2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama bence hic vitamin yok benim sutumde

olabilir kızlar hava çok sıcak, üstünü açıyo. füsun biliyosun ya delikli bişi pike aldım ama onu bile tutmuyo. bacaklar açıkta kollar falan, off şu yaz bitse de giydirip kuşatsam, sımsıcak yapsam yavrumu. şimdi ne yapsam olmuyo.klima da açamıyorum. dedim ama açtım az önce. oda soğudu şimdi rahat uyuyo. bakalım.

ezgi bence de dökme öyle veya böyle vitamin var onda. yağlı olmayabilir ama vitamin vardır elbet. yediklerine dikkat edersen herşey hallolur. sakın strese de girme çünkü ben de bi ara stres yaşadım dahah az oldu.neyse ela uyanmmadan yıkanıyım.

ayşinim geçmiş olsun canım bizimkide örttürmüyor üstünü acıyor bende sade gobekden bacakalrı ortuyorum ayaklarda corap var oyle acamıyor ustunu :)))

ezgim valla o benim başıma gelseydi şu türkiyede ben utanırdım ama kahkahayabogulurdum vay a.k derdim ya bunee tabı burdakıler ordakler gıbı yardımcı olmaz bıde hepsi basıma toplanırdı neysekı atlatmıssın gecmıs olsun canımm

fusunummmmmmmmm sana çok tşk ederim sayende sinik ısırmıyor kızmı tavsiyelerini uyguladım :))
hatta gecen chıcco daydım bı kız gordum bebısyle onada tavsıye ettım hatta oda mart annesıymıs sıteyıde onercektım de utandım :)) ı

ay ciddimisin anısını bizde yapıyoz ben bu şarkıyı 6 yılönce 1 kez dinlemiştim ve çok hoşuma gitmişti sadece ilk 2 mısrasını biliyorum

bu arada basına gelen şey için geçmiş olsun iyiki tr de değildin kafamçokkarıştı

selam kızlar
bi türlü fırsat bulup seri şekilde giremiyorum nete arada girip yazılanları okumaya çalışıyorum ama olmuyor.
ne var ne yok herkes iyidir inş.
oğlum hala gaz problemi çekiyor..
kızlar bişey sormak istiyorum oğlum son bi haftadır dönmeye çalışıyordu bir kez sırt üstü yatarken yüz üstü döndü ama son 2 gündür hiç dönmeye çalışmıyor neden acaba bi fikriniz var mı ?

canim ben uyku tulumu gibi bisey kullaniyorum kisinda kullaniyodum simdi mamas&papasin yazlik olanini aldim ince ama ustunu acamiyo artik uyurken aklim onda kalmiyo hicbisey giydirmeden direk onun icine koysan cok rahat eder aklinda olsun.

bizim doktor uyku duzenini degistirme zamani geldi dedi burda butun cocuklar aksam 7 de yatiyor 9 yasina kadar, Nil aksam 10 da yatiyor sabah 8 de karnini doyuruyom yine yatiyo 10 bucuga kadar sonra saat 1 gibi yatiyo ya bir saat ya 2 saat uyuyo aksam 6 gibi soyle bi kestiriyo. dr um saat 7 de uyumasi icin baslamalisin dedi genelde 1 hafta suruyo duzene oturmasi 2 haftayida bulabilir dedi sabirli ol ve vazgecme dedi hem esinle size zaman kalir aksi halde evlilik yasaminiz bunaltici olur dedi ama ben izmirden donuste uyguliycam soyledigi seyleri soyle bi dusundumde gercekten aksam 7 de uyumasi bizim icin super olur hicbisey yapamaz olduk artik.

biz iğneye gidiyoz yine ağlayacak kuzum bari o kadar ağlıyo iğneler bi işe yarasa
öpüldünüz
aha üstüme işedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DERYA cim cok gecmis olsun canim cok zordur eminim insallah igneler ise yarar bitanem bizimde cumartesi gunu 3. ay asilarimiz var ben simdiden stres oldum gecen ay ateslenmisti.

