Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam mıllet bızde dr den geldık asılarımızı olduk oglum 5 gunde 300 gr almıs tam 7 kg oldu sıpam 68 cm boyumuz ates yaptı asılarımız yıne ates dusurucu surup verdık sımdı atesını olÇtum Çok Çıkmamıs bu arada hedıyemızı aldık meltem teyzemız gelsede adres verse bıze
tembel bacılar kımseler yok yıne bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz
saağoll böcügüm pes etmemeye çalışıyorum ama meme emmese mamada vermesem öyle duruyor dusun ki alya sabahdan beri 160cc mama yedive çok az emdi![]()
neden gocundum acaba allah allah:jeyyar::jeyyar::jeyyar:şşşş gulsah bu sefer kımden kaçtılar acep :roflol:
oyy aynısı bizede oldu tekrar iye olmuş dedik malum kişiler bakamıyormusunuz çocuğa diyorlar ya sanbnki iltihapı ben sokuyom cins iştederyacım böyle densizler var ilte ne yapacaksın..
takmayacaksın!
bana geçende birid edi böyle bakamıyorsanız getirin biz bakalım çocuğumuza diye idrar yolları enfeksiyonu tekrarladı diye..verdiğim cevap ben annesiyim ona benden başka kimse iyi bakamaz oldu!!
ne oldu söyledide..lafı aldı oturdu..
amaan sallayın