2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol sibelcim.. vede cok gecmis olsun . onu bende hep duusnuyom bize bisey olsa Nil neyapar diye sirf o yuzden ikinci cocugu dusunuyorum ilerde yalniz kalmasin diye.

maşallah Nil in kilosu bence iyi. daha 3. ayını doldurmadı diyosun bir de. maaşallah ...
sibel çokk geçmiş olsun canım. dikkat edin kendinize. arkadan çarptığınıza göre ani fren sözkonusu değilse sizde olmalı suçDDDDD

valla biz olmasak o kadar çok akraba var ki... elbet birileri sahiplenir. bu konuda güveniyorum hepsine. çünkü bazen kardeşe bile güvenilmiyo. yanlış anlamayın ablam var sorunumuz yok çok şükür ama insanoğlu ne olacağı belli olmaz.

Sagolun kizlarr
kiz delii ne gülüyon? ani fren degildi ay anlatasim hic yok hatirlamak bile istemiyorum kemer bogazimi cok acitti cizdi diger türlü hec birsey yok!!
ARkamda güvenip bakacak cok kisi var benimde ama ginede yavrum anasiz babasiz kalsin istemem cok kötü coookk..
Rabbim bizi cocuklarimiza cocuklarimizi bize bagislasinnnn

du bakıyım!
29 yaşındayım. 8 çocuk. zorlayınca mümkün. ama genç bi anne değilim canım. ilk bebeğim. espiri yaptım orda ne kadar gülündü bilmiyorum amasırnaşık şey

kızlar, ela konuşmaya çabalıyo. ağzı o, u, ö,a larla dolu. çok komik oluyooo yaa:) bizim kız garip ya:) erken diş çıkarır konuşmaya çalışır.))))))))

bu arada doğduğundan beri hiç yüzüstü yatırmamıştım hiç duramıyodu şimdi bayılıyo. koyuyorum öyle bakıyo boş boş. ama sol kolu daha güçsüz. zamanla güçlenir o da...

mrb.lar bizimkide diş çıkarıyo galiba herşeyi ağzına götürüyo zorla emziriyorum ancak uykuda emiyor dişler çıkmadan iki ay önce ağrımaya başlarmış yandık valla öyle gaz sancısı gibide değil üç yaşına kadar diş çıkaracaklar mafoldumben

farkina vardim saka oldugunun .... ben bazi konulara fransizz kaldigimdan hehehe...
birsey yapsalar böyle bütün disler birlikte ciksaa??
gecen düsündümde hayatin bize teker teker verdigi ve aldigi sey dislerimiz haha nerden aklima geldiysee...

ahhh sorma o konuşmaya çalışma bizdede var ve resmen kafam şişiyor...a-va-va-va en çok yaptığı...arkadaşlarımla telde konuşurken laflarımızı şaşırıyoruz sürekli arkadan müdahele ediyor..herhalde anasına benzeyecek..çok erken konuşmaya başlamışım ve hiç susmuyormuşum

ben geldim ama kimseler yok kızlarım.nabersiniz?
bizde yürüyüşümüzü yaptık.geldim yığıldım resmen aşkı memuya bakıyorum.eşim de uyukluyor.
duş almam gerekli.
yarın sabah babama gidicem tüm gün ordayım.ara ara kopukluk olabilüür..merak etmeyiniz efeeem

Kizlar Rüyayla ilgileniyorum birazdan gelirim:)
Sagol gülsahimmm cok sükür birsey olmadi rüya yoktu araba ...

selaammm kıslar...
soran ark.lar koop.babamın başkanlğnı yaptğı eryamanda bi koop.vekaleten gittim...burda olmadğı için...
gülşahçım azmine hayran kaldım eferin valla...alya hiçmi almıyo annesütü hiçbişi yemiyosun...
Sibelimmm canm benm çok üzüldüm iiki size bişi olmamış ve rüya arabada değilmiş...bi sadaka verin...
kızıldeniz çok bktan bi durum...neyse babası bidaha alsın:)
Şehnaz kendini yıpratma artık...
Melek Ali Tuna için üzüldüm.inşallah toparlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…