Nedir senin bu tuvaletten cektigin?:sinifsinif: :roflol:
Dogum günün kutlu olsun ve masallah
Nabersiniz kizlar?
Biz bugün kaza gecirdik bize birsey olmadi COK sükür ve Rüyada cok sükür evde annemin yanindaydi cok sicak havalar o yüzden cikarmadim annemde biz yoldayken aradi beni icime dogdu iyimisiniz size birsey olsa rüya yanliz dedi dikkatli kullanin ardindan bi on dakika sonra paat kütt öndeki arabanin arkasi tamamen mafoldu ama bizim arabada hiecc birsy yok :uhm:
Sabah doktora gittik megersem bu ay karma ve pönk. asisi yokmus agustostaymis bugün rotavirus vardi tek minicigim 20günde 380gr. almis suanda tam 6000gr boyunu ölcmedi :uhm: - ek gidalara baslama sütün yeterli dedi ama tbiki ben söyle iki - üc haftaya havus haslamasina basliyacagim ne dersiniz cünkü yemek yerken agzimin icine bakiyor sanki yiyemiyorm hic birseyyy...
Sizler nasilsiniz?
du bakıyım!
29 yaşındayım. 8 çocuk. zorlayınca mümkün. ama genç bi anne değilim canım. ilk bebeğim. espiri yaptım orda ne kadar gülündü bilmiyorum amasırnaşık şey
kızlar, ela konuşmaya çabalıyo. ağzı o, u, ö,a larla dolu. çok komik oluyooo yaa:) bizim kız garip ya:) erken diş çıkarır konuşmaya çalışır.))))))))
bu arada doğduğundan beri hiç yüzüstü yatırmamıştım hiç duramıyodu şimdi bayılıyo. koyuyorum öyle bakıyo boş boş. ama sol kolu daha güçsüz. zamanla güçlenir o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?