• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaw nerde bu millet ????? düğün ara verdi Ada uyandı ve aynı anda uyudu ama hala sallıyorum numara yapıyor çünkü cadı anında çakal gibi açıyo gözleri :D

selam bebeler fusunun geçmıs olsun canım ınsallah duzelır bıran önce
gulsah saçların super ya benım herıf ızın verse hulya avsar gıbı kestırmek ıstıyorum kısacık bana yakısıyor
aslım kızın ınsallah uyur bebem sınır oluyom ben dugunlere
ay ne garıp bı kadınım ben ya dugun sevmem pıknık sevmem

alyada maşallah demek yorgundu uzun bir huysuzluk anından sonra kucağımda daldı..
şimdi altını değiştim yedirdim üstünü değiştim hiiç uyanmadı..
bu gece bizim demek isterdim ama iki kk ya bakıyorum iki iş beceriyorum yarına misafirim var

kestırde herıf bırdaha konusmam dedı uyuz ne halt yıyecekse uzun saçı sankı evde açıpta dolasıyoruz hopp tepeye bı toka
ne mısafırı gulsahım bu sıcakta ya bıde pazar pazar

aynı bugün burada berbattı
kestir emelcim kesinlikle inna çok rahatladım kaldıki ben hiç kısa saç kullanmadım yani.çok ama çok beğendim saçımı valla

teşekkürler aslıcım..şimdilik güzel hoşuma gitti ama umuyorum doğal haliylede kullanışlı olur

aynı bugün burada berbattı
kestir emelcim kesinlikle inna çok rahatladım kaldıki ben hiç kısa saç kullanmadım yani.çok ama çok beğendim saçımı valla

sacından gercekten çok güzel
eğer scların düzse kullanması kolay oluyor benimkiler dalgalı önleri sac düzleştiriciyle düzeltiyorum arkalarıda kremliyorum öylede güzel oluyor
aslıcım bizimde iki taraf düğün salonu sinir oldum
bide havayi fişek patlatıyorlr kızım bi korktuki
münasip bi yerlerişnde patlayasıcalar

selam kızlar..
gülşah saçların çok güzel olmuş güle güle uzat
hasta bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorum.. çok geçmiş olsun..
saç dökülmesi konuşulmuş son iki haftadır yakında kel kalacağımı düşünmeye başladımmm.. o kadar çok dökülüyor ki tarağa düşman kesildim yaa.. üstelik her yer saç oluyo sürekli süpürge elimizde offf yanii.. açık biriyim ama artık yemek yaparken bu sıcakta tülbent takmaya başladım.

altunummm teşekkürler
emel çokmu uzunki saçların
sanada yakısır ama resimde gördüğüme göreee

Back