• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amaann damlam gelmiş,kız napion tee antalyalarda ay ne güsel yaa ee yaramazlık yaptımı yollarda karakuzu,nerdesin şimdii,ya helal sana te oralarda aklına geldik

nası bi müdahele emelcim ilaç dışında bişimi
evet ya aidat alalım bu karılardan kaydirigubbakcemile3

amaann damlam gelmiş,kız napion tee antalyalarda ay ne güsel yaa ee yaramazlık yaptımı yollarda karakuzu,nerdesin şimdii,ya helal sana te oralarda aklına geldik

canım çok rahattık oğluşum çok usluydu uçak kalkarken inerken emdi maşallahı vardı canım aklımdan çıkmadınız ki canımm aklıma gelesiniz. şimdi antalyada merkezdeyim 11 temmuzda otele geçcez. şimdi yatcam öperimmm hepinizi.
doğacıma geçmiş olsun...

Damla benım ıÇınde denıze ve havuza gır
bırde guneslen ohhhh sefam olsun de
yok kız sadece calpol e mudahale edecez meltemmmmmmmm

Hımm anladım canım bugun anneme gıttık yarın annem bana gelecek Çarsamba teyzeme gıderım belkı persembe pazara gıdecem cuma evde oturmak ıstıyorummmmmmmmm cumartesı nıkah var ve temıslık yapacam pazar esımle koyun koyunayız

Emel haftalik planlarin hazir...:)
Ben daha sali ve persembeyi biliyorm gerisi hayir ...:)
Öptüm kizlar ben kocayi tavlada yenmeye gidiyorum yarina yada aksama gelirim
Öptüm sizleri kocamannnn

brdayım tabiki nerde olabilirimki::))
Anlatayım... çok dertliyim çookk...1 gram bile veremiyorum...habire tıkınıyorum şu anda bile utanmadan bolçi yiyorum yahu...napim ben bişi yapın bana

ben geldim... çok oldu bi ara annem ablam hakkında kötü haberlerim vardı merak edenler varsa
annem iyi son dakka ameliyattan döndü. daha önceki ameliyatından olanı kitle sanmış salak dr. kendileri prof olur... bunlar adamı boşu bosuna keser atar. şimdi takipte iyi ama..

ablam ..o hala atlatamadı ağlıyor bizide kahrediyor... aldılar bebeğini annemin hastaneye yattığı gün gitti eşiyle herkes annemin yanındaydı yanlız yaptırdı.. keşke bekleseydi bi iki gün ama dayanamadı.. şimdi keşke yanlız gitmeseydim kendimi çok yetim hissettim daha da kötü oldum diyor...

ama ben zaten dayanamazdım. allah sabır versin.. en kötüsüde defneye baktıkça coşuyor kızdı kesin diye... allah hayırlısını versin diyoruz

off renniem çok büük geçmiş olsun..Annen için sevindim ama ablan defneyi gördükçe depreşir acısı...Allah sabır ve bi an önce acısını unutturacak bi bebek verir inşallah...

Back