- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
valla hiç bi fikrim yok ha tam 5 aylık mı 5. ayın içindemimerhaba arkadaşlar;
nasılsınız?bişey soracam benim kızım 5.ayının içinde ve birkaçgünden beri kendi kendine yattığı yerden başını ve sırtını kaldırıyor oturmak istiyor ben oturmasının erken olduğunu düşünyorum acaba erkenmi sizcede kilosu 2 hafta önce 6,650 idi boyu 62 cm oturtsammı bilmiyorum kendisi oturmak istiyor ama tehlikeli olur diye korkuyorum ne dersiniz
benim kızımda aynı sadece anne sütü alıyorsa normal bencekızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız?bişey soracam benim kızım 5.ayının içinde ve birkaçgünden beri kendi kendine yattığı yerden başını ve sırtını kaldırıyor oturmak istiyor ben oturmasının erken olduğunu düşünyorum acaba erkenmi sizcede kilosu 2 hafta önce 6,650 idi boyu 62 cm oturtsammı bilmiyorum kendisi oturmak istiyor ama tehlikeli olur diye korkuyorum ne dersiniz
kızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?
MELEK EDE iyi tatiller diyemeden gitti püffff
sadece anne sütü alıyor ve resmen su kıvamında inşallah normaldir
sadece anne sütü alıyor ve resmen su kıvamında inşallah normaldir
ohayınız yanekızlar bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?... kocişin dişi ağrıyormuş ben bi iki yere baktım internetten... kanal tedavisine 500-550 diyor manyaklar iki kanal tedavisi bi diş temizleme 1250 çüüüşşşşş.....
bide hepsi i olmuyor...
ben naptim ayarlardan her sayfada 20 msj görünsünü ayarladım amma kolay oluyorm geçmişi okumak ne akıllı karıyım ben yazemuszemusburdayım cano. Aksam 6 cıkıs. Yarın sabahtan gıdecem. Sonraki Salıya kadar yokum. Yazlıkta gırersemde kısa gırer cıkarım. Gecmısı ozetlersınız artıkın bana
benimkide aynı normal yanisadece anne sütü alıyor ve resmen su kıvamında inşallah normaldir
eevt iğrenç kokuyo bide lekesi çıkmıyor bende kullanıyorum kızızma kansızlık çıktı mecburen iğrenç bişey ıyyyyygeçen hafta kızımın aşıları için sağlık ocağına gittik orda bize kan damlasıda verdiler bu aylarda başlaması gerekiyormuş galiba 10 gün kadar verdim ve çocuk 4 günde 1 kaka yapmaya başladı önce anlamadım damladan olduğunu sonra,farkettim hemen dr.arayıp bunun çok gerekli bişey olup olmadığını sordum dr.eğer sizde hamileliğinzde kan yada demir eksikliği sorunu olmadıysa kullanmanıza gerek yok ama ben 9.ayında zaten bir test yapacağım şimdilik kullanmayın dedi gliserinli fitil kullanmamızı söyledi ve şimdilik düzeldik çok şükür.arkadaşlar başınıza gelirse yada geldiyse söylüyorum birde çocuğun kakası öyle kötü kokuyorduki kokudan durulmuyordu çok kötü bir dönemdi.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:normal..rengide sarımsı ise ohh mis gibi kaka...:)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?