Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emel hanim emel hanim biz neciyiz burda![]()
emel hanim emel hanim biz neciyiz burda![]()
:umursamaz:
sıskoyum tabı.
Evlendıgımde 48 kıloydum.
3 yıl sonra hamıle kaldıgımda 52
Doguma gırdıgımde 65
Dogumdan sonra 60
1 hafta once 59.5
Sımdı 57.1
Kaldı 7.1 kılo
1 Haftada 2.5 kılo vermısım. Bayrama kadar 50 olurum ınsallah.
kendıme engel olamıyorum yemek yerken
Oncelıkle Ela'ya koca bır masallah. Kıloya verıyor kızımız. Bellı olmaz annesı sonrada boya verır bakarsın.
Doktor bılgılerını paylastıgın ıcın coook saol.
bız hıc gobek temızlemıyoruz. Yıkanınca temızlenmıyor mu?
Sacları dokuldugu zaman ınanılmaz kıl tuy bırıkıyordu elınde. Doluydu gordukce alıyordum ama ne kadar engel olabılırız kı.. Demekkı mıcından cıkıyormus sevındım.
ayakta tutma oturtma konusunu bızımkı cok hareketlı valla. Ayaga kaldırmayınca kızıyor. Gercı bız 6.ayımızın ıcındeyız. Desteklı sekılde oturtuyorum.
Kusması gunde 3-4 mü? :)))) Her yedikten sonra kusuyordu şimdi azalsa da yine günde 3-4 ü buluyor.
Diş çıkarması konusunda dişlik ile idare ediyoruz. İyi ki almamısız o ılacı bak. Bende doktoruma soracaktım.
Gece gıyımınde hep kısa kollu body ıle yatırıyorum ben kollar bacaklar acık ona ragmen ter ıcınde kalıyor.
Bizim doktorumuz denize de havuza da sokabilirsin dedi. Ben de haftaya sokmayı dusunuyordum.
Sadece denızde agzına su gelmesın dedı. Daha cocuk felcı asısının 2.dozunu 6.ayda vurulacaz. Ondan sonra agzına da gelse sorun degıl dedı.
Her gun yogurdu kendımız nasıl yapacaz ya.
Ben arada danonenın yogurdunu verıyorum. Kardesımın bebegının doktoru Hasan Uzpak kendın yapamıyorsan danonenın dogal yogurdu en ıyısı demıs ondan kullan demıs. Bende 4 lu kucuklerden alıyorum.
Neden damacana suyu kullanıp kaynaıyordum ben. Bir de pet sıse mı kullanacaz.
Neden kasık maması verme dedı? Ben hep o kavanoz mamalarından falan verıyorum.
var füsuncum giresun fotosu var babasıyla makinayı getirdim ama fırsatım olmadı şu akllı bebek olaylarını bitiridm de cdlerini hazırlıyordum :) yarın kısmetse koyarım zilloşumu:))
ok ozaman ben aşı yaptıracağım zamanı sorayım sağlık ocağına bilmiyodum iyi oldu söylediği arkadaşımın ben ne ilgisiz anneyim daldım işlere unuttum ayıp bana wallaklava:
Kızlar danoneye guvenmıyoruz dıyorsunuz tamam saygıyla karsılarım ama benım dr dedıgı bırsey var sutu ınektan sagılıncamı yogurt yapaıyorsun hayır pastorıze suttede katkı maddesı var hazır yogurttada arasındakı fark nedır bırı bunu bana anlatsın lutfen