adım zübeyde özel bir finans kurumundayım ama şuanda ücretsizdeyim malum bebek çok küçük bakıcıya bu yaşta teslim edemiyorum işte
Istanbul bulusmalarına sende gelsene..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adım zübeyde özel bir finans kurumundayım ama şuanda ücretsizdeyim malum bebek çok küçük bakıcıya bu yaşta teslim edemiyorum işte
Heyooo Ankaradakiler bilir Festival var 10 gün boyunca biz de gidicez şimdi KUTSİİmmm gelmişşş...
hava bozuk gbi inş.yağmur yağmazda dinleyebilirim kutsiciğimi...
canlar merhaba,
nasılsınız umarım iyisinizdir biz yarın yolcuyuz antalyaya hepiniz hakkınızı helal edin 2 ay yokum ama net buldukça girmeye çalışacağım sizleri seviyorum bu aralar çok uzak kaldım ama aklım hep buradaydı öpüldünüz yeğenlerime iyi bakın
Emelim güzel günlerde kullansin yigitimiz ama bunlar 15kg kadar biliyorsun degil mi?bızde bugun kahvaltıya gıttık atlıhan dıye bıryere konyalılar bılır meltemın dedıgın gıbı kahvaltımızı yaptık saatlerce esımle konustuk (sıbel e sehnaz anlar)sonra alısverıs merkezıne gıttık esıme tişört ve çorap aldık sonra ogluma mama sandalyesı aldım ayyy çok hosuma gıttı bakın bakalım begenecekmısınız
![]()
Allahım herkes tatile gidio yaaalmaz:
biz burda melek sibel şehnaz buket pineklicez anlaşılann bu yaz...
Kız melek sevilmez mi kız kutsi... taş gbi...yani sesizemuszemus
sanırım sıcakların etkisi canım.herkese merhabalar öncelikle.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....artık damak tadına hitab etmiyor mu acaba diyorum:1rolleyes:....sizlerde mama değişikliği yapan ve memnun kalan var mı merak ettim....şimdiden teşekkür ederim
çift bez bağlama tekniği var bildiğim kadarıyla.geçmiş olsun çokarkadaşlar geçen yazıları okuduğumda anelerden birinin kalça çıkıklığından söz ettiğini görmüştüm kiç acaba hangi anne bana yazabilirmi benim kızımdada kalça çıkıklığı varda...naptı nasıl bir tedavi uyguluyorlar merak ettim......
çok güzelmiş canım güle gülü kullansın paşam..bol yemekler yesin üstünde.bızde bugun kahvaltıya gıttık atlıhan dıye bıryere konyalılar bılır meltemın dedıgın gıbı kahvaltımızı yaptık saatlerce esımle konustuk (sıbel e sehnaz anlar)sonra alısverıs merkezıne gıttık esıme tişört ve çorap aldık sonra ogluma mama sandalyesı aldım ayyy çok hosuma gıttı bakın bakalım begenecekmısınız
![]()
canım benim helal olsun bitanem.sende hakkını helal et.canlar merhaba,
nasılsınız umarım iyisinizdir biz yarın yolcuyuz antalyaya hepiniz hakkınızı helal edin 2 ay yokum ama net buldukça girmeye çalışacağım sizleri seviyorum bu aralar çok uzak kaldım ama aklım hep buradaydı öpüldünüz yeğenlerime iyi bakın
bende buralardayım meltemim.malesef canım..Allahım herkes tatile gidio yaaalmaz:
biz burda melek sibel şehnaz buket pineklicez anlaşılann bu yaz...
Kız melek sevilmez mi kız kutsi... taş gbi...yani sesizemuszemus
arkadaşlar geçen yazıları okuduğumda anelerden birinin kalça çıkıklığından söz ettiğini görmüştüm kiç acaba hangi anne bana yazabilirmi benim kızımdada kalça çıkıklığı varda...naptı nasıl bir tedavi uyguluyorlar merak ettim......
bızde bugun kahvaltıya gıttık atlıhan dıye bıryere konyalılar bılır meltemın dedıgın gıbı kahvaltımızı yaptık saatlerce esımle konustuk (sıbel e sehnaz anlar)sonra alısverıs merkezıne gıttık esıme tişört ve çorap aldık sonra ogluma mama sandalyesı aldım ayyy çok hosuma gıttı bakın bakalım begenecekmısınız
![]()
canlar merhaba,
Evet yarın doktor kontrolumuz ve rotavırus asımız var. Sonrada bıraz gezerız :) Sut ıznım evdeyım.
Zaman gecıyor valla Buketcıgım.
herkese günaydın arkadaşlar cumartesi kontrolümüze gittik doktor amcamız batuyu görünce yanaklar formda dedi şişkoya sonracıma oğluşum 8900gr olmuş 850gr almış ama boyumuz uzamamış fazla 66 cm kilosu en üst sınırda dedi :) ek gıda için liste verdi meyve var pirinç unu sebze çorbası bebe biskivisi bide yoğurd var ama ben bebe biskivisi ve pirinç ununu şimdi vermeyi düşünmüyorum zaten maşallah kilosu iyi bide bunlarla şişermek istemiyorum yavaş yavaş meyveden başlayacağım
yürüteci sordum ben önermiyorum dedi
dişi için karanfil yağını sordum jellei ve farklı şeyleri önermiyorum dedi sadece 5dk için gereksiz dedi
sünneti sordum bence şimdi yaptırın daha çabuk iyileşir dedi işde böle kızlarrrr
herkese günaydın güzel bir hafta geçerminiz dileğiyle
canım arkidişim biz sma ya geçtik ilk başlarda çok sevmişdi ama artık umursamıyo ilk olarak tadı değişik geldiği için yedi galiba şimdi aynıı bide çok sıcak gülşencim normal benceherkese merhabalar öncelikle.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....artık damak tadına hitab etmiyor mu acaba diyorum:1rolleyes:....sizlerde mama değişikliği yapan ve memnun kalan var mı merak ettim....şimdiden teşekkür ederim
kayanamda öle hemen yıkıyo sevmiyo silmeyi ıslak mendilden tasarruf ediyoruzzz zemuszemuskaka yapınca bende tutuyorum cesmenın altına. Yazı bu yuzden sevıyorum ya. Bebıslere bakması daha kolaymıs :)
Cnım Ist bıle bu kadar sıcak ıse orayı dusunemıyorum. Ben o kadar sıcakta yasayamazdım
ohhh tosunuma maşallahhhh karanfil için ne dedi canım?????
anladım canım soğuk diş kaşıyıcılarına devam yerimseniben