkk Liya iyi büyüyor ve cadı bir kız oluyor :)
saol bitanem ben de seni çoookkkk özledim.
tatil çok iyiydi tahminimden biraz uzun sürdü. dinlendim gezdim geldim şimdi eve adapte olmaya çalışıyorum

hoşbulduk sarı böcüğüm liya iyi çok şükür bi sorun yok
bu arada kilo konusunda tebrik ederim seni darısı başımıza

Son düzenleme:
tekirdagdan slm.lar.
2.regl oldum. gecen ayın 20 sınde olmustum.havuza denıze gıremedım yıne.3 gun gıremem herhalde.bakınıp cıkacam.

hu huu kimse yokmu nasılsınız kızlar ya benım oglum sözde 4100 gr dogmustu iyi hoştu ama şimödi kalem gıbı kaldı yavrucak kılosu 7300 gr boyu 66cm napsam kızlar emıyoda ek gıdada verıyorum neden hala tombik degil tığ gibi oglum olacagına ben olsamya yaaa tığ gibi :

fundacım hoşgeldin canım bu sana 2.hoşgeldın demem dıgerını gormedım sanrım özledım senı bee

bu arada herkeze iyi gecelerr.

ben geldimmm
nasilsiniz kizlr?
bugün burasi cok yagmurluuu offff...
arkadaslara gittik öglen sonra eve geline ben hemen fitnese gittim kizkardesimle esim evde rüyayla birlikte kalmis... biraz mizildaninca oda üc dört kasik verdim diyor mama ...
ben geldim kizimmmm diye seslenince bi gülüsler bi bagirmalar sanki babasini sikayet ediyor...
ne özlemisim:)

selam gacılar evde değilim şuan misafirlikteyiz nassııız bakem çol çocuk nsıl
şu nazan 44 kiloyum dedikçe azını burnunu dağıtasım geliyor aramızda 32 kilo var benden 2 tane nazan olur herhal
neyse canlarım öpeyrum sizi
ben gidemde karpuz yiyem canım karpuz bayılırım
gülşaah anacım tebrikler
terazinde yazacamda
yazdırtmıyorlar valla
başka kullanıcılara yaz diyorlar sana ulaşmak zor valla
sibelim burdasın öpüldün bayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…