rica ederim Dilekcim canım :)

Ezgicim sütün kıvamı ve miktarı bebeğin ihtiyacına göre şekillenirmiş belki şu an kızının suya ihtiyacı var o yüzden sulu sen niye onun alacağına engel oluyosun bakim ama sen bence bu sütü yanılmıyosam sigara içiyodun onun vicdan azabından döküyo olmayasın????????????klava:

peki nasıl değiştireceksin düzeni anlatırsan çok sevinirim.. bizimki gece 2 den önce yatmıyorda

wallaha yazacam yazacam utancimdan yazamadim aynen oyle fusuncum itiraf ediyorum sigaradan vicdanim cook sizliyo kendi kendime dedimki hem sigara iciyorum hem kotu besleniyorum hem sutum su gibi ver mamayi gitsin dedim off ben biraz kafayi topliyip dusuneyim en iyisi. nil kocaman micti simdi gidip altini degistirip biraz egzesiz yaptiricam sonra buralardayim yine.

bende geldim şükürler olsunki..
anlatıyorum şimdi sizlere..
kızlar lökosit oranı yüksek çıkmış.tekrar ant başladı 7 gün süre ile..sürekli takip edeceğiz dedi..
tekrarlamasından dolayı canımın sıkıldığını söyledim ve neden olmuş olabilir dedim..
aklınızda bulunsu;özellikle kız çocuğu olan anneler..
bezini sık sık değiştir dedi bana.en fazla 2 yada 2. saat tut dedi bezi..
ayaklarını ne kadar sıcak olsada çorapsız tutma dedi..
yıkandığı suyun içinde bırakma dedi ve özellikle fileyi kullanma dedi.üzerinden akan suda oturduğu için..
mamuş bölgesini mutlaka ama mutlaka duru suyla yıka sabun şampuan ile yıkama dedi..kimyasal madde onlar dedi.
ve ekledi..
eğer bu tekrarlarsa ve biz lökositi düşürüp o da yükselmekte inat ederse daha çok küçük olduğundan böbreği ileriki dönemlerde zarar görebilir dedi..o yüzden dediklerimi kesinlikle yap dedi..,
denize ben bu kadar küçük bebeklerin sokulmaması taraftarıyım hasta olmasaydıda denizi onaylamıyorum biliyorsun dedi.bi dahaki sene girsin ne olacak dedi.
kulak delme işinide 1 yaşından sonra yap dedi sürekli yattığı için kulak arkalarına batar dedi..
onun haricinde yoğurdu bana vermedi kustuğu için kusmayı fazlalştırıyor yoğurt dedi..
birde rotavirüsü aşısının 6.aya kadar ilk dozunun yapılabileceğini bizim yaptırmamızında yararlı olacağını belirtti.
şöyle bir şeyde söyledi anne sütü veren annelere bu sözüm;eğer anne sütüne devam edebilseydin dedi ben ant vermez bol bol emzir derdim çünkü sendeki antikorlar anne sütü ile ona geçip iltihap söktürücü olarak işgörecelkti dedi.
bu arada anne sütüne mutlaka devam edin kızlar ben edemedim..organların bağışıklık kazanması için en önemli unsurmuş..

arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ama LÜTFEN SıGARA ıÇıYORSANIZ O ZAMAN EMZıRMEYıN!!!!!!
BEBEĞıNıZıN EMECEĞı ŞURADA BıLEMEDıNıZ 3-5 AY KALDI. NEDEN ONUN HAYATI BOYUNCA VÜCUDUNUN KAZANACAĞI DıRENCE ENGEL OLUYORSUNUZ? 3-5 AY DAHA DAYANSANIZDA ONLARA SAĞLIKLI YARINLAR BIRAKSANIZ?????????

katılıyorumkaydirigubbakcemile5

Canım çok geçmiş olsun verdiğin bilgiler için teşekkürler.İşallah tekrarlamıycak annesi.Ben de tam süt konusunda höykürüyodum ki işte sen canlı örnek olarak geldin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…