• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebeklerde çok korkuyorlar mı.. benimki bazen ayak sesimizden bile korkuyoo. kurunca yürüyen bi dinazor almıştım onu çalıştırdım bugün küçük de bişey ondan korktu yaa..
bide yabancılama huyu var komşuya gitmiştim kadın kucağına aldı bana bakıp nasıl alıyo bi görsenizz şaşarsınız. geçende mazanın birinde yaşlı bi teyze ver seveyim dedi ordada bana bakarak ağladı millet şaştı kaldı yanii.. bide çok farlı ağlıyo korkunca..

kızlar sizin bebeklerde çok korkuyorlar mı.. benimki bazen ayak sesimizden bile korkuyoo. kurunca yürüyen bi dinazor almıştım onu çalıştırdım bugün küçük de bişey ondan korktu yaa..
bide yabancılama huyu var komşuya gitmiştim kadın kucağına aldı bana bakıp nasıl alıyo bi görsenizz şaşarsınız. geçende mazanın birinde yaşlı bi teyze ver seveyim dedi ordada bana bakarak ağladı millet şaştı kaldı yanii.. bide çok farlı ağlıyo korkunca..

canım sanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş... 23 mart dimi doğum tarihi :)
benim oğlum pek yabancılamıyor kimseyi, herkese gidiyor diyebilirim...
ilk doğduğu zamanlarda çok irkiliyordu, sese çok duyarlıydı hemen elleri havaya kaldırıyordu, gözlerini kocaman yapıyordu ama şimdi öyle kapı sesi ayak sesi pek aldırmıyor.. ama birkaçgün önce düğüne gittik masamız orkestranın yakınındaydı işte o zaman ilk defa bebeğimin okadar korktuğunu gördüm. şarkılar çalmaya başlayınca değişik bir ses bağırıp irkilmeye başladı hemen kucakladım uzaklaştım... canım oğluşum benim kıyamam :emir_bebek:

canım sanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş... 23 mart dimi doğum tarihi :)
benim oğlum pek yabancılamıyor kimseyi, herkese gidiyor diyebilirim...
ilk doğduğu zamanlarda çok irkiliyordu, sese çok duyarlıydı hemen elleri havaya kaldırıyordu, gözlerini kocaman yapıyordu ama şimdi öyle kapı sesi ayak sesi pek aldırmıyor.. ama birkaçgün önce düğüne gittik masamız orkestranın yakınındaydı işte o zaman ilk defa bebeğimin okadar korktuğunu gördüm. şarkılar çalmaya başlayınca değişik bir ses bağırıp irkilmeye başladı hemen kucakladım uzaklaştım... canım oğluşum benim kıyamam :emir_bebek:

evet doğum günleri aynı..yabancılamaması ne güzel.. bide ben alışsın diye sürekli gezdirdimm

Biz bu sabaha karşı 4:30 da Nisanın kusmasına uyandık :( aldım temizledim yeniden emzirip yatırdım 5:00 de yine kustu.Tekrar duş emzirme neyse 8:00 e kadar uyudu.Sonra emzirip oyuncağına yatırmıştım bir ara tv seyrederken bakıyımki ağzından fışkırıyo sırt üstüde yatıyodu hemen ters çevirdim yoksa boğulucaktı :( ben görmesem çok sinirim bozuldu hemen druna götürdük.Muayenede birşey çıkmadı ama 3 haftada 350gr almış dr 450gr alması lazımdı 100gr eksik dedi.Belki boş mide gittik ondandır dedik 1 hafta sonra yine tartıya gidicek.İdrar kültürü filan istedi öfff ne sinir bişeymiş o bekle bekle yapmaz tam 2 saat sonra yaptı bu arada kusuyor temizle üst baş kalmadı bende.Ben bu hafta hasta olmuştum demiştim ya sürekli kusma ateş filan diye sanırım mikrobum onada geçti.Kusmayı önleyici ilaç verdi bakalım işallah geçer.Ben alışık değilim Nisan hiç kusan bir bebek olmadığı için.Sabah beri hastanelerdeyiz.Kültür ayın 14 ünde çıkıcakmış tahlilde bir saat sonra dediler durun drunu arayım

emel çok güzel kilo vermişsin maşallah
Aslıcım bana çok uzak ya yakın olsa gelirdim valla :( Bu arada kolay gelsinnnnnnnnnnnn muck
Gülşahcım sanada geçmiş olsunnn

Bu arada tahlil sonucunu aldım Lökositi sınırdaymış Nisanın antibiyotiğe şu an gerek yok kültürün sonucuna göre karar veririz dedi.İşallah oda temiz çıkar.Hep benim yüzümden ben hasta olmasaydım :( Nisanda olmıycaktı :(

Canim gecmis olsun ! Füsuncum kendini suclama sen bilemezsin ya böyle olacagini ! Iyilesecek minnosumuz !! Rüya dogdugundan itibaren iki ayina kadar hep kusuyordu bazen fiskirtarak bazende az ama gecti, geciyor !!
GEcmis olsun tekrar!

