2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah Ela'ya ama atesden sonra nasıl somurtmus kuzucuk.
Bende doktorumuzla bı foto cekeyım ya gecen aklıma geldı.

Ay kızlar ben Ali Tuna kadarken yanı 5 aylıkken annem kızkardesım Meltem'e hamıle kalmıs. Aramızda 14 ay dusunebılıyormusunuz sımdı tekrar hamıle kalmayı :))
Birde benim bir büyük ablam benden 25 ay büyük yani ablam dilek 16 aylıkken de bana hamıle kalmıs annem.

offfffffff annen hiç boş kalmamış ne kadar zor olmuştur Melekcim ya
Bu meyve filesini arayanlar toyikide görmüştüm haberiniz olsun
Elacım benim geçmiş olsun kuzummmmmmm

selam milleyt ne habersiniz
bebişler nasıl
süheyla geçmiş olsun
bizde bugün 7. iğnemizi olacaz kuzum ne kadar ağlıyor ya
umarım işe yrra pazartesi de tahlil yapılacak
gülşah alya nasıl oldu değişiklik varmı
ya benim kzdada iye varya
amöa ksma olmuyor sadece emmiyor idil memye görünce çığlık atıyor
bide idrarını çok az yapıyor
emmeye yavaş yavaş başladı ama idrarını hala çok az yapıyor
yani günde en fazla 5- 6 kexz yapıyor bezi hep kuru
kaksını iyi yapıyor maşallah sabahtan beri 3 ker yaptı

bu meyve filesi güzel duruyorda

acaba emerken kirlenmezmi üstü bası
bizim burda kesin yoktur
yoksa hoşuma gitti

geçmiş olsun Deryacım bende bugün kültür sonucunu alıcam bakalım ne çıkıcak?
üstü başı kirlenicek tabi kirlene kirlene yiycekler herşeyi

gülşahcım 15 gun annem bakacak sonrada kayınvalıd ıle kayınpederım gelecek onlar bakacak calısan anneler nasıl alıstınızmı bana tavsıyeler verınn melekcım tunaya kım bakıyo

gülşahcım 15 gun annem bakacak sonrada kayınvalıd ıle kayınpederım gelecek onlar bakacak calısan anneler nasıl alıstınızmı bana tavsıyeler verınn melekcım tunaya kım bakıyo

canım benım kayınvalıdem bakıyor. Ben erken bıraktgım ıcın o zamanlar bıseyın farkında degıldı tabı. O yuzden hem babaanneye hem bana alıstı.Tabııkı annenın yerıının farklı oldugunu bellı edıyor.
Basından hemen sunu soyle bunu boyle yapacaksın deyıp kasma.. Bak bole olursa daha ıyı olur gıbı falan konus. Gercı bılmıyorum aranızdakı ılıskı nasıl.. Iyı bakabılır mı?

evet canım ıyı bakabılır bence ama batıl ınancları cok yok ayagında öpme yürümez< yok enseden öpme dargın olur bende dınlemıyorum tabı eşimde kızıyo ama artık bunlara tıkmıcem pglum için sonucta onunda torunu ama cok sahıplenırse benım yaptıgım seylerede karısırsa off kafam cok karısık bu arada calısan anneler sorunları dıye topık acsak oglan uyandı kacıyorum şimdi hepınıze öpücüklerr

oy ancak geldim kızlarrrr 22-23-24 temmuz istanbuldayım eğitim ve toplantı uzadı izmir buluşmasını erkene almam lazımm izmir buluşmacısıııııııı çözüm üretelim bebeeeeeeemmmm

kızlar drdan geldik.Kültürümüz temiz çıktı çok şükür.Meme ile savaş verdiğinden kilo kaybetmiş.Anne sütü ile hazırlanan kaşık maması takviyesine başlıycaz.Hipp de bulabildim birtek prinçli.Bu markayı kullanan bilen var mı?

sağolun kızlar,
füsun çok sevindim, sonucu alana kadar içi gidiyo insanın dimi? ne kadar kilo kaybı var canım?
dilek senin sonuçlar noldu?
derya çok geçmiş olsun neyseki normale dönüyo yavaş da olsa.
süheyla şimdiden geçmiş olsun.

meyve filesi mantıklı geldi bana. kaşıkla alacağından daha çok yer heralde. zorlandım çünkü. garipsiyo bol bol öğürüyokayısı yerken. daha yoğurt yapmadım zaten. akşamları da dişini suluycam öyle yatırıcam. geçen tv de dr. dedi. ilk dişten itibaren yatarken diş temzilenmeli. bebeklerde tabiki suyla oluyo bu:) madem erken çıktı erken çürümeisne izin vermiycez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…