• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıcaktan bunaldık.. Bi markete gidip gezelim,alışveriş yapalım hem serinleyelim.. Görüşürüz.

merhaba arkadaşlar;
nasılsınız?bişey soracam benim kızım 5.ayının içinde ve birkaçgünden beri kendi kendine yattığı yerden başını ve sırtını kaldırıyor oturmak istiyor ben oturmasının erken olduğunu düşünyorum acaba erkenmi sizcede kilosu 2 hafta önce 6,650 idi boyu 62 cm oturtsammı bilmiyorum kendisi oturmak istiyor ama tehlikeli olur diye korkuyorum ne dersiniz

biz son iğnemizide olduk geldik bitti şükür umarım tekrarlamaz
durmadan dönüyor ya
ters dönüyo bıcırığım benim du resimlerinide çekemde koyam bide bakıyoki boncuk boncuk
buket ciğim iyi alışverişler

merhaba arkadaşlar;
nasılsınız?bişey soracam benim kızım 5.ayının içinde ve birkaçgünden beri kendi kendine yattığı yerden başını ve sırtını kaldırıyor oturmak istiyor ben oturmasının erken olduğunu düşünyorum acaba erkenmi sizcede kilosu 2 hafta önce 6,650 idi boyu 62 cm oturtsammı bilmiyorum kendisi oturmak istiyor ama tehlikeli olur diye korkuyorum ne dersiniz
valla hiç bi fikrim yok ha tam 5 aylık mı 5. ayın içindemi
kızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?
benim kızımda aynı sadece anne sütü alıyorsa normal bence
yani umarım öyledirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar;

ben arabakoltuğunda oturduğu pozisyonda oturtuyorum .. ama popişinin üstüne yük verdirmiyorum daha çok sırtı dayalı oluyor kucağımda bide fazla uzun süre tutmuyorum öğle... koltuklar bebeklere göre yapılığı için b, sakıncası yok gibi geliyor bana..zaten tüm gün yat yat canı sıkılıyor istemiyor yatmak bizde oturum muhabbet ediyoruzŞeniz

kızlar benim oğlumun kakası çok sulu acaba normal mi sizinkilerin nasıl,,,,?

benimki emiyor ve kakamız hiç katı olmadı bu güne kadar... dr normel diyor emdiği sürece sulu ollurmuş...:emir_bebek:

kızlar bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?... kocişin dişi ağrıyormuş ben bi iki yere baktım internetten... kanal tedavisine 500-550 diyor manyaklar iki kanal tedavisi bi diş temizleme 1250 çüüüşşşşş.....

bide hepsi i olmuyor...

geçen hafta kızımın aşıları için sağlık ocağına gittik orda bize kan damlasıda verdiler bu aylarda başlaması gerekiyormuş galiba 10 gün kadar verdim ve çocuk 4 günde 1 kaka yapmaya başladı önce anlamadım damladan olduğunu sonra,farkettim hemen dr.arayıp bunun çok gerekli bişey olup olmadığını sordum dr.eğer sizde hamileliğinzde kan yada demir eksikliği sorunu olmadıysa kullanmanıza gerek yok ama ben 9.ayında zaten bir test yapacağım şimdilik kullanmayın dedi gliserinli fitil kullanmamızı söyledi ve şimdilik düzeldik çok şükür.arkadaşlar başınıza gelirse yada geldiyse söylüyorum birde çocuğun kakası öyle kötü kokuyorduki kokudan durulmuyordu çok kötü bir dönemdi.

kızlar bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?... kocişin dişi ağrıyormuş ben bi iki yere baktım internetten... kanal tedavisine 500-550 diyor manyaklar iki kanal tedavisi bi diş temizleme 1250 çüüüşşşşş.....

bide hepsi i olmuyor...
ohayınız yane
ssk yokmu hani indirim oluyorya misal bizim burda diş merkezi açıldı çok iyi ve ssk lılarada uygunmuş gerçi bizim ssk yokta olana diyom:bbo:

burdayım cano. Aksam 6 cıkıs. Yarın sabahtan gıdecem. Sonraki Salıya kadar yokum. Yazlıkta gırersemde kısa gırer cıkarım. Gecmısı ozetlersınız artıkın bana
ben naptim ayarlardan her sayfada 20 msj görünsünü ayarladım amma kolay oluyorm geçmişi okumak ne akıllı karıyım ben yazemuszemus
hadi iyi eğlenceler
sadece anne sütü alıyor ve resmen su kıvamında inşallah normaldir
benimkide aynı normal yani
geçen hafta kızımın aşıları için sağlık ocağına gittik orda bize kan damlasıda verdiler bu aylarda başlaması gerekiyormuş galiba 10 gün kadar verdim ve çocuk 4 günde 1 kaka yapmaya başladı önce anlamadım damladan olduğunu sonra,farkettim hemen dr.arayıp bunun çok gerekli bişey olup olmadığını sordum dr.eğer sizde hamileliğinzde kan yada demir eksikliği sorunu olmadıysa kullanmanıza gerek yok ama ben 9.ayında zaten bir test yapacağım şimdilik kullanmayın dedi gliserinli fitil kullanmamızı söyledi ve şimdilik düzeldik çok şükür.arkadaşlar başınıza gelirse yada geldiyse söylüyorum birde çocuğun kakası öyle kötü kokuyorduki kokudan durulmuyordu çok kötü bir dönemdi.
eevt iğrenç kokuyo bide lekesi çıkmıyor bende kullanıyorum kızızma kansızlık çıktı mecburen iğrenç bişey ıyyyyy
normal..rengide sarımsı ise ohh mis gibi kaka...:)kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back