2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar....ben yarın yine gidiyorumm hafta sonu gelicem...hazırlık yapmam lazım bu gece...anneme yazlığa gidiyorum geçen haftada ordaydım eşim o tarafa gidecekmiş o zaman götür bizide dedim...ay sonuda tatile çıkıcaz asıl tatil o zaman bakalım nasıl olacak...kendinize ve bebişlere iyi bakın....

canım fzla değil 3 günde 20gr ama önlemini almak lazım

Selam mıllet bızde dr den geldık asılarımızı olduk oglum 5 gunde 300 gr almıs tam 7 kg oldu sıpam 68 cm boyumuz ates yaptı asılarımız yıne ates dusurucu surup verdık sımdı atesını olÇtum Çok Çıkmamıs bu arada hedıyemızı aldık meltem teyzemız gelsede adres verse bıze

Ben geldim ama kimse yok
Bugün her taraf kendime mayo aradim nerdeeeeee... bulamadim sinirlendim bu sefer bikinimi giydim altian bi sort odlu bitti .. rüyamida götürdük yüzmeye cook güzeldi - doktorunu aradm havuza sokabilirmiyi evet bebekler icin olanina ama deid - günes kremi ve sapkasini unutma dedi okadarcikkk...
cok gzeldi - rüya ilk önce dudak büzdü sonra gülmeey basladi sonra babasiyla sudan cikmadilar - ardindan kucagima aldim esim yüzdü bi baktim kucagimda bana sarilmis uyuyor cook sirindi fotolarini göstercem hele birde hello kitty elbisesi ve donuylaaa....
Eve geldik evi topladim yemek hazirladim arkadaslar geldiler biraz nce gittiler - dügün cdlerini izledikk offf özlemisim eski sibeliii...
Öptüm sizleri kocaman

Sibelcim ne güzel bir gün geçirmişsiniz resimleri sabırsızlıkla bekliyorum

Esmacım günaydın biz ikimiz sabah kuşları :)
Bizim kız bu sabah 6 da uyandı babasıyla bizi uykusuz bıraktı şimdi kendi uyuyor :)

günaydınn herkese..
ayşincim hipp i ben duydum yurtdışındas çok iyi ve bilinen güvenilen bir marka.kullanan arkadaşlar bilgi vereceklerdir.
emelim güle güle kullansın bebem hediyesini.fotoları da istişyoruz ama?geçmiş o0lsun bu arada.
süheylada gelmemiş nasıl oldu meleğimiz acaba ateşi çıktımı?
alya nasıl oldu?
anam karılar girinde iki satır bişe yazın ulen yedirtmeyin kafayı bize burda..
fusuncum alyada uyuyor sabahtan bizde babamlara geldik ama dönücem yağmurun dinmesini bekliyorum.
biberonunu almamışım mamayıda kaşıkla yedirmek zor oluyor.

gülşahhhh canikom şu kızlara bi kızıver kuzumda gelsinler şuraya bu nedir yaa geçmiş sadece 1 sayfaydı
bende ne garibim demi geçmiş çok olsa kızıyorum az olsa kızıyrumm

kim hipp i soruyor hangi Ayşin??????? ben hipp aldım kaşık maması olarak dün denedim 50cc anne sütüyle karıştırıp verdim bitirdik

Ben geldım sıpamın atesı çok çıktı gece 39 u gorduk
sımdı tek bezle uyuyo benımde ılkokul arkadasım gelecek bana ay su facebook ne kadar ıyı (manasında kullanana) arkadasımı buldum 20 yıl sonra gulsahım ben gonderınce koymayacakmı meltem resımlerı sımdı ben koyarsam suprızın ne onemı kalr bu arada msn de yoksun

ha ben onun sana gönderdiğini düşündüm emelcim..sanırım bugün hyanlış günümdeyim ben yav??kıçımdan anlıyorum lafı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evime geldim alyayı yediremeden alya uyudu birazdan uyndırıp yediririm onu..opuyorumnanaktan

kızlar dün batuya yoğurd verdim bildiğiniz üzere ama eşşek sıpası yemedi bir hafta sonra tekrar deneyeceğim bakalım inş sever o zamn bugün yine sebze çorbası var menüde ama bu sefer içine kabak ve fasulye atacağımmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…