2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydinlar
herkes iyidir umarimm
bizi soracak olursaniz bizde iyiyiz fakat cok yaramazlasdik hepsi bu
dün hedayelerimi güzelce paketledim ve postaya verdim hadi hayirlisi kac günde sibosuma ulasackk ins begenir aldklarimi

bizdenn bu kadarsimdilikkk

sağol canım uyguluycam. ya ben sana şu tartıdan mesaj yazıcam ama başka mesajları da değerlenidrmen gerekiyo diyo bazı zamanlar. deliricem
zaten bugun sinirliyimm... aaaaaa... telefon etmeyin valla bugün biri benden fena papara yiyecek ama bakalım kime vuracak piyango...

HoŞgeldın Şehnaz gıttıkce huy deĞıŞtırıyorlar deĞılmı sıpalar

hoşgeldin şehnaz şekerim nerelerdesin ule sen..
dilek de buralardaydı benim netim gidince çöktük sonrada pazara gittim..
alya hanıma kayısı şeftali aldım..
anam bakın;
1 kilo muz,1 kilo kabak,1 kilo taze fasülye,1 kilo şeftali,1 kilo üzüm,1 kilo şeftali,1 kilo kayısı 20 lira tuttu düşünebiliyomusunuz??
pazar da pahalı artık helede yaz mvsiminde..ay bide kavun küçücük onuda yazayım..

bu arada dün akşam alyaya milupanın sütlü pirinçlisini yedirdim maşallah güzelce yedi..
pek sevmiyoduya tadını..bugün de ant bitiyor yarın gidip tahlil kağıdı alıcam yarın gece gene nöbetteyim çiş yapsın diye

Kızlar bende geldım pazardan
5 kılo vısne 3 kılo yerlı domates 4 kılo salatalık yarım kılo fasulye 2 adet marul 1 adet maydonoz 1 kılo kayısı hepsı 16 tl tuttu

Selam arkadaşlar iki gündür yoktum gezmelerdeydim yine.. ıyisinizdir inşallah...
Bizde dün Hero baby nin sebzeli tahıllı mamasını denedik.. Maaşallah ne bulursa yiyo tosbaaam. Doktorumuz duymasın.. 6 aya kadar başlamayacaktık ama doymuyo bu çocuk artık napiim.

maşallah buketcim..yiyen çocuğu seviyorum ben.alya konusunda biraz zorlanıyorum ama artık böyle böyle devam edicez..

maşallah diyin kızlarr yesinler ben farklı olsun diye hergün eve gidince kendimi mutfağa atıyorummmm

Son düzenleme:
ben de çarşıya indim eczaneye. 4 tl lik ilaç aldım. 1 tane yufka, 1 maydanoz aldım eve geldim baktım baktım 48 tl gitmiş.
neden acaba dedim kendime:bbo:
8 tl sini alışverişe vermişim. 40 tl si de yolda düşmüş... neyse ki siz o paralarla bişi almışınız. ben de resmen hava parası verdimsenağlama

cana gelecek mala gelsin ayşinciğim başının gözünün sadakası olsunnn
ay bugün kendimi pek bir koca karı gördümmmmmkafamçokkarıştı:bbo:

kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.

ilahi esma:roflol:
ayşincim o para sizden çıkacakmış üzülme.:teselli:
bende bir kere markette cüzdanımdan para çıkarırken içiçe geçmiş 50 ytlmi düşürmüştüm çok üzüldüm.gidip sormuştum ama paramın orda olmadığını söylemişlerdi

ay kızlarrr 4-5 gündür kayseride nasıl yağmur yağıyor anlatamam şimdi yine başladı
havalar soğudu tekrardan annemler bağ evinden şehirdeki evlerine geldiler özellikde bağdakiler soba yakıyormuş o kadar soğukmuş ben batuya uzun kollu giydirmeye başladıımmm

bende öyle esmacım.uzun kollu giydiriyorum eşofman altı giydiriyorum içine atlet çorap giydirmeye başladım..terlemiyor bile..
ben dahi üşüyorum.
türkiye genelinde cts ye kadar devam edecekmiş yağış

Evet canım gerçekden birden son bahar geldi resmen
neyse canlar ben kaçar hepinizi çookk öpüyorum bu aralar çok kaynatıyosunuz geçmişi bitiremiyorum haberiniz olsunnn:mymeka:

Buket sonucu bıze de bıldır ama devam mamasıyla mı yapılacak yogurt annamadım?
Devam mamasıyla yaptım evet. Ertesi günde yedirdim... Ama çok gaz oldu yaa. Herhalde yoğurttan oldu.

Kıyamam canım benim evet zor bebişlerden ayrılmak ama sen onun geleceği için çalışıyorsun böyle düşün emi.

ya ben daha ek gida vermiyorum, verdirtmiyor doktor, sutumde yetmiyo sanki bas bas bagiriyor tum gun deli olcam, ne yapsamki, kilosu iyi diyolar verdirmiyolar 6 aydan once
Nazancım doktor banada verme 6 aya kadar dedi. Biberon mamasıyla emmeye devam dedi. Ama ben veriyorum artık doymuyo çünkü.Mızmızmız canıma yetiyo. Mama yiyince keyfine diyecek yok.

CANIM MEYVEYİ İÇİNE KOYUVERİYORSUN BEBEĞİN ONLA MEYVENİN SUYUNU SOMURUVERİYOR
Bunları bende gördüm ama güvenemiyorum sanki filesi çıkıp boğazına kaçar diye korkuyorum.

Eli öpülesi annen.... Baya bi sabır küpü olmak lazım şu sıralar ikinci bebeğe.. Birisi bizi çökertti canları sağolsun.

bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz
Biraz daha rahatlamışsın sevindim... Hayırlı olsun ilk iş günün canım. Kuzucuğunda sende çabucak alışacaksınız inşallah.

Geçmiş olsun canım... İshalsen bi kaşık nişastayı sulandırarak ye anında keser.

Ya dişten ya da havalardandır belki. İnşallah geçici birşeydir canım. Geçmiş olsun.

Maaşallah batuşuma. Yarasın inşallah. Tariflerini istiyorum bende yapmak istiyorummmm.

kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.
Aferin Alyaya yarasın...

Bende fotoğrafını görünce diyecektim neden kalın giyindin bu mevsimde diye.Boşuna değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…