selam millet özledinizmi beni? :) bulduğumuz ev olmadı içindekiler çıkmadı bi türlü bizim ev sahibi çıkın diye baskı yapıyodu biz de başka ev bulduk. normalde ağustos 15 e doğru taşıncaktık ama yarın çıkıyoruz evden 2 ayağımız 1 pabuca girdi son sürat ev topluyoruz bi yandan ada hanımla uğraşıyoruz. geçmişi okuyamıyorum kendinize ii bakın çok özledim sizi yaafffsss :) öpüldünüz kocaman kocaman (çok yoruldum veeee çoooookk sıcaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
aferim sana haydi çoğu gitti azımı kaldı ne kadar daha vermen gerekiyo kuzuuuu
ya aslında 58-57 olmak ıstıyorum ama geçen sene hamıle kaldıgım kılo 60
Ben geldim nsilsiniz kizlar?
sabah kalktim disim cook agriyordu hemen doktora gittim artik iki ay dayandiktan sonra hemen cektiler ikinicsininde dolgusunu cikartip yeniliyceklermiss... doktor bana ilaclar verdi bunlari alirsan emzirmeyi birak dedi bende düsündüm tasindimmm veeee iki aydir okadar sabaha kaadar süren agrilara sancilara dayandim bi bir belkide iki gün sürecek agrilarami dayanmiyacagim dedim veee emzirmeyi birakmam! mexalen alabilrsin dedi emzirmeyide birakmak zorunda degilsin dedi eger mexalen alirsan! birazönce birtanecik ictim bakalim.. agrimiyor!
sonra annem ve esimin yengesi (amcasinin esi) kahvaltiya geldiler tabi ben kahvalti edemiyorum onlarda benim saatimin glmesini beklediler iki buck saat gecince hemen yedim ardindan prensesimi emzirdim!
arkadaslar geldi oturmaya onlarida cay feln derken yolladim simdi kocisle oturuyoruz o yemek yapyor ben oturuorum kendimi hic iyi hissetmiyorum cünkü - yemekten sonra rüyaya banyo yaptircazz
siz nasilsiniz??
herkese ballı günaydınnnn güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bugün kocişin doğum günü ama ben unutmuş ayaklarına yattım kayganayı anasına gönderiyorum bugün. kociş gelmeye çok güzel bir şekilde hazırlanıp ona süpriz yapacağım onu dışarı yemeğe çıkaracağım herzaman ilk kutlayan ben olurdum bu sefer birazcık gecikecek kendisi bile unutmuştur bugün doğun günü olduğunu bu aralar pek yoğun garibim
günaydınn canlarım..
sibel geçmiş olsun.
kızlar gözümün tam üzerinde berbat bir şişlk var ve inanılmaz acıyor anlatamam size.babam gelecekmiş kızı görmeye o zamana antbiyotıkli bir merhem ve damla istedim.berbatım ya..
dünde misafirim vardı kuzenlerim kocaları dayım yengem teyzemler filan..çok yorulum anlatamam size.saat 5e doğru geldiler gece 12.30da gittiler çok yoruldum..
bugün de buralarda olurum sanırım
hakikaten dilek yok mesela,şehnaz yok,süheyla girmiyor,meltem yok..nerdesiniz len?
selam gençlikkk
esmam iboccunun d.günü kutlu olsun beraber nice sağlıklı senelere
sibelim geçmiş olsun bebebeeemmmm
gülşah nereerdesin diyecektim ki özet geçmşsin kolay gelsin bacummmm
ben evdeyim ve nettetyim sürekli bugün eşya toparlıycam
mercü canım saol söylemen bile güselllll yaww ben ada ya demir ilacı verirken fazla kaçırdım biraz off offfff ne salağım yaaaaaaa
selam millet özledinizmi beni? :) bulduğumuz ev olmadı içindekiler çıkmadı bi türlü bizim ev sahibi çıkın diye baskı yapıyodu biz de başka ev bulduk. normalde ağustos 15 e doğru taşıncaktık ama yarın çıkıyoruz evden 2 ayağımız 1 pabuca girdi son sürat ev topluyoruz bi yandan ada hanımla uğraşıyoruz. geçmişi okuyamıyorum kendinize ii bakın çok özledim sizi yaafffsss :) öpüldünüz kocaman kocaman (çok yoruldum veeee çoooookk sıcaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ya aslında 58-57 olmak ıstıyorum ama geçen sene hamıle kaldıgım kılo 60
selam kızlar nasılsınız aslıcım kürkün hayırlı olsun
gülşah alya iyidir umarım
idilime dün yine idrar tahlili yaptı doktor baya geçmiş iltihap dedi
sğlık ocağında bayılıyorlar kızıma mercimek geld diyo hemşireler
bi görseniz hastalar personel hep sevdi bu nekadar ufak bişey diyorlar
bide bandana takmıştım daha bi şeker görünüyor
iğneleri yediğinden beri emmeye başladı kızım memeyi görünce bas bas bağırıyordu şimdi tutyor umarım işe yarar
bu dr çok tuttum valla
tatlım durumun iyiye doğru gitmesine sevindim. Tez zamanda atlatın inşallah.
emel canım ne güzel ha gayret bende başladım diyete 3 gün oldu
yiyorum ama az yiyorum
abartmıyorunm görenelrin sen ne kaar kilo almışın demelerinden gına geldi artık
ee sizlerde ne var ne yokk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?