- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
füsuncumm canım ,
havalar sıcak sık sık açıyorum altını bıcı bıcı yaptırıyorum. pişik olmasın diye.
teyzesi çok uzadı gerçekten doktor bile şaşırdı 68 cm olmuş boyu maşallah tosunumaaa
sen nasılsın canım kuzun nasıl çekik gözlü kuzuuuu
en erken günaydın benden olsun..
geçmişi okuyamıyorum..
ya kızlar alya çok kusuyodu ve bir süredir gene yemiyodu.dün sabah doktora götürdüm nu.boğazında hafifi br kızarıklık oldu üst solunum yollaruı enf olabilir dedi.sonra idrraınında koktuğunu öğrenince dediki idrar yolları ilt tekrarlamış olabilir.
tahlil almamız gerek.
berbat bir şey saat 12den beri tahlili veremiyruz.hareket ettikçe poşeyt hareket ediyor.inanılmaz yoruldum şu saat oldu tık yok hala.
kolayu yolunu bilen varmı?
herkese günaydın güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
benim güzel gün umudumu sabah kayganam kırdı canımı sıktı çünkümafoldumben
füsuncuğum çok geçmiş olsun canım bende nerde bu kız diye düşünüyordum kendine dikkat et bebem
gülşah kıyamamm onada sanada ama en sonunda kapmışınız hastaneye gitmiş bile inş iyi çıkar sonucu
Gülşahım geçmiş olsun umarım bşişey çıkmaz.
Esma sık sık değiştir altını . Ben yatmadan hemen değiştiriyorum. Gece uyanırsa gece de değiştiriyorum.Eğer gece kalkmazsa sabah kalkar kalkmaz ilk altını değiştirmek oluyor işim.
yav MQ YA BASMISTIM alıntılar güme gitti
neyse yine dr daydık kızıma detaylı idrar tahlili yapıldı ve asırı derecede iltihap varmış 10 tane iğne verdi dr
sonunda 5 kilo olmuş
çok üxzüldüm ama umarım iğneler işe yarar
sütümün tadına baktım kızım emmek istemeyince ha bu arada kızı emmeyen arerkadas kimdi
mutlaka götür dr a
dr emmemesinin en önemli nedeni iltihap dedi
sütüm şekerli gibi
herkesinkiaynıdır zannımca
ya kızlar batunun popişi pişmiş ama nasıl küçük küçük sivilce gibi şeyler var 2 gündür elma ve aptamilin sütlü pirinçlisini yiyo bir önceki günde havuç ve şeftali yedi ne yapacağım kıyamam hemen yıkadım popişini sabah bide kaka yapmış ne zamn yaptı bilmiyorum açtığımda yapmışdı yeni değildi gece uykusunun arasında yapmış olabilirmi ondanmı oldu acaba yaaaa
esmacim sutumun azaldi ama hani oyle cokta azalmadi 2 gun hic emzirmedigim bile oldu bendeki sorun cok sulu yani resmen su desem yeri var dun sagdim 180cc yi gittim lavaboya doktum cok suluydu bunu verecegime mama veririm dedim sagiyorumki bitmesin yediklerime dikkat edeyimde kalitelessin diyom bide izmir cok sicak her susadiginda emzireyim diye sutumun bitmesini istemiyorum bakalim ne olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?