2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tartışmasız paylaşımlar diliyorum hepinize....
lütfen kırıcı,rencide edici konuşmalar geçmesin aranızda,
özlemişsinizdir birbirinizi...
hadii özlem giderebilirsiniz artık....
sevgiler...

kac gundur net yoktu kızlar telefon kutuları mı tasınıyomus neymis nette tel de yoktu sukur bugun geldi ana bi baktım bu sefer topic kapanmıs neyse...

kızlar selenimi goturdum tıp fakultesine 3 uzman doktor gordu 3ude bisey yok bu cocukta ama isterseniz cift bez baglayın her ihtimale karsı dediler zararı olmaz faydası olur dediler 2 ay sonra tekrar goturcem kontrole..

suan ıspartada annemlerdeyim adıyamana temmuz sonu gececez esyalar gitti evde suan yerlesmeyi bekliyo cok is var cokk...

kızlar yeni evim baya buyuk mevcut halılar yetmeyecek ve de perdeler onerebileceğiniz perde ve halı modelleri var mı ozellikle shaggy halı kullanan var mı memnun musunuz

ayyyy ne güzel herkese mutluluklarımızı güzel haberlerimizi verecegimiz sohbetler diliyorum bu cuma günükaydirigubbakcemile2

tuğbacım gözümüzaydın canım.şükürki bir şey yok..sen genede bağla bakalım bir süre en azından içiniz rahat etsin..
evet ya güzel sohbetlerimiz olsun inşallah bundan sonra

canım bende tam dıger tarafa yazacaktım..gecmıs olsun Selen'e.. Cıft bez baglayınca pısmıyormu yaaa yazık

shaggy ler bıldıgım kadarıyla uzun oldukları ıcın tozu asagı ındırıyorlar.

Gulsah bızım Alı Tunanın bu hafta kan sayımı da yapıldı hastalnınca.. kanı bıraz dusuk cıkmasına ragmen doktor kan ılacı vermedı .. onu da sorayım Pazartesı kontrolde

saolun kızlar Allahım kuzucuklarımızdan uzak tutsun tüm hastalıkları....

melekcim valla pisiyo bitanem ama napalım eger kalca cıkıgı olursa tedavisi zor bir sürec Allah korusun...

valla shaggyleri kullananlardan bazıları olumlu tepki veriyo kimileride olumsuz ama cok hos duruyorlar yaaa...

sellaamm ,topik açıldı ama üyelerimizi yitirdik sanırsamkaydirigubbakcemile3
selencğm inşallah çift beze gerek kalmaz tezz zamanda:Saruboceq:
gülşah...rüyamda gördüm seni...sabah şok oldum ...hani şu yemindeki jönleydin...koptuuuumm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi canım ya çok şükür sevindim bişey olmamasına. çift bez yerine büyük bez kullansan aynı işe yararmı acaba? bi de hangi bezi kullanıyosun bilmiyorum ama 1 paket huggies almıştım prima ve molfikse göre baya kalın. mesela huggiesin 1 numara büyüğünü alsan? çift bezde pişer kuzucuk.tabi kalça çıkığından iyidir yine de.

bende geldim ara ara bakıp çıkıyorum ama kimseler yok zaten son zamanlarda çok aktif deildik iyice azaldık galiba.

Zamanla toparlanır sanırım.. Sonucta bebegı ıle ılgılı paylasımda bulunmak ısteyen herkes gelebılır buraya

sağol canımm insallah bu hastalıkla ugrasan herkesin ihtiyacı kalmaz cift bezlere bandajlara:Saruboceq:

canım aynen bende huggies kullanıyorum 3 numarasını baya kalın bu paket bitsin 4 numara alacam....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…