Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla pek bir memnun kalırım ne istersen yaparmısınzemuszemuszemuszemus
bende bıktırımışım seni esma dön anam kayserine bana uzak bela ailene yakın ol dermişinmafoldumbenmafoldumben
bıldıgım seylerı ıstersen yaparım kuzum nıye yapmıyım demem oyle mısafırın basım ustunde yerı var ayy dusunsene aksamları parka ınmısız oglanlarla balkonda çay ıçıp çekırdek çıtlatıyoruz ayyy heycanlı olur beeeee şşşşşşşşşşş konyalılar nerdesınız yarın dogamı bır arıyım bakım oglan ıyılesmısmı
meltem tuttum bunu:sm_cool::sm_cool: gelsem kahve ıçermıyız bıskremleselam kızlarrr
ay ii toparladık bari topiğn yarısını...
Derya evet aynen öyle oluyo benm kuzenim hala başparmağnı emiyo 22 yaşnda...ve o parmak küçük,biz dalga geçiyoruz evlennce kocası yeter onu emdiğin birazda benimkini em der diyedelikafadulden yani parmağını
Nita günde yarım saat çok az gündüz uykusunada ihtiyacı var onun,yıkasan güzelce yağlasan falan mayışmazmı acep?? bizim günde uykumuz en az 6 saat maşallah
ayyy nasıl bıraktrırm ki şimdi bacak kadar bebeğe fena durum vallaselam kızlarrr
ay ii toparladık bari topiğn yarısını...
Derya evet aynen öyle oluyo benm kuzenim hala başparmağnı emiyo 22 yaşnda...ve o parmak küçük,biz dalga geçiyoruz evlennce kocası yeter onu emdiğin birazda benimkini em der diyedelikafadulden yani parmağını
benim kız değişken bazaen uyuor bzen uyumuyor mesla bugün 3 saat uyudu şimdi tekrar uyuttum 1 sat feklan uyur galibaslm burası olmadan olmuyor ya...
benim kızda parmağını çok emiyor bütün gün eli ağzında bide çok az uyuyor gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor böyle bebeği az uyuyon varmı ?
merhaba kızlar....bugün dr.a gittik aşılarımızı olduk birazdanda Tekirdağa gidiyorum bir hafta 10 gün yokum..pek merak edenim yok ama yinede haberiniz olsun..kıızm 520 gr almış fazla almamış inşallah bundan sonra toparlar meyve suyuna başlayabilirmişiz ayrıca kaşık maması verdi meyveli..bakalım yavaş yavaş deniycez hepsini...normal mamayı kesebilirsin dedi zaten günde bir defa veriyordum onun yerine kaşık mamasına alıştırayım bari...keyfimiz iyi pek sorunumuz yok maşallah...
tuğbacım benim evimdeki halıların hepsi shaggy ben şimdi memnun değilim tüyleri yapışmaya başladı birde süpürge üzerinden saçları toplayamıyor tüylerinden dolayı...yani bir an önce eskisede değiştirsem diyom ucuza almıştım o yüzden içim yanmaz değiştirirken...ama floşlu olan bi model var parlak parlak duruyo biraz pahalı ama o halılar güzel ....
umarım herkes iyidir topicde açılmış..umarım bundan sonra eski güzel günlerimize dönebiliriz...hepinizi öptüm ........