kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.
Devam mamasıyla yaptım evet. Ertesi günde yedirdim... Ama çok gaz oldu yaa. Herhalde yoğurttan oldu.Buket sonucu bıze de bıldır ama devam mamasıyla mı yapılacak yogurt annamadım?
Kıyamam canım benim evet zor bebişlerden ayrılmak ama sen onun geleceği için çalışıyorsun böyle düşün emi.selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm yarın işe baslıycam geceden berı aglıyorum calısmak ıstemıyorum ya ogluma bırakıp gıtmek cok koyuyorrrDİlekcim bizde dün olduk asılarımızız calpol verdım bende cok cıkmadı ama
Nazancım doktor banada verme 6 aya kadar dedi. Biberon mamasıyla emmeye devam dedi. Ama ben veriyorum artık doymuyo çünkü.Mızmızmız canıma yetiyo. Mama yiyince keyfine diyecek yok.ya ben daha ek gida vermiyorum, verdirtmiyor doktor, sutumde yetmiyo sanki bas bas bagiriyor tum gun deli olcam, ne yapsamki, kilosu iyi diyolar verdirmiyolar 6 aydan once
Bunları bende gördüm ama güvenemiyorum sanki filesi çıkıp boğazına kaçar diye korkuyorum.CANIM MEYVEYİ İÇİNE KOYUVERİYORSUN BEBEĞİN ONLA MEYVENİN SUYUNU SOMURUVERİYOR
Eli öpülesi annen.... Baya bi sabır küpü olmak lazım şu sıralar ikinci bebeğe.. Birisi bizi çökertti canları sağolsun.Ay kızlar ben Ali Tuna kadarken yanı 5 aylıkken annem kızkardesım Meltem'e hamıle kalmıs. Aramızda 14 ay dusunebılıyormusunuz sımdı tekrar hamıle kalmayı :))
Birde benim bir büyük ablam benden 25 ay büyük yani ablam dilek 16 aylıkken de bana hamıle kalmıs annem.
Biraz daha rahatlamışsın sevindim... Hayırlı olsun ilk iş günün canım. Kuzucuğunda sende çabucak alışacaksınız inşallah.bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz
Geçmiş olsun canım... İshalsen bi kaşık nişastayı sulandırarak ye anında keser.çok fena karnım ağrıyor kızlar bana sağlıklı beslenme yaramadı kafamçokkarıştı..bağırsaklarım bozuldu...dün yediğim haşlama mısırı nasıl yendiysem aynen çıktı..:bbo: iğreç bişey ama ne o öğle hadi hiç çiğnemeden yuttum diyelım.. midede veye daha aşağılarda da mı sindirilmedi bu meret.. ıyykk ve ayyy... karnım burul burul...bide sabahtan kayısı hoşsafı yapmıştım hiç dokunmuyorum beter olurum...
azimliyim bu sefer zayıflıycam emelcim çok tebrik ederim canım ayda 5 kilo süper darısı benım başıma. :lepi:
Ya dişten ya da havalardandır belki. İnşallah geçici birşeydir canım. Geçmiş olsun.bizde moraller sıfır alya tamamen baska bı bebkoldu kaka yapmıyor emmıyor mama yapıyorum cunku cıglık kıyamet kopuyor meme verınce mamayı yıyor ıdral testı yaptırdım temız cıktı çok şukur ası olduk pzrtse oda 2 gun boyunca huysuzluk yaptı offf en çokta benı emmemesi canımı sıkıyor yaa sanırım nazara geldık cunku cokcok emiyordu şimdi kiyamet koparıyor
Maaşallah batuşuma. Yarasın inşallah. Tariflerini istiyorum bende yapmak istiyorummmm.kızlar dün oğluşuma 2. sebze çorbasını yaptım bu sefer içine kabak ve yeşil fasulyede attım ilk bi kaç kaşığı aldıkdan sonra oyuna başladı sıpaaa ppppppppppppppp yapıyo ağzındakiler huppa bana koluma üzerime kendi zaten tam maymun oldu babasının çok hoşuna gitti babası yapıyo o yapıyo derken çorbadan en fazla 7-8 kaşık yemişizdir ama eve gidince muz yaptım yarım muzu götürdü sıpaaa
bide dün eve giderken bi baktım bacağıma soğuk soğuk bişey değiyooo sütüm dökülmüş sinirlerim nasıl bozuldu halbuki iyice sıkmıştım ağzını neredeyse sinirden ağlayacakdım gitti bir öğünlük sütümüzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Aferin Alyaya yarasın...kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.
Bende fotoğrafını görünce diyecektim neden kalın giyindin bu mevsimde diye.Boşuna değilmiş..ay kızlarrr 4-5 gündür kayseride nasıl yağmur yağıyor anlatamam şimdi yine başladı
havalar soğudu tekrardan annemler bağ evinden şehirdeki evlerine geldiler özellikde bağdakiler soba yakıyormuş o kadar soğukmuş ben batuya uzun kollu giydirmeye başladıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?