kac gundur net yoktu kızlar telefon kutuları mı tasınıyomus neymis nette tel de yoktu sukur bugun geldi ana bi baktım bu sefer topic kapanmıs neyse...
kızlar selenimi goturdum tıp fakultesine 3 uzman doktor gordu 3ude bisey yok bu cocukta ama isterseniz cift bez baglayın her ihtimale karsı dediler zararı olmaz faydası olur dediler 2 ay sonra tekrar goturcem kontrole..
suan ıspartada annemlerdeyim adıyamana temmuz sonu gececez esyalar gitti evde suan yerlesmeyi bekliyo cok is var cokk...
kızlar yeni evim baya buyuk mevcut halılar yetmeyecek ve de perdeler onerebileceğiniz perde ve halı modelleri var mı ozellikle shaggy halı kullanan var mı memnun musunuz
iyiyim cnm, bugün yorucuydu baya, sen nasılsın arda nasıl bakıyım küçük prens?
konumuz da açılmış herkese hayırlı olsun...
hay ağzından bal damlıyor allaaaaaa..ahh ah:asigim:sellaamm ,topik açıldı ama üyelerimizi yitirdik sanırsamkaydirigubbakcemile3
selencğm inşallah çift beze gerek kalmaz tezz zamanda:Saruboceq:
gülşah...rüyamda gördüm seni...sabah şok oldum ...hani şu yemindeki jönleydin...koptuuuummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
kızlar bizde taşınacağız eve bakıyoruz ama gönlümüze göre bulamadık henüz ya küçük oluyo yada fiyatta çok pahalı oluyo bakalım aramadayız dün eşimin halasındaydık çok konuşur adamı deli eder yarın evleri boyanacakmış sadece oturma odasıyla misafir odası kayınbabama kardeşim sende gelde oğlana yardım et dedi bizede sizde gelin dedi kocişim ben gelemem karım hasta onun yanında kalırım dedi belim ağrıyorya oda gelsin otursun işmi yapacak dedi bende gelmek sorun değil ama batu yağlı boyanın içinde ne yapacak dedim rahatsız olur bebeğim biz bile dayanamıyoruz dedim aynen şöle dedi voooooooo yanında yatan kocanı biz öle büyüttük anam dedi vela havle dedim başkada bişey demedim adamı deli ederler bunlar sonrada gelin kafayı yemiş derler
tubacığım çok sevindim selencikde sorun olmamasına geçti gitti ne güzelllkac gundur net yoktu kızlar telefon kutuları mı tasınıyomus neymis nette tel de yoktu sukur bugun geldi ana bi baktım bu sefer topic kapanmıs neyse...
kızlar selenimi goturdum tıp fakultesine 3 uzman doktor gordu 3ude bisey yok bu cocukta ama isterseniz cift bez baglayın her ihtimale karsı dediler zararı olmaz faydası olur dediler 2 ay sonra tekrar goturcem kontrole..
suan ıspartada annemlerdeyim adıyamana temmuz sonu gececez esyalar gitti evde suan yerlesmeyi bekliyo cok is var cokk...
kızlar yeni evim baya buyuk mevcut halılar yetmeyecek ve de perdeler onerebileceğiniz perde ve halı modelleri var mı ozellikle shaggy halı kullanan var mı memnun musunuz
hay ağzından bal damlıyor allaaaaaa..ahh ah:asigim:
cahillik başa bela canım ıkma canını..ne düşüncesizler var hayatta.sen öyle büyüttün diye bende yapmak zorundamıyım yani
herkese günaydın kızlar alya ile ilgilenip geliyorum
AMAN KIZ SENINDE KOCAN SULALESINDEN ÇEKTIGIN NE KAÇ GEL BU TARAFA SEN:lepi:herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum
kızlar bizde taşınacağız eve bakıyoruz ama gönlümüze göre bulamadık henüz ya küçük oluyo yada fiyatta çok pahalı oluyo bakalım aramadayız dün eşimin halasındaydık çok konuşur adamı deli eder yarın evleri boyanacakmış sadece oturma odasıyla misafir odası kayınbabama kardeşim sende gelde oğlana yardım et dedi bizede sizde gelin dedi kocişim ben gelemem karım hasta onun yanında kalırım dedi belim ağrıyorya oda gelsin otursun işmi yapacak dedi bende gelmek sorun değil ama batu yağlı boyanın içinde ne yapacak dedim rahatsız olur bebeğim biz bile dayanamıyoruz dedim aynen şöle dedi voooooooo yanında yatan kocanı biz öle büyüttük anam dedi vela havle dedim başkada bişey demedim adamı deli ederler bunlar sonrada gelin kafayı yemiş derler
GUNAYDIN CANIM PINARIM NASILgünaydın mart anneleri ve opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbebişleri
hay ağzından bal damlıyor allaaaaaa..ahh ah:asigim:
cahillik başa bela canım ıkma canını..ne düşüncesizler var hayatta.sen öyle büyüttün diye bende yapmak zorundamıyım yani
herkese günaydın kızlar alya ile ilgilenip geliyorum
AMAN KIZ SENINDE KOCAN SULALESINDEN ÇEKTIGIN NE KAÇ GEL BU TARAFA SEN:lepi:
Ne kovacam kız aŞk olsun bana yakın bırde ev tuttukmu gel keyfım gel ben yaparım sen yersın olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?