Gülsahcigim cook yakismis saclarin , bende saclarimi tekrar kestirip boyattim°! foto eklerim sonracikkk...

BU ARADA CEKILIS YAPILMISTIR

günaydın mart kuzuları :))))
güne herzamanki gibi erken başladık ama ben bülüye dedim kızı al az uyuyayım die 2 saat oyaladı sağolsun şimdi gtti evimizin laminantlarını döşüyo ehuheuheuheu buarada Ada nın k.çındaki at var ya üredi artık birden fazla at var bu kızda zira saliselik hareketlilğimiz var heeeellllllllllpppppppp

fusuncum üzülme benim verdiğim bilgiler işine yarar umarım bol bol emzir.
seninle ir ilgisi yok e hiç üzme kendimi kız çocuklarındaq normal br durum bu..emzirerek atacaksınız..
bende geldim işte saçlarımın yeni hali..
muck

Yeni saçım!!!(resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Füsuncugum buyuk gecmıs olsun.Oyle dusunme sen emzırmeye devam et.
Bızımkı hala kusuyor ama benn ılk 3 ay uyusada kusarsa bogulur falan dıye uyuyamıyordum bıle. Allahtan ıcıne dogmus bakmıssın o sırada.

Idrar temız cıkarsa kulturu de buyuk ıhtımal temız cıkıyor. Insallah hemencık atlatırsınız

geçmiş olsun füsunn zor şey hastalık of off bişeyciği kalmaz annesi sen iyi bir annesin hemen iyileştirirsin kızını :))

biz de evi toparladık Ada hanım g.tüyle dAğları devirdi ehuheueuheuehueheue pire gibi bu kızz yıkadım onu heryerim ıslandı ama sallıyorum şuan üstümdekileri değiştirme iznim yok evin her iki yanında da düğün var sesten nasıl uyucaaz bilmem

Canim gecmis olsun ! Füsuncum kendini suclama sen bilemezsin ya böyle olacagini ! Iyilesecek minnosumuz !! Rüya dogdugundan itibaren iki ayina kadar hep kusuyordu bazen fiskirtarak bazende az ama gecti, geciyor !!
GEcmis olsun tekrar!

Gülsahcigim cook yakismis saclarin , bende saclarimi tekrar kestirip boyattim°! foto eklerim sonracikkk...

BU ARADA CEKILIS YAPILMISTIR

Sağolun arkadaşlar sabaha karşı yine kustu işallah düzelicek

kimsecikler yok yine ayollll bülü de çalışıyo bugünnnn kızımla başbaşayımmmm offf araba da yok ki denize gitsemmmmmfisfisfis

günaydın kızlar ne zamandır takılasmıyorum buraya neden mi?bebek huy değiştirdi.artık çok cadı.durmuyor ilgi istiyor ağlama nöbetleri var kimi zamanda yalandan ağğlıyor.ayakta salla beni diyor.uyuması bayağı zaman alıyor.ayaklarım kopuyor tabi babasının da .bebek bakmak ne zormuş ya.yaptığı herşeyin farkında cadı.sallayıp nininiye başlayınca kakır kakır gülüyor.
bir de parmak emmeye başladı . nasıl soruyor parmağını anlatamam.incelecek diye korkuyorum.
ben de durumlar böyle.yorgun bir gün beni bekliyor.pikniğe gitcez birazdan hazırlanayım.hepinizi öptüm.sağlıcakla kalın...

eeeee eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee
uyumuyorrrrrr uyyumuyorrrrrrrrr hadi yaw birileri gelse de sohbt etsek anaaaaaaaaaaaaaeeeeem

iyi pazarlar, kimsecikler yok bugun, isten gucten az kacamak yaptim, geri donuyorum isime ,gecmisede bakamadim, herkez afiyettedir inslh:P

iyi pazarlar yanıyor burası püfff çok sıcak çoookkk
türkü dinlyoruz kızımla
arpa orağa geldi ooooy oooy oooy oy
zülüf tarağa geldi oooy oooy ooy oy
sebep oy
kalkın selama durun ooooy oooy oooy oy
o yar odama geldi ooy ooy sebep oyyy

merhaba kızlar size birşey sorucam anam bende hep soruyorum :) arkadaşımın 4 buçuk aylık bir bebeği var emmiyor yeni gördüm bende 2 saatte bir 250 cc mama yiyiyor mama veren arkadaşlar sizdemi böle veriyorsnuz bian bebeğimaçmı kalıyor dedim ben sadece emziriyorum merak işte :)

Back