Sizden biraz büyüğüz ama verdiğin bilgiler iyi oldu canım sağolasın... Sadece kayısı yediriyordum hergün.Yoğurdu bende deneyim bari.selam kızlar, füsun canım nisan nasıl şimdi? kusmsı heleki sonrasında sanki tıkanmış gibi davranmaları çok korkutuyo insanı. çok geçmiş olsun xcnım.
yeni aylarınız da hayırlı olsun hepinize:)
gülşahcım saçların çok güzel olmuş. zaten rengi çok güzeldi. güle güle kullan...alya da daha iyidir umarım.
adaşım çok sevindim valla 1 hafta bile olsa huzurlu, sağlıklı bi zaman geçirmişsiniz. hoşgeldin sıcaakkkkk evineDDD defne de ii kilo almıştır uyu, ye ohhh ne keyif valla....
kızlar biz de bugun doktara gittik karma aşımızı olduk. öncelikle sorduğum sorular ve cevaplarını iletmek istiyorum:
göbek temizliğ: kesinlikle bişey sokarak temizlenmemeli hatta temizlenmemeliymiş....
ellerinde biriken saçları yemesi: bişey olmazmış sonsuza dek kontrol edemezmişiz. biyerlerden çıkıyomuş.
ayakta tutma, oturtma: ayına göre daha erkenmiş. hatta kendimize doğru kucakta tuttuğumuzda da kısmen oturur vaziyette ya onu bile kısa tutun diyo.
kusması: günde 3-4 ü geçince takibe alınması gerekiyomuş. bizimkinde yok şükür o kadar sık.
diş çıkarması: henüz erken ama, jel kullanabilirsin dedi. kullanmam dedim. size bahsettiğim ilacı gösterdim. KESıNLıKLE VERME!!!! dedi....şimdi geçmişi kontrol edip silicem adını kızlar. içeriğine baktı böbrekleri zorlar dedi. biz de dişliklerle idare edicez artık.
gece giyimi: kısa kollu body ile yatırma dedi. ne kdar sıcak olursa olsun. ince uzun kollu tulum giydir dedi.
havuz-deniz: havuz kesinlikle yasak.... denize girebilir koruyucu kullanarak dedi.
ek besin: anne sütü almasına rağmen başlatıcaz dedi. ben 6. aydan önce vermesem olmaz mı dedim olmaz dedi. meyve suyu ve yoğutla başlatacak. su da vericem 2 çay kaşığı ama MUTLAKA emzirdikten sonra. her türlü meyve ve sebze olabilirmiş. çileğiz zamanı geçmiş zaten alerjikmiş.hergün yoğurdu ben yapacakmışım. hazı kavanoz maması vs kesinlikle vermeyeceksin dedi. damacana suyu değil, pet şişe suyu kullan dedi. kaynatmana gerek yok dedi.
800 gr almış, ve 2.5 cm uzamış.ay bizim kız minyon olacak bi türlü atamadı:) cam rende falan aradık bonere gittik gerçi sadece bulamadık. artıkın eşim alcak. başka da hatırladıkça yazarım ama bişi de kalmadı sanırım...
Sibeeeeeeeellllll
çekiliş yapılmışşş ben nie yokum..
Taam taam isteyen herkes alabılır bana ehuehe :)
yaaa saka bı yana ne olacak sımdı.
Ay gecmıs de bırıkmıs ama oglumun karnını doyurup gezmeye cıkarayım bıraz
Gunaydın gunaydın dıyom Çunku sarı papatya ıle yenı uyandık
melek sende ben şişkoyum diyosan biz ölelim yani:mymeka:
bende bu şişik gözle taaa avm ye gittim araba pis mis gittim valla.
mudoda inanılmaz indirim var kızlar mutlaka uğrayın.kendime askılılar aldım bir tanede elbise aldım..ama boyu uzun.kısalttırmam gerek
yok çarşamba taşınacam adsl i taşıtmakiçin başvurmadım yaaaa daha unutturmayın bana pzrtsi
BU ARADA CEKILIS YAPILMISTIR
günaydın kızlar ne zamandır takılasmıyorum buraya neden mi?bebek huy değiştirdi.artık çok cadı.durmuyor ilgi istiyor ağlama nöbetleri var kimi zamanda yalandan ağğlıyor.ayakta salla beni diyor.uyuması bayağı zaman alıyor.ayaklarım kopuyor tabi babasının da .bebek bakmak ne zormuş ya.yaptığı herşeyin farkında cadı.sallayıp nininiye başlayınca kakır kakır gülüyor.
bir de parmak emmeye başladı . nasıl soruyor parmağını anlatamam.incelecek diye korkuyorum.
