2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın nasıl gidiyo
gözümden uyku akıyo ama idilin hiç öyle bir sorunu yok
gülşahcım ya o torbaların bazılarının bantları kötü oluyor ben bantlıyorum altını sarıyorum bizde dün idili bekledik 1.5 saatte yaptı

Sağol canım benim bizde iyiyiz.Kuzumda iyi maşallah.Sen Ozanı bol bol denize sok annesi ne güzel vitamin alsın güneşlensin öpüyorum ikinizide muckkk

Canım geçmiş olsun işallah bişey çıkmaz kuzumda

herkese günaydın güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
benim güzel gün umudumu sabah kayganam kırdı canımı sıktı çünkümafoldumben

Canım ne oldun sen bakim ne dedi sana??????lmaz:
Teşekkür ederim işallah bugün daha iyi olucam canım
:1closedeyes:

Gülşahım geçmiş olsun umarım bşişey çıkmaz.

Esma sık sık değiştir altını . Ben yatmadan hemen değiştiriyorum. Gece uyanırsa gece de değiştiriyorum.Eğer gece kalkmazsa sabah kalkar kalkmaz ilk altını değiştirmek oluyor işim.

EZGİ canım emzirmeyi sakın bırakma.kk da bişey okudum kadının sütü azmış 50 cc falan ama azmetmiş sürekli sağmış.bebek ememiyormuş..ama o yılmadan sağmaış..sulu tüketmiş.şimdi günde 1 lt üretiyormuş..çok taktir ettim kadını bravo valla...sende sonuna kadar dayan canım

Hepinize selam kızlar.Günüünüzz aydın olsun...
Hasta bebiş ve annelere çok geçmişler olsun,tahlil sonucunz ii gelir inş.Gülşahçım.
Kızlar annemler umreden dönüyorlar bugün...orda olucam yarında karasuya gidioruz haftasonu minik bi tatil yapıcaz.Burda olmucam muhtemelen...huggis Little Swimmers aldım bakalım kızımı denize sokucam inş.sever.Sizleri seviyor ve öpüyorum...Kendnize ve bebşlere dikkat edin...Hoşçakalın...

canım sık sık değişiyorum ama dün 7-8 arası değiştim saat 8.30da uyudu akşam biz dışarı çıktık geldik uyuyordu sadece karnını doyurdum uykusunun arasında emdi uyudu tekrar taki sabah 6.30a kadar sonra hemn değiştim zaten

GUNAYDIN sevgilim ne guzel bir gun degil mi , kahvaltidann once birazdaha seviselim mi, ben bu sarkiyi Nile soyluyorum nasil seviyor nasil mutlu oluyor anasi gibi sebnem ferah fani :) kizlar biliyosunuz dukkan aciyorum ama dukkan hala dolu icindekiler cikmadi bu yuzden turkiyeden getirttigim kiyafetler evde askilara astim okadar cokki ev magaza gibi oldu mankenleride banyonun yanina koydum nezaman wc ye gitsem unutup onlari gorunce ciglik atiyorum :)) sezon sonunda actigim icin direk %50 indirimle basliycam yani butun kiyafetlerin tek tek fiyatlarinin degismesi lazim birazdan baslarim artik bu arada size hayatimda basima gelmis en kotu en rezil seyi anlaticam birazdan olay cumartesi oldu ama once gidip bi cay yapam sonra sigorta sirketini arayip kiyafetleri sigortalatcam Allah korusun evde yangin falan ciksa is hayatim baslamadan biter :)) simdilik bye

ezgi valla bende çok merak ettim şimdi gelde anlat bakalım

bu arada füsun seninle 3. aynı alışverişimiz yamış bulunmkadayız bende aldım 2li egzeersiz arkadaşımdan bide dokun hisset setini aldım

