• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam mıllet bızde dr den geldık asılarımızı olduk oglum 5 gunde 300 gr almıs tam 7 kg oldu sıpam 68 cm boyumuz ates yaptı asılarımız yıne ates dusurucu surup verdık sımdı atesını olÇtum Çok Çıkmamıs bu arada hedıyemızı aldık meltem teyzemız gelsede adres verse bıze

Masallah Yıgıt'e.. 5 Gunde 300 gr mı? Kız ne verıyorsun cocuga.. Sole bız de yapalım. Bı de Gulsah zayıf degıl dıyor.. Benım oglum Yıgır kadarken 6 kiloydu. Biz 300 gr 3 haftada alamıyoruz kafamçokkarıştı

tembel bacılar kımseler yok yıne bugun ılk iş günüm biraz zordu oglumdan ayrı kalmak ama hastane Allahtan karsımızda hemen eşim 2 sefer getırdı rahatladım calısmakta güzel ama oglumla vakıt gecırmek daha güzelll huuu nirdesinizzzzz

tatlım gunduzlerı ısyerınde nete gıremıyorsun degıl mı? Nerde hemsıresın?

saağoll böcügüm pes etmemeye çalışıyorum ama meme emmese mamada vermesem öyle duruyor dusun ki alya sabahdan beri 160cc mama yedive çok az emdi :(

benımkının bır gun boyunca 70 cc ıle durdugunu bılıyorum. Gercı o zaman hastaydı.
Kızlar aksamları emzırıyordum Alı Tuna'yı. O da sadece sol gogsumu alıyordu. Onu da bırakıyor :(

melek benım oglumda az kılo alıyordu o hafta ek gıda verdık muhallebı meyve puresı muzu çok sevdı 2 tane muza banamısın demıyo ben ıçıne azda mama katıyorum muzun o zaman çok sevıyo bırde benım oglan aç olsa bıle gece uyanmıyo gece yatmadan 120 cc ıçırıyorum uyandırıyorum bırde sabaha dogru mızırdanıyo hemen battanıyeyı tıkıyo agzına kalkmasam kendı kendını avutur ama kalkıyorum 120 cc o zaman yıyı sabah 10 da 140 cc goturuyo
valla sımdı 6 ölçek mma yaptım (180 cc;) uyurken bıtırdı ama bu yemeye bızım oglanın kılo az dr dıyokı metobolızması çok hızlı çalısıyor dıyo belkı alı tunamında öyledır bu kılo yuzunden papatyamın her yerını deldıler bırsey mı var dıye ama hersey temız allaha sukur bosver saglıklı olsun kılolu olmasada olur

melek kilo alımı alyada da çok yavaş..çok hareketli bebekler..
bilmiyorum benim gördüğüm ki ist da da gördüğüm kadarıyla hiç de zayıf bir bebek değildi ali tuna..
emel bu karılar kesin site kurdular:roflol:
alya nasıl oldu acaba dilek gelmedi.aradım açmadı hay allah

herkese merhaba misafir sanada merhaba nasılsınız kızlar bebişler nasıl
ya bu emme sorunu hepimizdemi var
bugün 9. aşımızı olduk kaldı bitane
ama hala emerken ççok zorlanıyoruz
sabah kadar uyumadı gecee fitil verdiğim halde uyumadı anlamadım gitti

gülşah sana bişi sorcam hani pu puanlarımızın altında yeşil kutucuklar varya onların üzerine getirince bişeyler yazıyor onları yöneticiler mi yazıyor merak işte

canım belirli kutucukları doldurunca yazılanlarda değişiyor.evet yönetim yazmış..
yani repe göre diyelim..
evet ya kesin bu 4-5 ay arasında bir şey var.yememe sendromu..
birde havalar scak ya kızlar sanırım ondan da bu bebeler yemek istemiyor..su da ver derya içi yanar çocuğun,alya geçen gece deli gibi ağlıyordu.ne yaptıysak olmadı.en son eşim öylesine su biberonunu tuttu inanamazsınız çocuk lokur lokur içip uyudu.şok olduk

anacım suda içmiyor taş çatlasın 4 çay kasığı fazlasını almıyor 10 günde 150 gr almış
dün biri gelmiş sen bu çocuğa bakamıyorsun galiba diyor hiç büyümüyor okadar üzüldümki oysaki benim ne pimpirikli olduğumu siz bilirsiniz üzerine titriyorum resmen zaten ne kadar gözüne bakarsan okadar dötne gider diye bir laf varya aynı öyle
bende düşündün acaba bakamıyormuyum dedim kuzuma
tüm gün uğrasıyorum elimden geleni yapıyorum
napabilirmki başka
emmesse sağıp veriyorum sırf aç kalmasın diye
şaşırdım kaldım vallaa

deryacım böyle densizler var ilte ne yapacaksın..
takmayacaksın!
bana geçende birid edi böyle bakamıyorsanız getirin biz bakalım çocuğumuza diye idrar yolları enfeksiyonu tekrarladı diye..verdiğim cevap ben annesiyim ona benden başka kimse iyi bakamaz oldu!!
ne oldu söyledide..lafı aldı oturdu..
amaan sallayın

deryacım böyle densizler var ilte ne yapacaksın..
takmayacaksın!
bana geçende birid edi böyle bakamıyorsanız getirin biz bakalım çocuğumuza diye idrar yolları enfeksiyonu tekrarladı diye..verdiğim cevap ben annesiyim ona benden başka kimse iyi bakamaz oldu!!
ne oldu söyledide..lafı aldı oturdu..
amaan sallayın
oyy aynısı bizede oldu tekrar iye olmuş dedik malum kişiler bakamıyormusunuz çocuğa diyorlar ya sanbnki iltihapı ben sokuyom cins işte

kızalr dün iğnemizi yapan hemşire dediki bu hazır bezlerden dolayı bebkler çokm fazla iye oluyor eski bezler daha iyidi hani şu annaelerimizin bize kullandığı bezler
bana pek mantıklı gelmedi
sizce nasıl

kız derya bak sımdı sıte acacam bana nıye kaş kaldırdın sırnaşık şey:roflol: ay çok eglenıyom ben bunlarla

Back