2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kaÇar hepınızı ÖpÜyorum yarın gÖrÜŞÜrÜkkkk

selam kızlar, valla geçmiş çok uzundu okuyamadımdelikafadulden
şaka şaka...

valla adaşım seni kıskanmamak elde değil. öyle ortalarda kaldık biz. git gez sen gez...
emelcim geçmiş olsun. 2 gün önce de ela 39 u geçti. hemen koştuk hastaneye. ama fitil veridğim için yapılacak bişi olmadığını söylediler. ama ateş yapması aşının tuttuğunu gösterirmiş. e bebek 5 farklı mikropla savaştı az değil

ben hipp in şampunaını kullandım ama ii gelmedi. öyle duruyo. cildi kendine gelsin kullanırım sonra.
ben kayısı veriyorum ama öğürüyo. kusturdum bugun de. yourdu da mayalayamamışım. sündü baya bi. mayalayanlar ölçülerini verirmisiniz? ben yarım küçük ince bel çay bardağına yaptım güya(((

bugun ilk defa diyebilirim eve kadın aldım. 2 kadın geliyolar. evi temizlediler. işte ne kadar yaparlarsa...
duvrları silmediler sinir oldum. güvenemediler sanırım kendilerine. gerçi ben de 2 senedir duyuyorum duvarların silindiğini ama bi zarf atıyım dedim. leke kalır dediler:)))
neyse herkes iyidir umarım...

selamlaarr nerde bu millet kimsecikler bisey yazmiyor yaw. ay ben cok heyecanliyim ya icim icime sigmiyor tek tedirginligim ucak yolculugu insallah busefer korkmam diycem ama simdi nil de var hic sevmiyom ucak yolculugunu eskiden ilac alirdim binmeden once simdi almiycam cok sersem oluyorum alirsam. ASLII yavrukusum ben 30 una kadar izmirdeyim sen yap plani hersekilde bana uyar face den yada burdan mesajlasalim bi ortayolunu bulalim su isin.

hellooooooooo
ezgimm nere kaçtın yine yawfffff
oy kızlar g.tü başı dağıttım ev topluyorum taşınmaktan nefret ediyorum ama evime taşınıyorum çok ıvır zıvır varmış ayol !!!!! ünlem koydum yalnış anlamayın sakın euheuehuehuehuehuehuehuehue

arkadşlar merhaba bende 2010 mart annesi olucam allah izin verirse nasıl beslendiniz ve en az kiloyu nasıl alabilirim sırf bebeğin kilo alıp gelişmesi kendimin fazla kilo almaması için nası beslenmeliyim tecrübelerinizden yardım bekliorum..

canim walla kilo almamak pek mumkun olmuyor yani ben 63 le basladim 80 le doguma gittim bebegim 4 kg dogdu hamileyken biraz kisayim yiyecegim seyleri diyosun ama vicdani sizliyo insanin sonucta bebek senden yiyo bence sen bir uzmandan yardim iste biz ne desek bos ama herseyden yemeye calis cesiti zengin tutup limiti azaltmak bana mantikli geliyo. sana guzel bir hamileleik ve hayirli bir dogum diliyorum :)

ben yine soruyorum :) napıyım sizden başka kimsem yok
ben emziriyorum bebeğimi ama gündüz benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmiyo bi gece sertleşiyo normalmi yav sizinkiler nasıl

ben yine soruyorum :) napıyım sizden başka kimsem yok
ben emziriyorum bebeğimi ama gündüz benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmiyo bi gece sertleşiyo normalmi yav sizinkiler nasıl

canimcim yumusak olsada sut vardir icinde benimde belli zamanlarda sertlesiyo genelde sabahlari uyandigimda onun disinda gun icinde hep yumusak. tabiki normal canim kafana takma emzir gitsin sutunun olmadigini dusunuyorsan emerken yutkunmasini izle bebisinin ne siklikla yutkunuyo kac kez cektikten sonra yutkunuyo gibi.

selamın hello millet nasılsınız
gerçi kimse yokmuş eibhlin bacım sen varmışın
akşam düğün var allahım bu ayın içinde 5-6 tane düğün var ve ben bu koca gövdemle ne giyeceğimi bilmiyom

kolay gelsın Aslıcım. Yarın tasınıyorsun degılmı? Bahaneyle butun ıvır zıvır temızlenmıs olur.

Ayşin iyi yapmışssın demek 2 kadın birden geldiler. Ne kadar verdin merak ettim.
Valla kayınvalidemin aldığı kadın duvarları falan hep siliyor.

yaa ben cvp yazmıştım döndüm baktım yookkk... bulamadım kayboldum..

çok fena karnım ağrıyor kızlar bana sağlıklı beslenme yaramadı kafamçokkarıştı..bağırsaklarım bozuldu...dün yediğim haşlama mısırı nasıl yendiysem aynen çıktı..:bbo: iğreç bişey ama ne o öğle hadi hiç çiğnemeden yuttum diyelım.. midede veye daha aşağılarda da mı sindirilmedi bu meret.. ıyykk ve ayyy... karnım burul burul...bide sabahtan kayısı hoşsafı yapmıştım hiç dokunmuyorum beter olurum...

azimliyim bu sefer zayıflıycam emelcim çok tebrik ederim canım ayda 5 kilo süper darısı benım başıma. :lepi:

tembel bacılar kımseler yok yıne bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz

ayşincim duvarlar saten boya ise hiç bişey olmaz tertemz olur

kızıldenizcim hayırlı olsun

Aslıcım bütün ıvır zıvırları at az eşyalı ev çok derli toplu oluyor

herkeze iyi akşamlar kızlar okudugum kadarıyla herkez iyi çok şükür
bizde moraller sıfır alya tamamen baska bı bebkoldu kaka yapmıyor emmıyor mama yapıyorum cunku cıglık kıyamet kopuyor meme verınce mamayı yıyor ıdral testı yaptırdım temız cıktı çok şukur ası olduk pzrtse oda 2 gun boyunca huysuzluk yaptı offf en çokta benı emmemesi canımı sıkıyor yaa sanırım nazara geldık cunku cokcok emiyordu şimdi kiyamet koparıyor

kıyamam sana canım ya..
çok üzüldüm canım ama alyada bu dönemlerde böyleydi sanırım dönemsel bir şey bu.sakın pes etme sen nlur en azından sağ sütünü.
evet ya kesin nazara geldiniz siz..

kıyamam sana canım ya..
çok üzüldüm canım ama alyada bu dönemlerde böyleydi sanırım dönemsel bir şey bu.sakın pes etme sen nlur en azından sağ sütünü.
evet ya kesin nazara geldiniz siz..

saağoll böcügüm pes etmemeye çalışıyorum ama meme emmese mamada vermesem öyle duruyor dusun ki alya sabahdan beri 160cc mama yedive çok az emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…