fusun pekı sıkıntı yapmıyormu nisana ?? bizim ki çatlıçak gibi aglıyor bıde kakası kıvamı katılaştı yaaalya emmıyor emmedıkce sutum azalıyor hıpp gece muhallebesı aldım yemıyorr ama elma ve kayısı suyuna bayılldıı
merhaba kızlarr sonunda gelebildim
hepinizi çok özledim ve merak ettim
dün geldim açtım neti geçmişi okuyayım diye ama ne mümkün
yüzlerce sayfa olmuş bide bavulları falan boşalt liyayla ilgilen derken ne okuyabildim ne yazabildim
ne var ne yok herkes iyidir umarım
ankara gezmesi iyi geldi ama nerdeyse 1 aydır ordaydım
liya da kalabalığa alıştı uyku düzeni biraz bozuldu tabii
eve gelince baktı kimseler yok biraz huysuzlandı
neyse yavaş yavaş düzene sokmaya çalışacağım
ayyyy ne çok özlemişim sizi yaaa
selam kızlar, bugun annemlere süpriz yapıcaz ama akşama gidebilicez. halılar gelcek yıkamadan onları bekliyorum. ev dandini toplamam gerekiyo.
ela 2 gündür dişini kullanmaya başladı benim üzerimdesenağlamadua edin de geç çıksın dişleri bebeklerinizin. çokkkk canım acıdı. bu saba ilkinde "elaaaa"diye bağırdım istemsiz. hemen çekti suratıma baktı dudakları sarkık. sonra yine emmeye başladı. daldı ve çenesini sıkmaya başladı. aman allahım bu kadar olacağını düşünmemiştim.tekrar bağırdım. ( büyükler bağırma sakın hem sütün kesilir hem bebek emmekten korkar demişlerdi) bu sefer yanaklarını sıkarak açmaya çalıştım. sonra ikimiz de ağlamaya başladık. ama o daha kötü ağladı.:1no2: napıcam bilmiyorum. zaten doğurduğum gün de yara olmuşlardı. çok hassaslar demekki. şimdi uyuyo bebeğim.
neyse evi toparlayım da geçmişe öyle bakayım. görüşürüz...
erken kacıyorsun bugun.. ben tatıldeyım 10 gun yokum kızlar..
sağolun canlar ben sormuştum :)
Eşin sağ salim gelmiştir işallah Ezgicim
Şehnaz,Sibel ve Dilek K.K yı aksatıyosunuz :umursamaz:
merhaba kızlarr sonunda gelebildim
hepinizi çok özledim ve merak ettim
dün geldim açtım neti geçmişi okuyayım diye ama ne mümkün
yüzlerce sayfa olmuş bide bavulları falan boşalt liyayla ilgilen derken ne okuyabildim ne yazabildim
ne var ne yok herkes iyidir umarım
ankara gezmesi iyi geldi ama nerdeyse 1 aydır ordaydım
liya da kalabalığa alıştı uyku düzeni biraz bozuldu tabii
eve gelince baktı kimseler yok biraz huysuzlandı
neyse yavaş yavaş düzene sokmaya çalışacağım
ayyyy ne çok özlemişim sizi yaaa
Sağol bebemmm.buket ciğim iyi alışverişler
slm kizlar, benim hala tamirat bitmedi, mutfak dolaplarim, fayanslar, tavan , yerin tasi felan yapildi, yarinda gelecek usta, sonra 3 hafta tatile giriyolarmis, 3 hafta sonra devam, ama nasilll guzel oldu mutfagim varya, baktikca icim aciliyosositososito, bitsinde resmini paylasicam sizlerlede, bir bitseydi yaa, 44 kiloya dusmusum bu arada, offf tuy siklet oldum yine yaa
canım ebrununkide beklediği gibi gelmedi ama ebru polis koleji istiyo oda ayın 20sinde belli olacakmış eğer o olmazsa annemler felan hemşirelik istiyorlar direk mesleğe dalış yapacaklar bu zamanda en iyisiicanım puan beklediğimizden düşük geldi sanırım çoğununda öyle olmuş
bugün babasıyla tercih yaptılar okuluna gittiler
sema yazar baldöktü sami yangın falan var tercihlerde bakalım haftaya ikinci tercihler olacak hayırlısı artık
ebru ne yaptı canım ?
bende artık sma gold 2 ye geçeyimmi diye doktoru aradım 6ya girdiya doktoru hayır dedi şuan 5 aylık 6. aya girince geçeceksin dedi yani 5.a ylık bebek gelişimine bakacağız canolar
Ne bileyim ya muamma hakikaten.. Ama doldurmuş oluyor artık 5'i ????
bizde katı gıdaya geçene kadar hep suluydu ama şimdi katı olduuubenimkininde kakası hep sulu bu normalmiş ama anne sütü alan bebeklerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?