2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sak Sukaaa Sak Sukaaa
karakuzunun annesi canimmm kusura bakma yazamadim Sanada Selammm , kiz kardesim geldi rüyayi banyo yaptirdim ardindan ben banyo yaptim uzun sürdü - sonrada yemek yedik ancaaa:)

herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
kızlar bizde taşınacağız eve bakıyoruz ama gönlümüze göre bulamadık henüz ya küçük oluyo yada fiyatta çok pahalı oluyo bakalım aramadayız dün eşimin halasındaydık çok konuşur adamı deli eder yarın evleri boyanacakmış sadece oturma odasıyla misafir odası kayınbabama kardeşim sende gelde oğlana yardım et dedi bizede sizde gelin dedi kocişim ben gelemem karım hasta onun yanında kalırım dedi belim ağrıyorya oda gelsin otursun işmi yapacak dedi bende gelmek sorun değil ama batu yağlı boyanın içinde ne yapacak dedim rahatsız olur bebeğim biz bile dayanamıyoruz dedim aynen şöle dedi voooooooo yanında yatan kocanı biz öle büyüttük anam dedi vela havle dedim başkada bişey demedim adamı deli ederler bunlar sonrada gelin kafayı yemiş derler

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...Sanırım bu ayrılık yaradı.Buranın kıymetini anladık.Birbirimizi kırmadan güzel paylaşımlara devam diyorum.

Canım çok sevindim Selenimizin iyi olmasına Allah korusun bişey olmasın tütütütü
Canım bende de shaggy var silinmesi filan kolay çabuk kir atıyor.Güçlü bir süpürgen varsa benimki halıya tamamen yapışıyor mesela korkmadan alabilirsin :)

iyiyim cnm, bugün yorucuydu baya, sen nasılsın arda nasıl bakıyım küçük prens?

konumuz da açılmış herkese hayırlı olsun...

Ay ne yaptında yoruldun kız:kedi:

hay ağzından bal damlıyor allaaaaaa..ahh ah:asigim:

cahillik başa bela canım ıkma canını..ne düşüncesizler var hayatta.sen öyle büyüttün diye bende yapmak zorundamıyım yani

herkese günaydın kızlar alya ile ilgilenip geliyorum

tubacığım çok sevindim selencikde sorun olmamasına geçti gitti ne güzelll

ya ufatıyo canım 27 yıl önce nerde yağlı boya yapacak maksat sinir etmek

AMAN KIZ SENINDE KOCAN SULALESINDEN ÇEKTIGIN NE KAÇ GEL BU TARAFA SEN:lepi:
günaydın mart anneleri ve opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbebişleri
GUNAYDIN CANIM PINARIM NASIL

SARISEKERIM BALTOPUNUN RESIMLERINI NIYE EKLEMIYORSUN BAKIM SEN lmazAPATYAMA KIZ BAKIYORUZ zemuszemus

Ne kovacam kız aŞk olsun bana yakın bırde ev tuttukmu gel keyfım gel ben yaparım sen yersın olmamı

Ne kovacam kız aŞk olsun bana yakın bırde ev tuttukmu gel keyfım gel ben yaparım sen yersın olmamı

valla pek bir memnun kalırım ne istersen yaparmısınzemuszemuszemuszemus
bende bıktırımışım seni esma dön anam kayserine bana uzak bela ailene yakın ol dermişinmafoldumbenmafoldumben

kızlar batu acıktımı kafasını göğüslerime gömüyo masum masum sesler çıkarıyo gömemezse onlara bakıyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…