2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaka yapınca bende tutuyorum cesmenın altına. Yazı bu yuzden sevıyorum ya. Bebıslere bakması daha kolaymıs :)
Cnım Ist bıle bu kadar sıcak ıse orayı dusunemıyorum. Ben o kadar sıcakta yasayamazdım

bızım doktor emzık emmesındense parmagını emsın daha ıyı demıstı. Cunku Emzıkde daha cok mıkrop varmıs. Bızımkıde ılk baslarda daha cok emıyordu parmagını..sımdıde emıyor ama az. Emzık almıyor zate...Bu arada Alı Tuna'nın doktoru Hatice Karaböcüoğlu. Uzman tv de de videoları var. Çok ıyı bır doktor. Netten de takıp edebılırsınız.

Valla ben sıcağı seviyorum ama terden bunalıyorum.. Bide emzirince temelli terliyo insan.

Bugün kocişle temizlik yaptık,cam-kapı..evi baya boşlamıştım birde cadde üstü çok toz giriyo,camları açmasam olmuyor,açıncada sehpanın üstünü hergün siliyorum tozdan eskiycek haa o derece yani...arada oğlanla uğraş temelli zor oldu...

Melekcim güzel haberlerini bekliyorum doktordan dönüşte canım.. Benim yerimede gez emi.. Ama sakın yanlış anlama ödünç ödetmiyorum :)

ii geceler herkese nasilsiniz canolar bakalim?
biz bugun oglumla oynadik ne güzel salincagini kiracak ya o kadar sert tepoiniyoki haha deli oglan

Ben gidem yatam.. Uykum gelmedi ama oğlan uykuyu yarıladı.. Birazdan uyanır.. Uykumu alayım bari.. Koca bebişde uyudu horlayıp duruyo yanımda :)) Onu da götürem giderken..

vallahı bıllahı gecen aklıma geldın. Nerde bu kız neler yapıyor dıye?
Artık eskısı gıbı kılo almayacaklar tatlım..
Kasık maması tam olarak ne olakı? Sen emzırmıyormuydun_?

Unutmadan söyleyim bugün ilk defa kayısı verdim.. 1 tane kayısıyı ezdim,süzgeçten geçirdim,yedirdim baştan şaşırdı,tadını anlamaya çalıştı,sonra severek yedi hatta çıldırdı diyebilirim. Çok sevdi.
Veeee peşinden hemen cırt koyulaşan kakası sulandı.. ıyi oldu bence rahatladı çocuk..

Zaten ne yese kakasının rengine geçiyo hemen.. ıki gün karpuz suyu içirdim. Kakasının içinde kırmızılıklar gördüm,önce korktum sonra aklıma geldi karpuzun zerrecikleri olduğu.. Ama artık vermiycem bilsemde korkuyorum kırmızılığı görünce çünkü...
Bugünde kayısıdan sarardı kakası.. Halbuki koyu yeşildi. (deniz börülcesi yemiştimde)...

Son düzenleme:
Ben gidem yatam.. Uykum gelmedi ama oğlan uykuyu yarıladı.. Birazdan uyanır.. Uykumu alayım bari.. Koca bebişde uyudu horlayıp duruyo yanımda :)) Onu da götürem giderken..

tam bu mesajı cevapla yaptım.Benım oglum gec yattıgı ıcın gece kalkmaz cok fazla dıyecektım. Uyandı odaya kostum hemen. pişpişledim :)
Hadı ıyı uykular tatlı ruyalar

ii geceler herkese nasilsiniz canolar bakalim?
biz bugun oglumla oynadik ne güzel salincagini kiracak ya o kadar sert tepoiniyoki haha deli oglan

Hosgeldın Sehnazım.. o kucucuk ayaklar ne kadar da kuvvetlıler degıl mı?
Ben dogum yaptıgımda.. yanı kesem patladıgında Alı Tuna nın tekmesını hıssettım. Pıt dıye de kese acıldı :)

Pissstttt kışşştttt kendimi kovaladım kızlarr... Haydin görüşürük.. Kaçtım ben.. ıyi uykular...

Naber kızlar biz Kutsiciğimi izleyip geldiik ...gıcık kocam sayesinde yandan gördüm sahneyi sadece ama olsun değdi...Kızımcımda hiç üzmedi rengarenk etrafı izledi...
EEE sizlerden naber diciim ama????klava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aman napıyım kız:) gül, eğlen, gez. güzel bi gün yaşadım işte. yaşatana teşekkür ederiz kızım ablam ve ben:kedi:.

öhhhööhöhöhö

basa gelınce hersey ogrenılıyor tatlım. Allah kımseye yasatmasın. Bebegın ateslenmesı cok korkutucu.

amcana gecmıs olsun.Cıcı annenız hayırlı ugurlu olsun. Bu arada nerelısın sen tatlım?

o ılacı arastıralım bakalım. Bulursan bızı de haberdar et.Alı Tuna nında alt dısı cıkıyor.

valla hafta ıcı calısınca mecbur Pazar gunu esınle cıkıyorsun

Sende dondun demek. Olsun baya buyuttunuz bebıslerı. Nasıl gectı ılk gunler?

guzel gunlerde kullansın Yıgıtımız. Bol ıstahı olsun bu mama sandalyesının ustundeyken :=)

donemsel bır ıstahsızlık olabılır. bızımkı de bazen mamayı ıcıyor bazen hıc ıstemıyor. Istah kesılmesı bazen hastalık belırtısı de olabılıyor. Baska bısey yoksa havalardandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…