2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aşımız var mı bu ay söleyin bana???kafam karıştı bir kez geçen ay karma pnömokok bcg olduk

var füsuncum giresun fotosu var babasıyla makinayı getirdim ama fırsatım olmadı şu akllı bebek olaylarını bitiridm de cdlerini hazırlıyordum :) yarın kısmetse koyarım zilloşumu:))

ok ozaman ben aşı yaptıracağım zamanı sorayım sağlık ocağına bilmiyodum iyi oldu söylediği arkadaşımın ben ne ilgisiz anneyim daldım işlere unuttum ayıp bana wallaklava:

evde tadilat var hic sevmiyorum su tadilat olayini adamlar yeni gitti yarin sabah gelip devam edecekler cumartesi izmire gidiyoruz hazirlanmaya basliyim ufaktan ufaktan diyorum ama nerden basliycagimi bilemiyorum ortalik karman corman valizlaride garajdan getirirsem tama pazar yerine donecek hala hediyeleri tamamlayamadim kuzenlere biseyler bakmam lazim. AHU da gelmiyoki bi kac bilgi alayim kendisinden walla gelmezse biraz bekliycek cunku ben izmirde nete giremem pek anca vakit buldukca. bu arada NIL in 3. ay asisi oldu cumartesi gunu busefer ateslenmedi cok sevindim :) ama gitmeden once calpol vermistim. simdilik benden bukadar opuldunuz bacilar.

emel hanim emel hanim biz neciyiz burda

benım yazdıgım zaman sız yoktunuz ezgı hanım ahhh ızmır ahhhh bende gelmek ıstıyorum ama nası olcak bılmıyorum kardesım 23 sonra gelcek 3 kalacak konyada sonra anneml kıbrısa tatıle gıdecek sonra ramazan kadını eve ne zaman alacam ne zaman temızlık yapacam bılmıyom

canım öncelikle kilo verme konusunda çok iyisin:) eminim kalan kiloyu da rahatça vereceksin.
bana sorduğun sorulara gelince bazılarının nedenini bilmiyorum ama doktorumuzun çözmüş olduğum neden sonuç ilişki kurma yetisi gereğince;

ayakta durması konusunda çok hassas bilmiyorum valla:)
kusmayı fışkırtma şeklinde üşünün. bizimki de emdikten sonra geğirmede sonrası biraz çıkarıyo ama tüm emdiğini fışkırtarak kusması ve korkutucu şekilde nefes problemi çekmesi şeklinde anlattık. e bu da 2 haftada 3 defa oldu. günde 3 4 olunca problem ama fışkırtarak!!

havuzda özellikle bizimki kız bebek diye dikkat etmemiz gerekiyo. ve diğer çocukların girdiği havuzlara kesinlikle sokma dedi. zaten 11 aylık bi bebek var aile havuzuna sokmuşlar çocuk kaç hafta kendine gelemedi. 11 aylık ama 8 kilo bile değil((

yoğurt konusunda ben de danoneye güvenmiyorum açıkcası. mail falan geldi. onun açıklaması yapıldı ama ne biliyim. dünya hali ve kimin kim için ne gibi planları var hiç bilemeyiz.

damacana suyu kpnusunda da yeniden doldurulabilir olması konusu aklıma geldi açıkcası. ne de olsa toplanıyo yeniden dolduruluyo. tek seferlik kullanım durumu yok. e zaten içeceği ne kadar ki:) 2 çay kaşığı her emme sonrası.en azında bağırsakları yeterince güçlenene kadar kullanırız.

kavanoz maması belki kullanabilirdim sıkışınca ama şimdi düşünüyorum da çevremde kullanan kaç kişi varsa hepsinin bebeği çokkk zayıf. eltim çalışmasına rağmen hergün yaptı ve çocuğu çok güçlü ve akıllı. bi kuzenim de hiç vermedi maaşallah 1.5 yaşında gibi ama 10 aylık.

Merhaba arkadaslar!
Kusura bakmayin ya cekiliste bi yanlislik olmus demistim ya ben kagida yazdim esim cekti diye demekki birtanesini secmemis yani unutmus zaten olsaydida Melek gine tek kaliyormus cünkü 15 kisiydi yurt ici ...
Katilmak isteyen biri varsa lütfen melekle direk es olsun ve irtibata gecsinler...
Melekim cooook özür dilerim canim , cok üzgünüm
Kac gündür giremiyorum ne buraya nede msne dogr dürüst cünkü biliorsunuz esim isten cikti o büütn gün evde pc basinda is ariyor bende rüyayla ilgileniyorum ondan bir türlü gelemiyorum...
Ne yapcagimizi sasirmis durumdayiz anlamadim gitti, nolcak diye ...:)
Insallah en kisa zamanda bulur!
Öptüm hepinizi simdi o is görüsmesine gitmisti eve gelicek biraz cikicaz disari, hava cok güzel fittnese gidemedim bari gidip dolasayim...:)
Melek tekrar ve tekrar özür diliyorum canim, kusura bakma:)

var füsuncum giresun fotosu var babasıyla makinayı getirdim ama fırsatım olmadı şu akllı bebek olaylarını bitiridm de cdlerini hazırlıyordum :) yarın kısmetse koyarım zilloşumu:))

ok ozaman ben aşı yaptıracağım zamanı sorayım sağlık ocağına bilmiyodum iyi oldu söylediği arkadaşımın ben ne ilgisiz anneyim daldım işlere unuttum ayıp bana wallaklava:

koy annesi merak ettim.2. ay aşısından tam 2 ay sonra tekrarlanıyor canım

Kızlar yoğurt mayalayan varmı???
Nasıl yapıyorsunuz???
Ben Hero baby 2 numara devam maması aldım.. 100 cc hazırladım. ıçine 2 çay kaşığı yoğurdu mayaladım.4 saat sonrada buzdolabına koydum.. Bebelac'tan mesaj gelmişti ama ben hero baby ile yaptım. Bakalım nasıl olacak... Ne zaman yedirmeliyim acaba???
Ya ben daha önce hiç yoğurt mayalamadımki..

Kızlar danoneye guvenmıyoruz dıyorsunuz tamam saygıyla karsılarım ama benım dr dedıgı bırsey var sutu ınektan sagılıncamı yogurt yapaıyorsun hayır pastorıze suttede katkı maddesı var hazır yogurttada arasındakı fark nedır bırı bunu bana anlatsın lutfen

:) tamam emelcim anladım. bend e arada bakıp çıkıyorum zaten. çoğu zaman da açık oluyo ama ben iş yapıyo oluyorum.

sibel melek olayını okudun mu?

pastörize sütte katkı maddesi yok yoğurtta yapılıyo ayrıca.sadece şoklanarak belli bi sıcaklığa aniden getirilerek zararlı bakterilerin ölmesi sağlanıyor.sağlıklı bişey.ama yinede günlük pastörizeleri tercih et derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…