2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebeklerde çok korkuyorlar mı.. benimki bazen ayak sesimizden bile korkuyoo. kurunca yürüyen bi dinazor almıştım onu çalıştırdım bugün küçük de bişey ondan korktu yaa..
bide yabancılama huyu var komşuya gitmiştim kadın kucağına aldı bana bakıp nasıl alıyo bi görsenizz şaşarsınız. geçende mazanın birinde yaşlı bi teyze ver seveyim dedi ordada bana bakarak ağladı millet şaştı kaldı yanii.. bide çok farlı ağlıyo korkunca..

canım sanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş... 23 mart dimi doğum tarihi :)
benim oğlum pek yabancılamıyor kimseyi, herkese gidiyor diyebilirim...
ilk doğduğu zamanlarda çok irkiliyordu, sese çok duyarlıydı hemen elleri havaya kaldırıyordu, gözlerini kocaman yapıyordu ama şimdi öyle kapı sesi ayak sesi pek aldırmıyor.. ama birkaçgün önce düğüne gittik masamız orkestranın yakınındaydı işte o zaman ilk defa bebeğimin okadar korktuğunu gördüm. şarkılar çalmaya başlayınca değişik bir ses bağırıp irkilmeye başladı hemen kucakladım uzaklaştım... canım oğluşum benim kıyamam

evet doğum günleri aynı..yabancılamaması ne güzel.. bide ben alışsın diye sürekli gezdirdimm

Canim gecmis olsun ! Füsuncum kendini suclama sen bilemezsin ya böyle olacagini ! Iyilesecek minnosumuz !! Rüya dogdugundan itibaren iki ayina kadar hep kusuyordu bazen fiskirtarak bazende az ama gecti, geciyor !!
GEcmis olsun tekrar!

Gülsahcigim cook yakismis saclarin , bende saclarimi tekrar kestirip boyattim°! foto eklerim sonracikkk...

BU ARADA CEKILIS YAPILMISTIR

günaydın mart kuzuları :))))
güne herzamanki gibi erken başladık ama ben bülüye dedim kızı al az uyuyayım die 2 saat oyaladı sağolsun şimdi gtti evimizin laminantlarını döşüyo ehuheuheuheu buarada Ada nın k.çındaki at var ya üredi artık birden fazla at var bu kızda zira saliselik hareketlilğimiz var heeeellllllllllpppppppp

Sağolun arkadaşlar sabaha karşı yine kustu işallah düzelicek

kimsecikler yok yine ayollll bülü de çalışıyo bugünnnn kızımla başbaşayımmmm offf araba da yok ki denize gitsemmmmmfisfisfis

günaydın kızlar ne zamandır takılasmıyorum buraya neden mi?bebek huy değiştirdi.artık çok cadı.durmuyor ilgi istiyor ağlama nöbetleri var kimi zamanda yalandan ağğlıyor.ayakta salla beni diyor.uyuması bayağı zaman alıyor.ayaklarım kopuyor tabi babasının da .bebek bakmak ne zormuş ya.yaptığı herşeyin farkında cadı.sallayıp nininiye başlayınca kakır kakır gülüyor.
bir de parmak emmeye başladı . nasıl soruyor parmağını anlatamam.incelecek diye korkuyorum.
ben de durumlar böyle.yorgun bir gün beni bekliyor.pikniğe gitcez birazdan hazırlanayım.hepinizi öptüm.sağlıcakla kalın...

eeeee eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee
uyumuyorrrrrr uyyumuyorrrrrrrrr hadi yaw birileri gelse de sohbt etsek anaaaaaaaaaaaaaeeeeem

iyi pazarlar, kimsecikler yok bugun, isten gucten az kacamak yaptim, geri donuyorum isime ,gecmisede bakamadim, herkez afiyettedir inslh

iyi pazarlar yanıyor burası püfff çok sıcak çoookkk
türkü dinlyoruz kızımla
arpa orağa geldi ooooy oooy oooy oy
zülüf tarağa geldi oooy oooy ooy oy
sebep oy
kalkın selama durun ooooy oooy oooy oy
o yar odama geldi ooy ooy sebep oyyy

merhaba kızlar size birşey sorucam anam bende hep soruyorum :) arkadaşımın 4 buçuk aylık bir bebeği var emmiyor yeni gördüm bende 2 saatte bir 250 cc mama yiyiyor mama veren arkadaşlar sizdemi böle veriyorsnuz bian bebeğimaçmı kalıyor dedim ben sadece emziriyorum merak işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…