kızlar sizin bebeklerde çok korkuyorlar mı.. benimki bazen ayak sesimizden bile korkuyoo. kurunca yürüyen bi dinazor almıştım onu çalıştırdım bugün küçük de bişey ondan korktu yaa..
bide yabancılama huyu var komşuya gitmiştim kadın kucağına aldı bana bakıp nasıl alıyo bi görsenizz şaşarsınız. geçende mazanın birinde yaşlı bi teyze ver seveyim dedi ordada bana bakarak ağladı millet şaştı kaldı yanii.. bide çok farlı ağlıyo korkunca..
canım sanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş... 23 mart dimi doğum tarihi :)
benim oğlum pek yabancılamıyor kimseyi, herkese gidiyor diyebilirim...
ilk doğduğu zamanlarda çok irkiliyordu, sese çok duyarlıydı hemen elleri havaya kaldırıyordu, gözlerini kocaman yapıyordu ama şimdi öyle kapı sesi ayak sesi pek aldırmıyor.. ama birkaçgün önce düğüne gittik masamız orkestranın yakınındaydı işte o zaman ilk defa bebeğimin okadar korktuğunu gördüm. şarkılar çalmaya başlayınca değişik bir ses bağırıp irkilmeye başladı hemen kucakladım uzaklaştım... canım oğluşum benim kıyamam
sibelim geçmiş olsun bebebeeemmmm
Sagolun kizlar opuyorumnanaktan
sibel geçmiş olsun.
ya aslında 58-57 olmak ıstıyorum ama geçen sene hamıle kaldıgım kılo 60
Biz bu sabaha karşı 4:30 da Nisanın kusmasına uyandıkaldım temizledim yeniden emzirip yatırdım 5:00 de yine kustu.Tekrar duş emzirme neyse 8:00 e kadar uyudu.Sonra emzirip oyuncağına yatırmıştım bir ara tv seyrederken bakıyımki ağzından fışkırıyo sırt üstüde yatıyodu hemen ters çevirdim yoksa boğulucaktı ben görmesem çok sinirim bozuldu hemen druna götürdük.Muayenede birşey çıkmadı ama 3 haftada 350gr almış dr 450gr alması lazımdı 100gr eksik dedi.Belki boş mide gittik ondandır dedik 1 hafta sonra yine tartıya gidicek.İdrar kültürü filan istedi öfff ne sinir bişeymiş o bekle bekle yapmaz tam 2 saat sonra yaptı bu arada kusuyor temizle üst baş kalmadı bende.Ben bu hafta hasta olmuştum demiştim ya sürekli kusma ateş filan diye sanırım mikrobum onada geçti.Kusmayı önleyici ilaç verdi bakalım işallah geçer.Ben alışık değilim Nisan hiç kusan bir bebek olmadığı için.Sabah beri hastanelerdeyiz.Kültür ayın 14 ünde çıkıcakmış tahlilde bir saat sonra dediler durun drunu arayım
emel çok güzel kilo vermişsin maşallah
Aslıcım bana çok uzak ya yakın olsa gelirdim vallaBu arada kolay gelsinnnnnnnnnnnn muck
Gülşahcım sanada geçmiş olsunnn
Bu arada tahlil sonucunu aldım Lökositi sınırdaymış Nisanın antibiyotiğe şu an gerek yok kültürün sonucuna göre karar veririz dedi.İşallah oda temiz çıkar.Hep benim yüzümden ben hasta olmasaydımNisanda olmıycaktı
selam herkese yemek yiyip gelcem. kurkunu yesinler senin :)
fusuncum üzülme benim verdiğim bilgiler işine yarar umarım bol bol emzir.
seninle ir ilgisi yok e hiç üzme kendimi kız çocuklarındaq normal br durum bu..emzirerek atacaksınız..
bende geldim işte saçlarımın yeni hali..
muck
Yeni saçım!!!(resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Füsuncugum buyuk gecmıs olsun.Oyle dusunme sen emzırmeye devam et.
Bızımkı hala kusuyor ama benn ılk 3 ay uyusada kusarsa bogulur falan dıye uyuyamıyordum bıle. Allahtan ıcıne dogmus bakmıssın o sırada.
Idrar temız cıkarsa kulturu de buyuk ıhtımal temız cıkıyor. Insallah hemencık atlatırsınız
geçmiş olsun füsunn zor şey hastalık of off bişeyciği kalmaz annesi sen iyi bir annesin hemen iyileştirirsin kızını :))
biz de evi toparladık Ada hanım g.tüyle dAğları devirdi ehuheueuheuehueheue pire gibi bu kızz yıkadım onu heryerim ıslandı ama sallıyorum şuan üstümdekileri değiştirme iznim yok evin her iki yanında da düğün var sesten nasıl uyucaaz bilmem
Canim gecmis olsun ! Füsuncum kendini suclama sen bilemezsin ya böyle olacagini ! Iyilesecek minnosumuz !! Rüya dogdugundan itibaren iki ayina kadar hep kusuyordu bazen fiskirtarak bazende az ama gecti, geciyor !!
GEcmis olsun tekrar!
Gülsahcigim cook yakismis saclarin , bende saclarimi tekrar kestirip boyattim°! foto eklerim sonracikkk...
BU ARADA CEKILIS YAPILMISTIR
valla aynen öyle şimdi balkona geçtiler babsıyla o bağlama çalıyor idil de dinliyor hemde bayılarak acayip bunlar yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytürkü ye türkü mü çığırıyonnnnn ehuuhehehuue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?