2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yyy aaa doktorum bana 4 satte 150 cc tüketmesi lazım dedi o bebek iştahlı demek ama sakıncalı çok mama

kızlar kolay tutulan biberon aldınızmı?bişey daha bi de onların damlatmayanları var kullanan varsa iyimi memnunmu ve hangi marka almış yazarsa sevinirim.

selamlar herkese ben bugun cok yogundum bi arkadasin turk misafirleri geldi ama dil bilmedikleri icin zorluk yasiyorlardi rica ettiler butun gunu onlarla gecirdik benim icin cok iyi oldu 2 cocuklu 1 aile gelen turkler baya eglendik yarinda onlari carsiya goturcem gitmisken Ahu nun hediyesini almak istiyorum ama beebgi nekadarlikti hatirlayamiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim simdi bira dinleneyim tv izliyim pc acik zaten butun gun acikti:) simdilik bye

geçmiş fazla yok..
süheylcım ben o dediğin biberonu görmedim..
dün diloş aradı beni yarım bira içsem bebeğe zarar olurmu diye..dediiim götüüürr bir şey olmaz..o ara şarj bitti kpandı tlf..şimdi ne durumdalar acep?

herkese günaydın güzel bir hafta geçiririz inşalalh
ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim cumartesi günü eve gittim kaygana annesine gitti mutfağı döktüm evi temizledim oğluşu yıkadım (ilk defa yalnız yıkadım) ben yıkandım kociş gelmeye süslenecekdim oğluş izin vermedi sonra elektrikler gitti bi saçımı zor düzleştirdim batunun bağrışlarıyla sonra kocişi aradım nerdesin diye 5 dak. evdeyim dedi üzerimi zor giydim ama o gelene kadar doğum gününü unutmuş rolü yaptım içeri girdi batuda bende güzelce giyinmiş bir şekilde hemen iyi doğdun dedik unutmayacağını biliyordum zaten dedi hadi üzerini değiş yemeğe gidiyoruz dedim yemeğe çıktık batu yemeklerimiz gelene kadar uyudu tam yemekler geldi uyandı sıpa zaten gündüzde çıldırttı beni durmadı bir türlü neyse zorlada olsa yemeğimizi yedik batu acıktı mama almışdım yanıma orada emziremem diye suyumuz 120cc yaptım yedi doymadı garsondan kaynamış su istedik tekrar mama yaptım bu seferde yemedi lmaz: sonra kociş bizi fuara götürdü luna parkına girdik batu olmasaydı crayz dansa felan binecekdik ama batu sağolsun uyuyordu ama eve döndük çok güzeldi
dünde sabah 6da uyandı saat 8de tekrar yattıkki saat 11 kadar uyumusuz danayla sonra arkadaşlar geldi ne yapalım derken ürgüpe gittik göremeyi zelveyi gezdik yemek yedik tekrar kayseriye döndük kayganayı anasından almaya gittik geldik batu gece çok huzursuzdu emiyo uyanıyom emiyo uyanı uyutmadı beni en sonunda çağreyi mama yapmakda buldum gece mamasını yememişdi onu yiyince uyudu biraz ama kıvış kıvışş işde böle batu hafta sonumuzun içine etmek istesede izin vermedikzemuszemus çekirdek aile beraberdik

füsun canım çok geçmiş olsun nisanı inşallah hemenceceik atlatır annesiii
ayyy ilk günaydın benden ola bugün..
geçmişi okuyup geliyorum..

günaydın canım nasılsınnnn

Günaydın Gülşah ve Esma

Gülşahcım saçlarının kesimide rengide çok hoş güle güle kullan
Esmacım eşinin d.günü kutlu olsun ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz.
Batuşun yeni ayı hayırlı olsun bizde dün 5 e girdik :)

teşekkür ederim canım sizin yeni ayınız hayırlı olsun tam 1 ay var aralarında kuzularımızın

merhaba kızlar...bir haftalık tatilden sonra yine burdayız kızımla birlikte...kızımın iştahı açıldı maşallah ağzına ne yaklaştırsam yiyecek gibi ağzını açıyor....kayısıyı sevdi bu hafta hergün yedik akşam üstüde kaşık mamasını yedi nerdeyse bi kaseye yakın yiyor dahada versem yiyecek sanırsın.açık hava iştihını açtı birde maşallah bi uyku bi uyku temiz hava iyi geldi kuzuma..şimdi İstanbul sıcağına döndük...bir dünya çamaşır ve temizlik beni bekliyor...gidip başlıyım bari yine uğrarım sizlere...

