2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı yolcuklar sende Ozan a ıyı bak. Oh tatılınızı de yapın bakeemm

eet melecigim ya ne kuvvetli oluyo bide agzini degisik sekillere sokuyo sanki sinirleniyo dahada kuvvetli tekmeliyo haha

meltemim hosgeldin oh kutsiyi benimicinde dinleseydn severim kendilerini cok da

Allahım herkes tatile gidio yaaalmaz:
biz burda melek sibel şehnaz buket pineklicez anlaşılann bu yaz...
Kız melek sevilmez mi kız kutsi... taş gbi... yani sesizemuszemus

Emelim güzel günlerde kullansin yigitimiz ama bunlar 15kg kadar biliyorsun degil mi?
bu arada konusmanin sonucunu merak etmiyorum degil..

YArami desme yawww...

Nasilsiniz kizlar ?
'Ben bütün gün gezdim ayaklarim titriyor artikkkk...

eet ya meltem cok tatli bi adam kutsi ben cok begenirim onu aman tolga duymasin ehehueeuehu
bide rafet el romana cok begenirim ben normalde cok bebk yüzlü secmm ondn heralde ehueheuheu

sanırım sıcakların etkisi canım.
benim kızımda inanılmaz az yemeye başladı.bizler bile sadece su içerken onada hak veriyorum.
bencede dönemsel

çift bez bağlama tekniği var bildiğim kadarıyla.geçmiş olsun çok
çok güzelmiş canım güle gülü kullansın paşam..bol yemekler yesin üstünde.
bende diloşun gösterdiğini bi düşünüyorum bakalım.
bu arada ne konuştunuz bakim siz?:sinifsinif:

canım benim helal olsun bitanem.sende hakkını helal et.
tosnunumuda öp benim için.hayırlı yolculular.hemen geçsin zaman arayı açma..

bende buralardayım meltemim.malesef canım..
gidemiyorum hiç bir yere..
kutsi bencede süperkaydirigubbakcemile5

herkese en güzel günaydınlar olsun.ne yaparsınız bakalım canlarım?
dün biz önce denize gittik ama ben giremedim tabi oturdum..alyayı eşimin abisi soktu.ayaklarını sokar sokmaz ağladı yavrum.
banyodan ağlamayan çocuk denizden ağladı vucudunuda sokamadık haliyle.nasıl iç çeke çeke ağlıyor görseniz.
arkadaşımın oğlu mantar olmuş kızlar doktoru demişki bir şekilde sok denize.yada evde tuzlu su yap(kaya tuzu ile)ayaklarını bklet suda demiş düzenli.mantarı geçse bile bunu yap demiş.paylaşim dedim..

herkese günaydın arkadaşlar cumartesi kontrolümüze gittik doktor amcamız batuyu görünce yanaklar formda dedi şişkoya sonracıma oğluşum 8900gr olmuş 850gr almış ama boyumuz uzamamış fazla 66 cm kilosu en üst sınırda dedi :) ek gıda için liste verdi meyve var pirinç unu sebze çorbası bebe biskivisi bide yoğurd var ama ben bebe biskivisi ve pirinç ununu şimdi vermeyi düşünmüyorum zaten maşallah kilosu iyi bide bunlarla şişermek istemiyorum yavaş yavaş meyveden başlayacağım
yürüteci sordum ben önermiyorum dedi
dişi için karanfil yağını sordum jellei ve farklı şeyleri önermiyorum dedi sadece 5dk için gereksiz dedi
sünneti sordum bence şimdi yaptırın daha çabuk iyileşir dedi işde böle kızlarrrr

herkese günaydın güzel bir hafta geçerminiz dileğiyle

canım o arkadaşın kalça çıkıklığı olmadığı anlaşıldı.Çift bez diyolar ama...

bende bunun ana kucağı olmayanını aldım güle güle kullansın

canım iyi tatiller

Evet yarın doktor kontrolumuz ve rotavırus asımız var. Sonrada bıraz gezerız :) Sut ıznım evdeyım.
Zaman gecıyor valla Buketcıgım.

geçmiş olsun şimdiden canım

ohhh tosunuma maşallahhhh karanfil için ne dedi canım?????

canım arkidişim biz sma ya geçtik ilk başlarda çok sevmişdi ama artık umursamıyo ilk olarak tadı değişik geldiği için yedi galiba şimdi aynıı bide çok sıcak gülşencim normal bence
kaka yapınca bende tutuyorum cesmenın altına. Yazı bu yuzden sevıyorum ya. Bebıslere bakması daha kolaymıs :)
Cnım Ist bıle bu kadar sıcak ıse orayı dusunemıyorum. Ben o kadar sıcakta yasayamazdım
kayanamda öle hemen yıkıyo sevmiyo silmeyi ıslak mendilden tasarruf ediyoruzzz zemuszemus
ohhh tosunuma maşallahhhh karanfil için ne dedi canım?????

ben hiç birşey önermiyorum dedi füsun sadece 5 dak rahatlaması için bebeğinize ne jel öeneriyorum nede karanfil yağı dedi

Maşallah Batu'ya. Bizimki de daha ortalamayı yakalayamadı :) Sağlıklı olsunda
Demek Karanfili de önermedi.
Yaa sğnnetş bende düşünüyorum yakında.Ağustos sonu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…