2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar nbrsiniz bizde bugun tolganin annanesini hastaneye götürdük anju oldu..
sonrada cikdik alisverise rüyama ciciler aldim ayy cok sevindirik oldum kiz esyalarinda bulunca kendimi daldim hepsine ne alsam diye hahahaahahahahah ins sibosumda begenir aldilarimi yarin yada diger gün yollicm adresini alipta bendn bu kadar simdilk

bu arada arda kaan kendi kendine yavasca oturmaya basladi soklardayim hahaha yatar posizyonda yasliyorm koltuga bakiyorm oturuyo ayaklarini tutuyo desdek aliyo bide hahahahaah anasina 5 .aylik hedayesi verdi veledim benim

canim mayalanan yogurt buzdolabina konmaz, aksine sicak tutulmasi gerekir, sutu iyice kaynatacaksin, altini kapatip sogumaya birakacaksin, serce parmagini soktugunda sut elini yakmiycak, ilik olacak yani, yogurdu katip karistiracaksin, bezle iyice sarip bir kenera koy, ertesi gune kadar kapagini bile acma yerinden oynatma, 1 gun dursun das gibi yogurdun olur:)

slm herkese
ben tv de bi doktordan dinlemiştim hazır yoğurdu ve evde yaptığınız yoğurdu dışarda bırakın ev yoğurdu hemen ekşir ama hazır yoğurt hemen ekşimez çünkü katkı maddesi vardır hazır yoğurtta demişti.

Kızlar gecmısı okudumda bıraz.
Yarın aksam bende deneyeyım bakıım yogurt yapmayı. Pastorıze sutle yapacaz degıl mı? Nerden bulacam ben pastorıze sutu ya?

Sibelciğim önemli değil sağlık olsun. Sonraki çekişe inşallah.

Buket sonucu bıze de bıldır ama devam mamasıyla mı yapılacak yogurt annamadım?

Sehnaz'ım Ruya nın hedıyelerı sımdıden hayırlı ugurlu olsun :) Hemencık halletmıssın ısını.

Arda Kaanımıza da masallah. Yenı ayınızda hayırlı olsun .Nıce saglıklı aylara ınsallah.

Nazanım tsk tarıf ıcın

Bizde bugun aksam ustu Bağdat caddesine inip yürüyüş yaptık oglumla. Tam gittik kayınvalide aradı evde yokmusun kızım Ali Tuna yı gormeye geldım Nerdesın dedı. Geldı yanımıza.
Bende magazalara bakacaktım hala dogum sonrası hıc bısey almadım kendıme ve hıc bısey olmuyor
Bakamadık kayınvalıdem sayesınde.
Oturduk dondurma yerken Ali Tuna gozumun ıcıne ıcıne baktı.
Yaaa ne yesem artık banada banada der gibi bakıyor

melek gercekten ck üzgünüm ...
Bizim rüyada öyle off ben her ne yersem taTTIRIYORUM artik acili - soslu felan olmadigi sürece yani tatttirabilecegim seylerse .. meyve felan .. iki - üc kez dondurma tattirdim amma minnaccikkk

ben ufaktan yatar.gece kalkarsa bızımkı sabah 6 da ıse gıtmek ıcın kalkamam bu sefer
banyo yapmam lazım ama artık sabah yaparım..opuldunuz

gunaydın kızlar dun alya aşı oldu 4. ay aşısı aksamdan ates durucu verdım ama şimdi baktım 37.5 sizce nasıl ???????? offf

hoşgeldiniz canım..
maşallah defnecime.
alya kaşık mamasını sevmiyor ya ne etcem ben bilmiyorum..işte azar azar veriyorum yinede tamamen kopmasın diye..

aman aman elaya bak sen.kilosu boyu çok güzel Allah nazarlardan saklasın
verdiğin bilgiler içinde çok teşekkürler canım

kısmet degılmıs ne yapalım.. bozmak olmaz cekılısı
melekcim biz dilekle çıktık ama seninle de olabilirim ben.ali tunacığıma bir şeyler almak benim için büyük çok büyük bir zvk..ok ben seninlede oluyorum hayatım..
Gunaydın gunaydın dıyom Çunku sarı papatya ıle yenı uyandık
ohh maşallah uyuyun bakalım.aşısı nasıl geçti ateş yaptımı?
gunaydın kızlar dun alya aşı oldu 4. ay aşısı aksamdan ates durucu verdım ama şimdi baktım 37.5 sizce nasıl ???????? offf
canım havada sıcak o ateş şu anda çok normal..
hayırlı olsun aşınız..

evveeettt tekrar günaydınlar.
dün babannemiz geldiği için biz oraya gittik önce babama sonra kayınvalideme..ondan giemedim kızlar..iyisiniz değilmi?

Son düzenleme:
Aaaa esma bız daha yenı geldık nereye kaÇıyon kız yarın asımız var ben uyku depolayayım benım oglan ateslenıp hastanelık oluyo o yuzden tırsıyom valla
inşallah bişeycik olmaz annesii allah korusun meleklerimizi
valla ben dün ilk yoğurdumu yaptımmmmm ben damacana suyu kullanıyorum ama onuda kaynatıp veriyorummmm
bencede bu ne kadar detay yaaaa
ben dün mayaladım ama pastörüze sütle mayaladımm markette günlük pastörize buldum cam şişede hemen aldım cam şişe daha sağlıklı çünkü şimdi sütü ılıttım süt saklama kabıma 100cc civarında süt koydum ayrıca cay bardağına çok süt koydum içene 1 tepeleme çay kaşığı yoğurtdu karıştırıp sütüme döktüm ve karıştırdım ve havlu ile sardım 4 saat hiç yerinden hiç oynatmadan beklettim sonrada baktım olmuş buzdolabına kaldırdım 1 gün buzdolabında bekletmek gerekiyormuş bugün eve gidince içine kaysı püresi katıp vereceğim oğluma
buketciğim doktorumuz sütle mayalayabileceğimizi söyledi yoğurdu mamayı önermedi
canım yoğurddaki katkı maddesi farklı zaten sütüde ya günlük yada cam şişede olanlardan al
ben kayseride günlük pastörize yok sanıyordum dün bulunca hemen aldımm
ya nazanım yaptığımız yoğurd 1 çay bardağı kadar 4 saat bile yeter çok bir yoğurd olsa dediğin süre doğru ama azcık bişey

kızlar ben hergün taze meyve püresi yapıyorum batuya daha sağlıklı hazır alana kadar bi 10 dak rendelerim yaparım dün muz yedi dana baktım biraz koyu oldu içine 15 cc kadar mama yaptım çok sevdi sıpam akşamada sebze corbası yaptım havuç ve patates indirmeye yakın maydonoz attım sonra suyunu ayrı aldım suyana tekrar 1 çay kaşığı irmik attım 2 dak pişirdim tel süzgeçden geçirdim yrım çay kaşığıda tereyağ kattım oğluşumda severek yedi dediğim gibi bugunde öğlen elma akşama kaysılı yoğurd yiyecek sıpammm inş yoğurduda sever

Son düzenleme:

dilekciğim takip et yarım saat sonra yükselir gibi olursa tekrar calpol ver bi elini yüzünü yıka alyanın şimdi sen

maşallah esma ya bende deneyeyim br alyaya ama yiceğini pek sanmıyorum.
önce şu tahlil işini halledelimde diyorum..
alyada uyuyor kusması azaldı gibi ant devam ediyoruz canım.per bitecek pts de tahlil vericez inşallah.
günaydın fusuncum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…