2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla pek bir memnun kalırım ne istersen yaparmısınzemuszemuszemuszemus
bende bıktırımışım seni esma dön anam kayserine bana uzak bela ailene yakın ol dermişinmafoldumbenmafoldumben

bıldıgım seylerı ıstersen yaparım kuzum nıye yapmıyım demem oyle mısafırın basım ustunde yerı var ayy dusunsene aksamları parka ınmısız oglanlarla balkonda çay ıçıp çekırdek çıtlatıyoruz ayyy heycanlı olur beeeee şşşşşşşşşşş konyalılar nerdesınız yarın dogamı bır arıyım bakım oglan ıyılesmısmı

YıĞıt uyuyo ayagımda onu mınderıne bırakıp ev temızlıyecem bende aksamada utu var oy oy Çok param olunca yatılı kadın alcam eve

sen bana ev aramaya başla cano tabi kocişle banada iş bulmak şartkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada dün batuş annesini çok özlemiş kaygana zor susuturdum uyuttum dedi ben gittiğimde uyuyordu uyandı aldım kucağım hemen emzirem dedim aşık aşık bir bakıyo bana görseniz ne güzel güldü kahkalar attı annesinin kuzusu ben oğluma aşığıııımmmmmmmmm kimseyi sevmedim bu kadar sevmekde istemiyorum yapmayacam anasını satiiim 2. bebeği :lepi::lepi:

Selam kızlar,
Evde 1-2 saatlık ısım var. sonra oglumu besleyecem yıkayacam.Sonra kendımı yıkayacam kuafore gıdecem. Esımın arkadasının dugunune gıdecez.
Pek ugrayamayabılırım kendınıze ıı bakın.
Bu arada Alı Tuna da atesın ardından cıkan kırmızı kabarıklar 1 gunde cıkmıstı 2 gundede kayboldu. Boylece 6. hastalıgı da atlattık cok sukur ıstahı az da olsa yerıne geldı.
Optum hepınızı

Günaydın arkideşleeerrrr. Kavuşmuşuz topiğimize. Tatlı-tatlı sohbetler edelim inşallah...

EKSANTEM SUBıTUM - 6. HASTALIK: Ek-santem subitum (6. hastalık), 6 aylıkla 2 yaş arasındaki çocuklarda görülen virüslere bağlı olarak geliştiği düşünülen deri döküntüleri ve yüksek ateşe yol açan tehlikesiz bir bulaşıcı hastalıktır. Etkenin hangi virüs olduğu kesinlikle bilinmemektedir. Hastalık 5-15 günlük bir kuluçka devrinden sonra belirtilerini gösterir. ılk gelişen belirtiler, ateş yükselmesi, halsizlik, boğazda kızarıklık, lenf bezlerinde büyüme biçimindedir. Ateş 4-5 gün sürdükten sonra aniden düşmeye başlar. ışte bu sırada deride kızarık lekeler belirir. Bu lekelerin bazıları kabarıktır. Lekeler genellikle boyun ve gövdeye dağılmıştır. Lekeler çok kısa süre içinde geliştikleri gibi, birkaç saat ya da en fazla bir iki gün içinde kaybolurlar. Hastalık tümüyle tehlikesiz sürer ve komplikasyona yol açmaz.

alıntıdır

herkese merhaba nasılsınız bebişler nasıl?
ben idil türkü'yle uğrasmaktan hiç bişeye fırsat bulamıyorum
hala emmiyor zorla emziriyorum kızıma nazarmı oldu nedir ne güzel emn kız birden kesldi
pazartesi başka doktora götüreceğim
sabah 06:30 da okadar ağladıki enson otomobille yarım saat gezdirdikte uyudu
şimdi uyuyor
özel adam akıllı doktor yok iyi bir doktor var oda sadece hastanede çalışıyor sıra bulabilirsek ona gideceğiz
ama yinede çok aşırı hareketli 1 saniye bile durmuyor nasıl bi çocuksa çok yakında konuşacağına eminim sürekli konuşmaya çalışıyor
eşim dün valla bu kız anne diyor diyo
hani ınnne diye ağkıyor ya

ee sizin bebeler nasıl
,
geçmişi okuyamadım
anca yazabiliyorum evi temizliycem daha
hepinizi bebeleri öptümmmmmm