selam kızlar, füsun canım nisan nasıl şimdi? kusmsı heleki sonrasında sanki tıkanmış gibi davranmaları çok korkutuyo insanı. çok geçmiş olsun xcnım.

yeni aylarınız da hayırlı olsun hepinize:)
gülşahcım saçların çok güzel olmuş. zaten rengi çok güzeldi. güle güle kullan...alya da daha iyidir umarım.

adaşım çok sevindim valla 1 hafta bile olsa huzurlu, sağlıklı bi zaman geçirmişsiniz. hoşgeldin sıcaakkkkk evineDDD defne de ii kilo almıştır uyu, ye ohhh ne keyif valla....

kızlar biz de bugun doktara gittik karma aşımızı olduk. öncelikle sorduğum sorular ve cevaplarını iletmek istiyorum:

göbek temizliğ: kesinlikle bişey sokarak temizlenmemeli hatta temizlenmemeliymiş....
ellerinde biriken saçları yemesi: bişey olmazmış sonsuza dek kontrol edemezmişiz. biyerlerden çıkıyomuş.
ayakta tutma, oturtma: ayına göre daha erkenmiş. hatta kendimize doğru kucakta tuttuğumuzda da kısmen oturur vaziyette ya onu bile kısa tutun diyo.
kusması: günde 3-4 ü geçince takibe alınması gerekiyomuş. bizimkinde yok şükür o kadar sık.
diş çıkarması: henüz erken ama, jel kullanabilirsin dedi. kullanmam dedim. size bahsettiğim ilacı gösterdim. KESıNLıKLE VERME!!!! dedi....şimdi geçmişi kontrol edip silicem adını kızlar. içeriğine baktı böbrekleri zorlar dedi. biz de dişliklerle idare edicez artık.
gece giyimi: kısa kollu body ile yatırma dedi. ne kdar sıcak olursa olsun. ince uzun kollu tulum giydir dedi.
havuz-deniz: havuz kesinlikle yasak.... denize girebilir koruyucu kullanarak dedi.
ek besin: anne sütü almasına rağmen başlatıcaz dedi. ben 6. aydan önce vermesem olmaz mı dedim olmaz dedi. meyve suyu ve yoğutla başlatacak. su da vericem 2 çay kaşığı ama MUTLAKA emzirdikten sonra. her türlü meyve ve sebze olabilirmiş. çileğiz zamanı geçmiş zaten alerjikmiş.hergün yoğurdu ben yapacakmışım. hazı kavanoz maması vs kesinlikle vermeyeceksin dedi. damacana suyu değil, pet şişe suyu kullan dedi. kaynatmana gerek yok dedi.

800 gr almış, ve 2.5 cm uzamış. ay bizim kız minyon olacak bi türlü atamadı:) cam rende falan aradık bonere gittik gerçi sadece bulamadık. artıkın eşim alcak. başka da hatırladıkça yazarım ama bişi de kalmadı sanırım...

hello gençlik
ben iyiyim cadıspor Ada da iyi :)) marmarise gidiyorum ev işlerini hallettik birasscıkkk off bitse taşınsak bir an öncee öylee işte bizden bu kadar herkes iyidir umarım Nisan ın kusması geçti mi??? Ayşincim maaşallah keşke benim kızın da iştahı açılsa meyveyi çok sewiyo ama diyetteymiş gibi sürekli meyve versen yiycek cadıspor :)))

aa füsun senin bebe daa küçükmüş nedense ben seni hep şubatta doğum yaptı diye hatırlıyodum

yok ya 12 mart doğumlu benim minnoşum

Canım ne güzel sağ salim gidip gelmişsiniz.Yediğiniz içtiğiniz gördüğünüz sizin olsun.En çok Defnenin rahat etmesine sevindim.Darısı başımıza işallah sağ salim gider geliriz.

Sağol canım Nisan daha iyi bugün maşallah.Ela kızıma maşallah ne güzel kilo almış annesi verdiğin bilgiler içinde sağol canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…