2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet özledinizmi beni? :) bulduğumuz ev olmadı içindekiler çıkmadı bi türlü bizim ev sahibi çıkın diye baskı yapıyodu biz de başka ev bulduk. normalde ağustos 15 e doğru taşıncaktık ama yarın çıkıyoruz evden 2 ayağımız 1 pabuca girdi son sürat ev topluyoruz bi yandan ada hanımla uğraşıyoruz. geçmişi okuyamıyorum kendinize ii bakın çok özledim sizi yaafffsss :) öpüldünüz kocaman kocaman (çok yoruldum veeee çoooookk sıcaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

hoşgeldin özgeciğim ösledik tabi öslemezmiyiz allah yardımcın olsun canım hadi güle güle oturun inşallahopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız aslıcım kürkün hayırlı olsun
gülşah alya iyidir umarım
idilime dün yine idrar tahlili yaptı doktor baya geçmiş iltihap dedi
sğlık ocağında bayılıyorlar kızıma mercimek geld diyo hemşireler
bi görseniz hastalar personel hep sevdi bu nekadar ufak bişey diyorlar
bide bandana takmıştım daha bi şeker görünüyor
iğneleri yediğinden beri emmeye başladı kızım memeyi görünce bas bas bağırıyordu şimdi tutyor umarım işe yarar
bu dr çok tuttum valla

emel canım ne güzel ha gayret bende başladım diyete 3 gün oldu
yiyorum ama az yiyorum
abartmıyorunm görenelrin sen ne kaar kilo almışın demelerinden gına geldi artık

ee sizlerde ne var ne yokk???

gecmıs olsun Sıbelcıgım.

esının dogum gunu kutlu olsun Esmacım. Bırlıkte nıce guzel senelere.

Gülşahım sanada geçmiiş olsun. ımm ne deniyordu ona heh arpacık mı çıkıyor acep? eğerki öyle ise hemen sarımsak sür.

kolay gelsin Aslıcım taşınmak zor iş vala.

mercü canım saol söylemen bile güselllll yaww ben ada ya demir ilacı verirken fazla kaçırdım biraz off offfff ne salağım yaaaaaaa

fazlası kabızlık yapıyor tikkattt.

ooo birden taşınmak daha zor olsa gerek. Kolay gelsin Özgecim. Yeni yuvanızda ağız tadıyla sağlıcakla oturun inşallah.

ya aslında 58-57 olmak ıstıyorum ama geçen sene hamıle kaldıgım kılo 60

darısı başımıza..

gerçi böyle diyorum ama benimki piyango biileti almadan ikramiye çıkmasın ıbeklemek gibi bişey.. yedikçe zayıflayacam diye bekkiyorum

bana gelince sabah oğluşumla babasını Taksime işyerine gönderdim.
Göya eşim ben rahatlıkla işimi gücümü yapayım diye götürdü bebişimi
Ama kılımı kıpırtadacak halim yok.
Her yer her yerde.
Birazdan kaklıp en azından ortalıgı toplayayım bi dus alayım saat 3 e kadar cıkayım evden.
saat 4 de bende oglusumun yanında olurum herhalde.

Biz bu sabaha karşı 4:30 da Nisanın kusmasına uyandık aldım temizledim yeniden emzirip yatırdım 5:00 de yine kustu.Tekrar duş emzirme neyse 8:00 e kadar uyudu.Sonra emzirip oyuncağına yatırmıştım bir ara tv seyrederken bakıyımki ağzından fışkırıyo sırt üstüde yatıyodu hemen ters çevirdim yoksa boğulucaktı ben görmesem çok sinirim bozuldu hemen druna götürdük.Muayenede birşey çıkmadı ama 3 haftada 350gr almış dr 450gr alması lazımdı 100gr eksik dedi.Belki boş mide gittik ondandır dedik 1 hafta sonra yine tartıya gidicek.ıdrar kültürü filan istedi öfff ne sinir bişeymiş o bekle bekle yapmaz tam 2 saat sonra yaptı bu arada kusuyor temizle üst baş kalmadı bende.Ben bu hafta hasta olmuştum demiştim ya sürekli kusma ateş filan diye sanırım mikrobum onada geçti.Kusmayı önleyici ilaç verdi bakalım işallah geçer.Ben alışık değilim Nisan hiç kusan bir bebek olmadığı için.Sabah beri hastanelerdeyiz.Kültür ayın 14 ünde çıkıcakmış tahlilde bir saat sonra dediler durun drunu arayım

emel çok güzel kilo vermişsin maşallah
Aslıcım bana çok uzak ya yakın olsa gelirdim valla Bu arada kolay gelsinnnnnnnnnnnn muck
Gülşahcım sanada geçmiş olsunnn

Bu arada tahlil sonucunu aldım Lökositi sınırdaymış Nisanın antibiyotiğe şu an gerek yok kültürün sonucuna göre karar veririz dedi.ışallah oda temiz çıkar.Hep benim yüzümden ben hasta olmasaydım Nisanda olmıycaktı

Füsuncugum buyuk gecmıs olsun.Oyle dusunme sen emzırmeye devam et.
Bızımkı hala kusuyor ama benn ılk 3 ay uyusada kusarsa bogulur falan dıye uyuyamıyordum bıle. Allahtan ıcıne dogmus bakmıssın o sırada.

Idrar temız cıkarsa kulturu de buyuk ıhtımal temız cıkıyor. Insallah hemencık atlatırsınız

nıyeee kımsecıkler yokkk.. haftasonu kocıslerle gezıyorsunuz degıl mı?,
Bende geldım Taksım'e.
Gelırken Cevahır alısverıs merkezıne ugradım.Kendıme dogumdan sonra hıc kıyafet almadım. Hep aynı seylerle ıse gıdıyorum. Bıkac sey deenedım olmadı.cok sıskoyum.hıc bısey alamadan dondum.
kesın rejıme gırmem lazım.

melek sende ben şişkoyum diyosan biz ölelim yani:mymeka:
bende bu şişik gözle taaa avm ye gittim araba pis mis gittim valla.
mudoda inanılmaz indirim var kızlar mutlaka uğrayın.kendime askılılar aldım bir tanede elbise aldım..ama boyu uzun.kısalttırmam gerek

geçmiş olsun füsunn zor şey hastalık of off bişeyciği kalmaz annesi sen iyi bir annesin hemen iyileştirirsin kızını :))

biz de evi toparladık Ada hanım g.tüyle dAğları devirdi ehuheueuheuehueheue pire gibi bu kızz yıkadım onu heryerim ıslandı ama sallıyorum şuan üstümdekileri değiştirme iznim yok evin her iki yanında da düğün var sesten nasıl uyucaaz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…