- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 39
herkeze iyi akşamlar kızlar okudugum kadarıyla herkez iyi çok şükür
bizde moraller sıfır alya tamamen baska bı bebkoldu kaka yapmıyor emmıyor mama yapıyorum cunku cıglık kıyamet kopuyor meme verınce mamayı yıyor ıdral testı yaptırdım temız cıktı çok şukur ası olduk pzrtse oda 2 gun boyunca huysuzluk yaptı offf en çokta benı emmemesi canımı sıkıyor yaa sanırım nazara geldık cunku cokcok emiyordu şimdi kiyamet koparıyor
ben yine soruyorum :) napıyım sizden başka kimsem yok
ben emziriyorum bebeğimi ama gündüz benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmiyo bi gece sertleşiyo normalmi yav sizinkiler nasıl
Ayyy Nisanda aynı böyle drumuz o yüzde anne sütüyle kaşık mamasını karıştırıp ek yaptırdı ama emmesi gibi olmuyo sanki allahtan gece emiyor bir de bugün 3. gün olucak kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor ne kadar süre geçerse telaşlanmam lazım ve ne yapmam lazım kızlar yaaa???????????????
Benden de kocaman günaydınnnnnnnn
Ayyy Nisanda aynı böyle drumuz o yüzde anne sütüyle kaşık mamasını karıştırıp ek yaptırdı ama emmesi gibi olmuyo sanki allahtan gece emiyor bir de bugün 3. gün olucak kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor ne kadar süre geçerse telaşlanmam lazım ve ne yapmam lazım kızlar yaaa???????????????
Esmacım çok güzel bir yazıymış hakikaten insan anne olunca annesinin değerini bir kat daha anlıyor
bu arada cici bebe veren varmı?
kolay gelsın Aslıcım. Yarın tasınıyorsun degılmı? Bahaneyle butun ıvır zıvır temızlenmıs olur.
Ayşin iyi yapmışssın demek 2 kadın birden geldiler. Ne kadar verdin merak ettim.
Valla kayınvalidemin aldığı kadın duvarları falan hep siliyor.
yaa ben cvp yazmıştım döndüm baktım yookkk... bulamadım kayboldum..
çok fena karnım ağrıyor kızlar bana sağlıklı beslenme yaramadı kafamçokkarıştı..bağırsaklarım bozuldu...dün yediğim haşlama mısırı nasıl yendiysem aynen çıktı..:bbo: iğreç bişey ama ne o öğle hadi hiç çiğnemeden yuttum diyelım.. midede veye daha aşağılarda da mı sindirilmedi bu meret.. ıyykk ve ayyy... karnım burul burul...bide sabahtan kayısı hoşsafı yapmıştım hiç dokunmuyorum beter olurum...
azimliyim bu sefer zayıflıycam emelcim çok tebrik ederim canım ayda 5 kilo süper darısı benım başıma. :lepi:
tembel bacılar kımseler yok yıne bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz
ayşincim duvarlar saten boya ise hiç bişey olmaz tertemz olur
kızıldenizcim hayırlı olsun
Aslıcım bütün ıvır zıvırları at az eşyalı ev çok derli toplu oluyor
ayşinciğim canım yoğurdu nasıl yaptığımızı sormuşun şimdi ben 100cc sütü şerçe parmağımın dayanabileceği sıcaklığa yani 40 derece ayarladım süt saklama kabım var ağzı kapaklı içinden biraz süt alıp bir çay bardağında bir tepeleme çay kaşığı yoğurdu karıştırıp sütün içine döktüm ve yarıştırdım sonra kapağını kapatıp ona uygun bir havluya sardım ve hiç kıpırdatmadan 4 saat mayaladım sonra doğru buzdolabına koydum çünkü 1 günde buzdolabında beklemesi gerekiyormuş yoğurdumuz hazırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?