Selam mart anneleri çoktandır bakmıyordum yazılanlara daha doğrusu kapalı görmüştüm en son şimdi yazılanları görünce sevindim mart anneleri sayfasını kapattılar sanmıştım,inanın çok mutlu oldum.
ısmın ne canım bu arada hangı bankadasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam mart anneleri çoktandır bakmıyordum yazılanlara daha doğrusu kapalı görmüştüm en son şimdi yazılanları görünce sevindim mart anneleri sayfasını kapattılar sanmıştım,inanın çok mutlu oldum.
Melek 6.hastalık ne gözünü seveyim cahilliğimi gider anam ya.
EKSANTEM SUBİTUM - 6. HASTALIK: Ek-santem subitum (6. hastalık), 6 aylıkla 2 yaş arasındaki çocuklarda görülen virüslere bağlı olarak geliştiği düşünülen deri döküntüleri ve yüksek ateşe yol açan tehlikesiz bir bulaşıcı hastalıktır. Etkenin hangi virüs olduğu kesinlikle bilinmemektedir. Hastalık 5-15 günlük bir kuluçka devrinden sonra belirtilerini gösterir. İlk gelişen belirtiler, ateş yükselmesi, halsizlik, boğazda kızarıklık, lenf bezlerinde büyüme biçimindedir. Ateş 4-5 gün sürdükten sonra aniden düşmeye başlar. İşte bu sırada deride kızarık lekeler belirir. Bu lekelerin bazıları kabarıktır. Lekeler genellikle boyun ve gövdeye dağılmıştır. Lekeler çok kısa süre içinde geliştikleri gibi, birkaç saat ya da en fazla bir iki gün içinde kaybolurlar. Hastalık tümüyle tehlikesiz sürer ve komplikasyona yol açmaz.
alıntıdır
Yaz geldi,herkesler tatile gitti... Banada henüz tatilci gelmedi. Buralar tatil memleketi olduğu için genelde bana tatile gelirler. Ama henüz sezonu açan yok...Krizden ve bebişten dolayı bizde tatile gidemiyoruz... KK'da voltaya devam...
herkese merhaba nasılsınız bebişler nasıl?
ben idil türkü'yle uğrasmaktan hiç bişeye fırsat bulamıyorum
hala emmiyor zorla emziriyorum kızıma nazarmı oldu nedir ne güzel emn kız birden kesldi
pazartesi başka doktora götüreceğim
sabah 06:30 da okadar ağladıki enson otomobille yarım saat gezdirdikte uyudu
şimdi uyuyor
özel adam akıllı doktor yok iyi bir doktor var oda sadece hastanede çalışıyor sıra bulabilirsek ona gideceğiz
ama yinede çok aşırı hareketli 1 saniye bile durmuyor nasıl bi çocuksa çok yakında konuşacağına eminim sürekli konuşmaya çalışıyor
eşim dün valla bu kız anne diyor diyo
hani ınnne diye ağkıyor ya
ee sizin bebeler nasıl
,
geçmişi okuyamadım
anca yazabiliyorum evi temizliycem daha
hepinizi bebeleri öptümmmmmm