Son düzenleme:
kızlar ya benim kız parmağını emiyor biz çekiyoruz hemen ağzına alıyor
alısırmı yoksa sonra bırakırmı
hep bayılırdım parmağını emen çocuklara ama
işte yinede iyi değil
eşimin dayısıda emermiş kaynanam diyoki
nişanlıydı düğün yapılacaktı
hala gider köşelerde gizli gizli
emerdi diyo
bizimkide öyle olursa yaaakafamçokkarıştı

selam kızlarrr
ay ii toparladık bari topiğn yarısını...
Derya evet aynen öyle oluyo benm kuzenim hala başparmağnı emiyo 22 yaşnda...ve o parmak küçük,biz dalga geçiyoruz evlennce kocası yeter onu emdiğin birazda benimkini em der diyedelikafadulden yani parmağını

slm burası olmadan olmuyor ya...
benim kızda parmağını çok emiyor bütün gün eli ağzında bide çok az uyuyor gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor böyle bebeği az uyuyon varmı ?

füsuncum halılarının markası ne canım...

selende parmagını emiyo kızlar hatta iyice sokuyo agzına sonra oguyo...

Nita günde yarım saat çok az gündüz uykusunada ihtiyacı var onun,yıkasan güzelce yağlasan falan mayışmazmı acep?? bizim günde uykumuz en az 6 saat maşallah

merhaba kızlar....bugün dr.a gittik aşılarımızı olduk birazdanda Tekirdağa gidiyorum bir hafta 10 gün yokum..pek merak edenim yok ama yinede haberiniz olsun..kıızm 520 gr almış fazla almamış inşallah bundan sonra toparlar meyve suyuna başlayabilirmişiz ayrıca kaşık maması verdi meyveli..bakalım yavaş yavaş deniycez hepsini...normal mamayı kesebilirsin dedi zaten günde bir defa veriyordum onun yerine kaşık mamasına alıştırayım bari...keyfimiz iyi pek sorunumuz yok maşallah...

tuğbacım benim evimdeki halıların hepsi shaggy ben şimdi memnun değilim tüyleri yapışmaya başladı birde süpürge üzerinden saçları toplayamıyor tüylerinden dolayı...yani bir an önce eskisede değiştirsem diyom ucuza almıştım o yüzden içim yanmaz değiştirirken...ama floşlu olan bi model var parlak parlak duruyo biraz pahalı ama o halılar güzel ....

umarım herkes iyidir topicde açılmış..umarım bundan sonra eski güzel günlerimize dönebiliriz...hepinizi öptüm ........

meltem tuttum bunu:sm_cool::sm_cool: gelsem kahve ıçermıyız bıskremle
Nita günde yarım saat çok az gündüz uykusunada ihtiyacı var onun,yıkasan güzelce yağlasan falan mayışmazmı acep?? bizim günde uykumuz en az 6 saat maşallah

benımkıde

Ben celdummm
Cine kimsecuKlar yok yawww??
Sabah kahvaltidan sonra esim Rüyayi alip disari götürdü gezdirmeye parka gitmisler esim kucagina almis biraz sallanmislar cok sevindi diyor esim - dikkatlice etrafi izliyormusss...
burda havalar cok güzel ve güzel oldukca ben yüzmeye gitmeyi istiyorum yani güneslenmeyi ama bu vücutla elime geciyor kocaaaman bir Fisir ....

ayyy nasıl bıraktrırm ki şimdi bacak kadar bebeğe fena durum valla
slm burası olmadan olmuyor ya...
benim kızda parmağını çok emiyor bütün gün eli ağzında bide çok az uyuyor gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor böyle bebeği az uyuyon varmı ?
benim kız değişken bazaen uyuor bzen uyumuyor mesla bugün 3 saat uyudu şimdi tekrar uyuttum 1 sat feklan uyur galiba
emmiyor işte bide emse azıcık emiyor bende kalanı sağıp kaşıkla veriyorum

sen mama veriyordun demi ondan geçtiniz meyveye felan
iyi yolculuklar iyi eğlenceler öpüldünn

Oh topik açılmış bende kapalı diye girmiyordum. Herkes iyidir umarım. Benim kız bugün uykusuz gününü yaşıyo sürekli ilgi alaka nereye kadar yaaaa. Çıldırızammmmm şimdi he sus bakim. ( zırlıyo bu arada) Gidem de yoğurt vereyim şu cadıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…