derya benim de anemin nişanda taktığı çok ama çok sevdiğim bi bilekliğim vardı. evlenmeden düşürdüm onu. aradım heryeri. ne yazıkki o gün de perdeciye falan gitmiştim. dışarılar falan baya bakındım ama giden gidiyo. ben de wc ye telefonumu düşürmüştüm
ahh süheylacım ahhh..
kelin ilacı olsa başına sürermiş yavru:sinifsinif:
eve her hafta kadın alıyorum temilzik yapsın diye..sana nasıl geleyin yavkafamçokkarıştı
bu arada bizimki de alyaya öyle diyor kızım kocaman oldun kalk da yürü daha diyesositososito
rejim beni darmaduman etti açım ya..ama kilolar gitti 7 kilo..bakalım cuma tekrar tartılıcam totalde kaç kilom gitmiş?:lepi:
maşallah nile
melek ali tunadan haber aldınmı canım?
Nedir senin bu tuvaletten cektigin?:sinifsinif: :roflol:kızlar altın künyemm<tuvalete düştüüüüü aglamak istiyorummmmmm :gitme:
Dogum günün kutlu olsun ve masallahnerdesiniz looo:)) bugun doktorumuz geldi eve Nil in olcumleri icin 1 ayda 550gr almis toplamda 5.5 kg dr cok iyi dedi nesi iyiyse benim bildigim normalde 600gr almalari gerekiyor(minimum) sutum kesinlikle yaramiyor bunu anladim zaten basladim mamayada bakalim onumuzdeki ay fark edecekmi.9 temmuzda 3 ayimiz doluyo nasilda gecti zaman artik oyuncaklari tutmaya basladi ama sallamayi beceremiyor:)) gecirdigim en guzel dogum gunu hicbisey yapmama ragmen ama Nil imin yuzune baktikca icim kipir kipir oluyor sanirsam cok asigim :)
ASLIm gule gule gidin gule gule gelin cok eglenin gezin tozun bol bol yore yemeklerini ye kuzum hatta benim icinde ye :) Alaz ima cok iyi bak annesi 22 temmuzu iple cekiyorum sizlerle tanisip komik suratli Alazimi isirmak koklamak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?