• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmiş olsun dilekcım benım yiğit dönem dönem öyle oluyo bazı zamanlar ayakta hoplaya hoplaya emzırıyorum valla inş. çabuk atlatırsınız canım

Selam kizlar!
Bugn bütün gün gezdik rüyamla birlikte...
Sehnazima ve ardime hediye baktik ama isteee fazla bi basari gösteremedik - cok kararsiziz!
herkes iyi gibi ... gecmiis okudum ama msnde ck konustum herseyi unuttum tekrar!
Öptüm sizlerrriii

herkese güünaydın herzamanki gibi ilk günaydın bendenn bebelerimmmmm

kızlar dün oğluşuma 2. sebze çorbasını yaptım bu sefer içine kabak ve yeşil fasulyede attım ilk bi kaç kaşığı aldıkdan sonra oyuna başladı sıpaaa ppppppppppppppp yapıyo ağzındakiler huppa bana koluma üzerime kendi zaten tam maymun oldu babasının çok hoşuna gitti babası yapıyo o yapıyo derken çorbadan en fazla 7-8 kaşık yemişizdir ama eve gidince muz yaptım yarım muzu götürdü sıpaaa

bide dün eve giderken bi baktım bacağıma soğuk soğuk bişey değiyooo sütüm dökülmüş sinirlerim nasıl bozuldu halbuki iyice sıkmıştım ağzını neredeyse sinirden ağlayacakdım gitti bir öğünlük sütümüzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

herkeze iyi akşamlar kızlar okudugum kadarıyla herkez iyi çok şükür
bizde moraller sıfır alya tamamen baska bı bebkoldu kaka yapmıyor emmıyor mama yapıyorum cunku cıglık kıyamet kopuyor meme verınce mamayı yıyor ıdral testı yaptırdım temız cıktı çok şukur ası olduk pzrtse oda 2 gun boyunca huysuzluk yaptı offf en çokta benı emmemesi canımı sıkıyor yaa sanırım nazara geldık cunku cokcok emiyordu şimdi kiyamet koparıyor :(

Ayyy Nisanda aynı böyle drumuz o yüzde anne sütüyle kaşık mamasını karıştırıp ek yaptırdı ama emmesi gibi olmuyo sanki allahtan gece emiyor bir de bugün 3. gün olucak kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor ne kadar süre geçerse telaşlanmam lazım ve ne yapmam lazım kızlar yaaa???????????????

Benden de kocaman günaydınnnnnnnn

ayşinciğim canım yoğurdu nasıl yaptığımızı sormuşun şimdi ben 100cc sütü şerçe parmağımın dayanabileceği sıcaklığa yani 40 derece ayarladım süt saklama kabım var ağzı kapaklı içinden biraz süt alıp bir çay bardağında bir tepeleme çay kaşığı yoğurdu karıştırıp sütün içine döktüm ve yarıştırdım sonra kapağını kapatıp ona uygun bir havluya sardım ve hiç kıpırdatmadan 4 saat mayaladım sonra doğru buzdolabına koydum çünkü 1 günde buzdolabında beklemesi gerekiyormuş yoğurdumuz hazırrr

ben yine soruyorum :) napıyım sizden başka kimsem yok:(
ben emziriyorum bebeğimi ama gündüz benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmiyo bi gece sertleşiyo normalmi yav sizinkiler nasıl

Ayyy Nisanda aynı böyle drumuz o yüzde anne sütüyle kaşık mamasını karıştırıp ek yaptırdı ama emmesi gibi olmuyo sanki allahtan gece emiyor bir de bugün 3. gün olucak kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor ne kadar süre geçerse telaşlanmam lazım ve ne yapmam lazım kızlar yaaa???????????????

canım bizim kaka sorunumuz olmadı fazla ama ben koca karı taktiği uyguladım birgün bu yüzden çok huzursuzdu popişine kulak pamuğuyla zytin yağ sürdüm o an hemen yapmışdıı
istersen kayısı ver oda yardımcı olurrrr

Fusunum bızzdede öyle cnm kaka sorunumuz varr ben doktora sordum bunu bana bebegın bu aydan sonra aldıkları fazla oluyormus oyuzden kaka kalmadıgı ıcınde yapmıyormus bunu ısın bana bol bol lifli şeyler tüketmemi söyledi eger mamada vercektensen 4.aydan verilen mamalar varmış onlarda lif daha çok oldugu için onu önerdi ama ben 3 gunde bır verıyorum fıtıl napayım ya ıns duzene gırerızzz

ANNE VE ÇOCUK

1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz

2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz

3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz

4 yaşınızdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz

5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz

6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda "GıTMıYCEEEEEEM" diye ağlayarak teşekkür ettiniz

7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz

9 yaşınızdayken size piyano öğretmeni buldu. Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz

10 yaşınızdayken doğum günü partilerinden dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü. Arabadan fırlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz

11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz

12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz

15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi. Tek satir mektup yazmayarak teşekkür ettiniz

17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi. Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz.

