2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nıye ıyı degılmıs kız
bu arada keskenesra ve reyyan07 tanımıyom gelın tanısalım kaynasalım
ne bilim enfeksiyon kapıyorlarmış nbana mantıksız geldi hazırbezler idrarı hemn çekiyo mesela kakayıda
ama eski beezlerde heryerlerine bulasıyordu
belkide haklıdır
bilemiycemmmmm

doğru kızlar gideceği varsa gidiyo demekki.
az önce de aşağıdaki komşum geldi. maşallah herkesi tanıyolar anlattı burda yaşayanları:) ee eskilerden. 70 küsür yaşında. düşünün komşularımın yaş ortalamasını. hasretim genç insanlara.
kkda da kimsecikler de yok. ben de çıkıyorum. çok öptüm sizleri.

oyy kıyamam aysın sana gerçı bende acınacak haldeyım 27 kısı var ama hepsı akraba ve has konyalılar bende tekım gel komsu olalım

deryacım tam doymuyomu aç mı kalıyo acaba bir mama takviyesi yapsan yatırmadan birde öyle dene bu ara benimkide çok az emiyo sütüm azaldı içim dışım humana vve su oldu bugün offffff bu aylar çok zormuşşşşşşşş

selam bacılar olmayan bacılar nasılsınız 2. iş günüm yavsa yavas alısıyorum galıba bebegın basında babsı ve ananesı var ondan dolayı da rahatım maşaallah babası anneme koymuyomuş bile melekcim ben hastanede acilde calısıyorum ama enjeksıyona aldılar benı pansuman ve enjeksıyon yapıyorum süt iznim sırasında nöbet yazamadıkları için arada acile gecersem giriyorum nete oda kısa sürüyo acil yogun oluyor malum kızlar bu sebze corbalarına 5. aydamı baslasam ben hazır organık muhallebı meyve püresı verıyorum veren varmı aranızda hazırından sorun olmaz galıba

HoŞgeldİn Şehnaz gİttİkce huy deĞİŞtİrİyorlar deĞİlmİ sıpalar

hosbulduk cnmmm hemde nasil degisiyo günden güne huylari ve benimki gittikce cok yaramaz oluyoo bide simdi nereye gitsek ciglik cigliga bagriyoo :roflol:
hoşgeldin şehnaz şekerim nerelerdesin ule sen..
dilek de buralardaydı benim netim gidince çöktük sonrada pazara gittim..
alya hanıma kayısı şeftali aldım..
anam bakın;
B]

cnm buralardayim ama gece giriyorm daha cok gündüzleeri cok yogunum havalar cok güzel burada geziyoruz tozuyoruz ..kagit islerimiz hala bitmedi ne zormus dükkan acmak bu ülkede be pöff tabi bi de onlarla ugrasiyoz ondn fazla giremiyorm ama aklim sizlerde

cnm gecmis olsun ama cana gelecegine mala gelsin derlerya hani oda sadakaniz olmus olsun

kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.

masallh masallh yarasin kuzucugumaa

sıbel suheyla sehnaz lan gunduzlerı ne halt yıyonuz yoksunuz sız dıyın bakım bana

yavrum yukarda sorunun cvp ini verdimm ben gezmelerde yim sokaklardaym hep haha sokak kizi oldm cikdimm:lepi:

Aslıı bu yazımmı okuyunca benı ara tlf kırdım numaran da gıttı senın yanına tatıle gelez aileçek bana ulaş

arkidisler unuttum kimin sordugunu ama birisi hipp i sormusdu galiba ben hep onun kavanoz mamalarini kullaniyorm ve burdada en iyi ve güvenilir marka herkesde onu kullaniyo yani cekinmeden kullanabilirsiniz

heyyo bacilaarr nassiniz benim kocam daha gelmediii 1 saat uzakliktaki bi adaya gittiler okul gezisine disarda acayip bir yagmur var ruzgarlida insallah gemide sorun olmamistir telindede direk sekreter cikiyo
Nil de uyudu ilk kez babasini gormeden bir gun gecirdi yarin artik gorcekler birbirlerini. Esma ve Fusuncum tarifleriniz icin cok mersi benim icin daha erken ama 5. ayi doldurayim basliycam ama sirf meraktan yogurt deniycem bakalim olucakmi. ben daha ne valiz hazirladim ne bisey yaptim bugun oylesine kaynadi gitti Turk degilmiyim iste illa yumurta delige gelince basliycam:) 2 gun sonra izmirdeyyiimmmm:))

ins bisi olmamisdir cnm sen icini serin tut merak etme

oo az kalmis izmire gitmenede hadi simdiden ii tatiler bol bol eglen yüz sitres at gelincede isine simsiki saril da iyi satislar hadi bakalimmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

saol sehnazcim evet izmirden donuste cok yogun bir tempoya giricem ayni zamanda dietede basliycam cok heyecanliyim coookk. off kocis hala gelmedi yaw bisey oldugunu sanmiyorum kesin ogrencileri tek tek eve biraktiriyordur. gideyimde pencerede oturayim biraz.

ohh ne güzel bi ögretmen öyle
ben basladm rejime iyi gidiyorm bakalim sonuc ne olck cok dikkat ediyorm ins sonuc süper olur zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…