ne bilim enfeksiyon kapıyorlarmış nbana mantıksız geldi hazırbezler idrarı hemn çekiyo mesela kakayıdanıye ıyı degılmıs kız
bu arada keskenesra ve reyyan07 tanımıyom gelın tanısalım kaynasalım
herkese merhaba misafir sanada merhaba nasılsınız kızlar bebişler nasıl
ya bu emme sorunu hepimizdemi var
bugün 9. aşımızı olduk kaldı bitane
ama hala emerken ççok zorlanıyoruz
sabah kadar uyumadı gecee fitil verdiğim halde uyumadı anlamadım gitti
HoŞgeldİn Şehnaz gİttİkce huy deĞİŞtİrİyorlar deĞİlmİ sıpalar
hoşgeldin şehnaz şekerim nerelerdesin ule sen..
dilek de buralardaydı benim netim gidince çöktük sonrada pazara gittim..
alya hanıma kayısı şeftali aldım..
anam bakın;
B]
ben de çarşıya indim eczaneye. 4 tl lik ilaç aldım. 1 tane yufka, 1 maydanoz aldım eve geldim baktım baktım 48 tl gitmiş.
neden acaba dedim kendime:bbo:
8 tl sini alışverişe vermişim. 40 tl si de yolda düşmüş... neyse ki siz o paralarla bişi almışınız. ben de resmen hava parası verdimsenağlama
kızlar iki tane kayısıyı tel süzgeçten elimle tıraşladım.püre haline getirdim.maşallah onuda yedi..
beni çok şaşırtıyor alya..şoklardayım.
sıbel suheyla sehnaz lan gunduzlerı ne halt yıyonuz yoksunuz sız dıyın bakım bana
leyn naber şehnazım benım bugun aramıssın ama evde yoktum((
heyyo bacilaarr nassiniz benim kocam daha gelmediii 1 saat uzakliktaki bi adaya gittiler okul gezisine disarda acayip bir yagmur var ruzgarlida insallah gemide sorun olmamistir telindede direk sekreter cikiyo
Nil de uyudu ilk kez babasini gormeden bir gun gecirdi yarin artik gorcekler birbirlerini. Esma ve Fusuncum tarifleriniz icin cok mersi benim icin daha erken ama 5. ayi doldurayim basliycam ama sirf meraktan yogurt deniycem bakalim olucakmi. ben daha ne valiz hazirladim ne bisey yaptim bugun oylesine kaynadi gitti Turk degilmiyim iste illa yumurta delige gelince basliycam:) 2 gun sonra izmirdeyyiimmmm:))
saol sehnazcim evet izmirden donuste cok yogun bir tempoya giricem ayni zamanda dietede basliycam cok heyecanliyim coookk. off kocis hala gelmedi yaw bisey oldugunu sanmiyorum kesin ogrencileri tek tek eve biraktiriyordur. gideyimde pencerede oturayim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?