• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah esma ya bende deneyeyim br alyaya ama yiceğini pek sanmıyorum.
önce şu tahlil işini halledelimde diyorum..
alyada uyuyor kusması azaldı gibi ant devam ediyoruz canım.per bitecek pts de tahlil vericez inşallah.
günaydın fusuncum

ya çorbayı bende yemez diyordumm ama yedi bakalım yoğurdan şüpeliyim ama kayısıyla yer belkiiii

selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm yarın işe baslıycam geceden berı aglıyorum calısmak ıstemıyorum ya ogluma bırakıp gıtmek cok koyuyorrr :( Dılekcim bizde dün olduk asılarımızız calpol verdım bende cok cıkmadı ama

ya ben daha ek gida vermiyorum, verdirtmiyor doktor, sutumde yetmiyo sanki bas bas bagiriyor tum gun deli olcam, ne yapsamki, kilosu iyi diyolar verdirmiyolar 6 aydan once

günaydn gençlikkk

evet aşımız varmış 27 temmuzda :)))
nes_v neslihancıım biran önce yolla adresini yarın hedaye almaya gidecem nasip olursa taşınma işi pşerşembeye kaldı çarşambadan halledeyim

ya ben daha ek gida vermiyorum, verdirtmiyor doktor, sutumde yetmiyo sanki bas bas bagiriyor tum gun deli olcam, ne yapsamki, kilosu iyi diyolar verdirmiyolar 6 aydan once
bizimde kilomuz iyide yavaşdan başladıkkkkkk
günaydn gençlikkk

evet aşımız varmış 27 temmuzda :)))
nes_v neslihancıım biran önce yolla adresini yarın hedaye almaya gidecem nasip olursa taşınma işi pşerşembeye kaldı çarşambadan halledeyim

günaydınnn canımmmmmmmmmmm

kızlar meyve sebze filesi sipariş verdim kullanışlı değil mi? kullanan var mı sizlerden gerçi ancak bu ay sonunda vermeye başlarım

kızlar meyve sebze filesi sipariş verdim kullanışlı değil mi? Kullanan var mı sizlerden gerçi ancak bu ay sonunda vermeye başlarım

bende almayı düşünüyorum oyuncağını alırken sitede kalmamış alamamışdım kayserideki mağzadakide hoşuma gitmedi nukun var onumu aldın

bu meyve filesi de ne olaki ne gerek var ki :)

Kızıldeniz gecmıs olsun tatlım asılarınızı atlatmıssınız.

Calısmak zorundayız. Yıne 4 ay bebegınle kalabıldın buna da sukur de

bende almayı düşünüyorum oyuncağını alırken sitede kalmamış alamamışdım kayserideki mağzadakide hoşuma gitmedi nukun var onumu aldın

yok canım mycey die bir firmanın el tutacak kısmı daha güsel onun benimki parmaklarını geçrirp amziğini falan da kendi takıp çıkartıyo sıpaaaa:asigim:

bu meyve filesi de ne olaki ne gerek var ki :)

Kızıldeniz gecmıs olsun tatlım asılarınızı atlatmıssınız.

Calısmak zorundayız. Yıne 4 ay bebegınle kalabıldın buna da sukur de

CANIM MEYVEYİ İÇİNE KOYUVERİYORSUN BEBEĞİN ONLA MEYVENİN SUYUNU SOMURUVERİYOR
1732.bmp

günaydın kızlar, umarım herkes çok iyidir.

tşk ederim kızlar şimdiyıkadım balkalım nasıl olcak

canım biz de dün aşımızı olduk. doktor 24 saat yıkama dedi. sabah oldu akşam ateşi yükseldi. fitil verdim ama emin olmaadık hastaneye gittik yine. dün çokkkk huzursuzdu ela. çok üzüldüm. ela rahatsızlanınca babası çok gergin oluyo bi de onunla atıştık. vay efendim ben fitil kullanmışımda ateşi fırlamış... deli etti beni.

CANIM MEYVEYİ İÇİNE KOYUVERİYORSUN BEBEĞİN ONLA MEYVENİN SUYUNU SOMURUVERİYOR
1732.bmp

valla tam elaya göre bunlar eline ne geçse ağzında. bu arada babasını dişiyle yaraladı bile kızım. doktor da çok eğlendi valla bizim aceleciyle.

bu sabah aşıdan önceki fotosu. doktoruyla;:nazar:

bu da akşam ateşlendiği andaki fotosu. serinletmek için ıslak yazmalı kızım...

maşallah benim güzelime ya:nazar:
doktor çok önemli değilmi gerçektende öyle.bizim doktorumuzda çok destek alya konusunda..
esmacım bu ürün çok hoş bi bakıyorum hemen netten

Back