eweett anlatiyorum cumartesi gunu alisverise ciktik mike a dedim sen nili al ben fondoten alicam suraya gireyim dedim neyse magazaya girdim bembeyaz isil isil bir magaza kullandigim markanin standina giderek gayet kibar bisekilde fondoten istedigimi soyledim kizda elinde o ozellikte bisey olmadigini diger markadan bakacagini soyledi lutfen oturun dedi bembeyaz deri koltuga yayildim ben ama bi rahatsizlik hissediyorum soguk bir nem gibi altimda pedim vardi ama iste acaba olurmu bisey diye aklima takildi neyse kiz geldi ve ben ayaga kalktim sole bi gozumun ucuyla oturdugum koltuga dondum ve oh my god!! dedim kiz bana bakti ve ben neredeyse aglamakli bi sesle yardima ihtiyacim oldugunu soyledim koltugu gostererek, kizlar yok bole bisey koltuk kipkirmizi kan , kiz sakin ol dedi hemen peceteler iste spreyler falan verdi o sirada mike la nil geldiler hemen kisaca durumu ozetledim ona basladi gulmeye kizda gulmeye basladi bana diyoki neden agliyosun ne olcakki dedim sus yoksa bu magaza hepten kana bulancak. neyse ust kattaki wc ye gittim isimi hallettim donustu kiza ugrayip tesekkur ettim yardimi icin fondotenimide aldim geldim simdi oraya gidip anneme krem almam lazim nasil gidicem bilemiyorum :))

çok geçmiş olsun derya. inşallah iğneler işeyarar da bi daha böyle rahatsızlanmaz.

eğer gıda alerjisi olduğunu düşünüyosan ilk başlarda aynı şeyi bi süre yedirmen gerekiyo canım başka hiçbişey vermiyceksin. ama pişikse de kremler işini görür ama pudra kullanma.

gülşah umarım bi aksilik çıkmaz tertemiz sonuçla dönersin evine.
ezgi, herkesin başına gelebilecek bi durum bu:))) neyse ki eşine bişey alamk için erkek reyonunda yapmamışın bunu:)))))))))

kızlar ela 2 gündür sabah emdiği sütü emer emmez kusuyo. hem de memeyi boşalttıktan sonra. heryer kusmuk oldu. bugun evi süpürdüm sildim ama halılar batık durumda. 2 gündür kalkıyo, emiyo, kusuyo(hepsini bekletmeden) yıkanıyo, emiyo, oynuyo ve uyuyo. doktoru da izindeymiş. pazartesi götürücem. bakalım rutinleşirse daha önce başka doktora götürürüm artık.

bu arada 4. humanama başladım. sanırım koyma su ile değirmen döndürüyorum. ama dönüyo ya o önemli:))):lepi:

ezgi canım geçmiş olsun bende dün yatağı kana buladım gerçi seninki biraz daha kötü bir durum ama türkiyede olmadığına dua et sen
bu arada şunada sana söyleyeyim adeti yoğun olduğum ilk 2 gün sütüm azaldı şimdi biraz daha düzeldi belki seninkide o yüzden az geliyordur.

saolun arkadaslar evet herkesin basina gelebilecek bisey ama nasil utandim anlatamam koltugu silerken gozlerim koltuga gomuldu kafami kaldirip bana bakan varmi diye bakamadim ama oldukca kalabalikti :)) ayrica erkeklerde vardi iyiki boyle bisey turkiyede gelmedidi basima diyorum burda biraz daha dogal karsiladilar gibime geliyor mesela bi erkek arkadasim bana karisinin dogumunu saniye saniye ayrintilariyla anlatmisti :)) utanma duygusu burda pek yok :))

esmacim sutumun azaldi ama hani oyle cokta azalmadi 2 gun hic emzirmedigim bile oldu bendeki sorun cok sulu yani resmen su desem yeri var dun sagdim 180cc yi gittim lavaboya doktum cok suluydu bunu verecegime mama veririm dedim sagiyorumki bitmesin yediklerime dikkat edeyimde kalitelessin diyom bide izmir cok sicak her susadiginda emzireyim diye sutumun bitmesini istemiyorum bakalim ne olcak.

seni kötü döverim haaaaaa:mymeka: kız süt sağılıp dökülürmü deliiiiii onun içindeki vitamini mamada bulabiliyomu nil:mymeka:al bidaha yağzsız olsun bırak şimdi çıkmam gerek dövme merasimine yarın devam edeceğim ezgi haberin ossun :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…