19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı,sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz

21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi "Ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz

22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz

24 yaşınızdayken uzun suredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz

25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı,sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz

30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz

40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı "Anne işim başımdan aşkın"diyerek teşekkür ettiniz

50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz

Derken bir gün..... o öldü. O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü.

ben annemii çok sefiyorumm inş bugüne kadar ona hata yapmamışımdır yanımda olsaydı keşke kocaman sarılmak istedim bu yazıyı okuyuncaaaa sadece evlenirken üzdüm onları karıştırmadım ama yazıyı okuyunca çookkk kötüü oldummmmmmafoldumbenmafoldumben

günaydın canlarım...
esmacım anne ile ilgili olduğu için okuyamadım ben.eminim güzeldir:.
şimdi sen sebze çorbalarının tariflerini versene..
bak bir link gönderiyorum buraya..kızlar sizde yazın lütfen..

kolay gelsın Aslıcım. Yarın tasınıyorsun degılmı? Bahaneyle butun ıvır zıvır temızlenmıs olur.

Ayşin iyi yapmışssın demek 2 kadın birden geldiler. Ne kadar verdin merak ettim.
Valla kayınvalidemin aldığı kadın duvarları falan hep siliyor.

canım eltim önerdi. toplam 60 alıyolar. 9.15 te geldiler 14.30 da gittiler. işlerini iyi yaptılar mı dersen yani dedim ya hiç kadın alamdım kendi evimi benden ve annemden ii temizzelyen olmaz fikri doğru geldi dünden sonra. zaten çok küçük evim var. yani 2 elden çok zor değil. ama "şunu yapın "diyorum mırın kırın ediyolar. yapmayacakları halde zaten yapıcaz şimdi oraya geliyoruz falan diyolar. mobilyamı çizdiler. tv yi sürükleyerek çektikleri için hem de baya bi derin çizilmiş. verdiğimiz belki 3 katı zarar çıkmıştır:D

yaa ben cvp yazmıştım döndüm baktım yookkk... bulamadım kayboldum..

çok fena karnım ağrıyor kızlar bana sağlıklı beslenme yaramadı kafamçokkarıştı..bağırsaklarım bozuldu...dün yediğim haşlama mısırı nasıl yendiysem aynen çıktı..:bbo: iğreç bişey ama ne o öğle hadi hiç çiğnemeden yuttum diyelım.. midede veye daha aşağılarda da mı sindirilmedi bu meret.. ıyykk ve ayyy... karnım burul burul...bide sabahtan kayısı hoşsafı yapmıştım hiç dokunmuyorum beter olurum...

azimliyim bu sefer zayıflıycam emelcim çok tebrik ederim canım ayda 5 kilo süper darısı benım başıma. :lepi:

:1shok:kafamçokkarıştı 5 kilo muuuuuu?????????????:1shok:kafamçokkarıştı

tembel bacılar kımseler yok yıne bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz

ya sen nerdesinn? msn e ekledim göremiyorum seni. yeni işbaşı yapmışın hayırlı olsun canım. alışırsın elbet bu duruma da.

ayşincim duvarlar saten boya ise hiç bişey olmaz tertemz olur

kızıldenizcim hayırlı olsun

Aslıcım bütün ıvır zıvırları at az eşyalı ev çok derli toplu oluyor

canım saten boya ama iş kaytarma olsun. kayınvalidem, arkadaşım sildiriyo. amann geçti gitti. canım nisan umarım çabucak alışır ek gıdalara da tüm sistemleri güzel çalışmaya başlar.

ayşinciğim canım yoğurdu nasıl yaptığımızı sormuşun şimdi ben 100cc sütü şerçe parmağımın dayanabileceği sıcaklığa yani 40 derece ayarladım süt saklama kabım var ağzı kapaklı içinden biraz süt alıp bir çay bardağında bir tepeleme çay kaşığı yoğurdu karıştırıp sütün içine döktüm ve yarıştırdım sonra kapağını kapatıp ona uygun bir havluya sardım ve hiç kıpırdatmadan 4 saat mayaladım sonra doğru buzdolabına koydum çünkü 1 günde buzdolabında beklemesi gerekiyormuş yoğurdumuz hazırrr

çok sağol cnaım. mutlaka deniycem bunu. dün de eşim yoğrt yapma mak. alıyımmı dedi. ben de azmettim kendim yapıcam. ev elektronik atık yuvasına döndü. kullandığım tek şey su ısıtıcı ve tost makinası.

ayşinciğim birde annem yemek felan yaparken besmele çeker ve benim elim değil fadime anamızın eli der nedendir bilmem ama bir dua yöntemi galiba çok eskilerden kalma dur bak diğer seferde bende böle dua edem annem süper yemekler yapar ayrıca süperde yoğurt mayalar
kendimi koca karı gibi hissettim :kedi:

Back