ben de durumlar böyle.yorgun bir gün beni bekliyor.pikniğe gitcez birazdan hazırlanayım.hepinizi öptüm.sağlıcakla kalın...
merhaba kızlar size birşey sorucam anam bende hep soruyorum :) arkadaşımın 4 buçuk aylık bir bebeği var emmiyor yeni gördüm bende 2 saatte bir 250 cc mama yiyiyor mama veren arkadaşlar sizdemi böle veriyorsnuz bian bebeğimaçmı kalıyor dedim ben sadece emziriyorum merak işte :)
merhaba kızlar...bir haftalık tatilden sonra yine burdayız kızımla birlikte...kızımın iştahı açıldı maşallah ağzına ne yaklaştırsam yiyecek gibi ağzını açıyor....kayısıyı sevdi bu hafta hergün yedik akşam üstüde kaşık mamasını yedi nerdeyse bi kaseye yakın yiyor dahada versem yiyecek sanırsın.açık hava iştihını açtı birde maşallah bi uyku bi uyku temiz hava iyi geldi kuzuma..şimdi İstanbul sıcağına döndük...bir dünya çamaşır ve temizlik beni bekliyor...gidip başlıyım bari yine uğrarım sizlere...
selam kızlar, füsun canım nisan nasıl şimdi? kusmsı heleki sonrasında sanki tıkanmış gibi davranmaları çok korkutuyo insanı. çok geçmiş olsun xcnım.
yeni aylarınız da hayırlı olsun hepinize:)
gülşahcım saçların çok güzel olmuş. zaten rengi çok güzeldi. güle güle kullan...alya da daha iyidir umarım.
adaşım çok sevindim valla 1 hafta bile olsa huzurlu, sağlıklı bi zaman geçirmişsiniz. hoşgeldin sıcaakkkkk evineDDD defne de ii kilo almıştır uyu, ye ohhh ne keyif valla....
kızlar biz de bugun doktara gittik karma aşımızı olduk. öncelikle sorduğum sorular ve cevaplarını iletmek istiyorum:
göbek temizliğ: kesinlikle bişey sokarak temizlenmemeli hatta temizlenmemeliymiş....
ellerinde biriken saçları yemesi: bişey olmazmış sonsuza dek kontrol edemezmişiz. biyerlerden çıkıyomuş.
ayakta tutma, oturtma: ayına göre daha erkenmiş. hatta kendimize doğru kucakta tuttuğumuzda da kısmen oturur vaziyette ya onu bile kısa tutun diyo.
kusması: günde 3-4 ü geçince takibe alınması gerekiyomuş. bizimkinde yok şükür o kadar sık.
diş çıkarması: henüz erken ama, jel kullanabilirsin dedi. kullanmam dedim. size bahsettiğim ilacı gösterdim. KESİNLİKLE VERME!!!! dedi....şimdi geçmişi kontrol edip silicem adını kızlar. içeriğine baktı böbrekleri zorlar dedi. biz de dişliklerle idare edicez artık.
gece giyimi: kısa kollu body ile yatırma dedi. ne kdar sıcak olursa olsun. ince uzun kollu tulum giydir dedi.
havuz-deniz: havuz kesinlikle yasak.... denize girebilir koruyucu kullanarak dedi.
ek besin: anne sütü almasına rağmen başlatıcaz dedi. ben 6. aydan önce vermesem olmaz mı dedim olmaz dedi. meyve suyu ve yoğutla başlatacak. su da vericem 2 çay kaşığı ama MUTLAKA emzirdikten sonra. her türlü meyve ve sebze olabilirmiş. çileğiz zamanı geçmiş zaten alerjikmiş.hergün yoğurdu ben yapacakmışım. hazı kavanoz maması vs kesinlikle vermeyeceksin dedi. damacana suyu değil, pet şişe suyu kullan dedi. kaynatmana gerek yok dedi.
800 gr almış, ve 2.5 cm uzamış.ay bizim kız minyon olacak bi türlü atamadı:) cam rende falan aradık bonere gittik gerçi sadece bulamadık. artıkın eşim alcak. başka da hatırladıkça yazarım ama bişi de kalmadı sanırım...
günaydınmııııı hey maşallah sizeeee kız hadi sarı papatya uyuyup büyüyecek sen neden uyuyorsunnnnnn
bu arada ben kaçar canlar yarın görüşürüz hepinizi öpüyorummmmmm
selam milet ne haber
nasılsınız
ayşin canım bilgiler için teşekkürler bende kızımı kısa kolla yatırıyordum valla
doltorlarında bir dediğiöbürünün dediğini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?