• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh süheylacım ahhh..
kelin ilacı olsa başına sürermiş yavru:sinifsinif:
eve her hafta kadın alıyorum temilzik yapsın diye..sana nasıl geleyin yavkafamçokkarıştı
bu arada bizimki de alyaya öyle diyor kızım kocaman oldun kalk da yürü daha diyesositososito
rejim beni darmaduman etti açım ya..ama kilolar gitti 7 kilo..bakalım cuma tekrar tartılıcam totalde kaç kilom gitmiş?:lepi:

derya benim de anemin nişanda taktığı çok ama çok sevdiğim bi bilekliğim vardı. evlenmeden düşürdüm onu. aradım heryeri. ne yazıkki o gün de perdeciye falan gitmiştim. dışarılar falan baya bakındım ama giden gidiyo. ben de wc ye telefonumu düşürmüştüm:D

cıkacaga varmış benden daha 2 hafta önce almıştımm :a015: bukadar erken veda beklemıyodum hain künye gözün WC demıydıdelikafadulden

şehnazııım özlerim ben seni değermi anam sen takıl bize dünya güzel hayat güzel arda güzel sen güzelsin şehnazım gitme sakın bizi kankisiz bırakmaaa a.s.

ahh süheylacım ahhh..
kelin ilacı olsa başına sürermiş yavru:sinifsinif:
eve her hafta kadın alıyorum temilzik yapsın diye..sana nasıl geleyin yavkafamçokkarıştı
bu arada bizimki de alyaya öyle diyor kızım kocaman oldun kalk da yürü daha diyesositososito
rejim beni darmaduman etti açım ya..ama kilolar gitti 7 kilo..bakalım cuma tekrar tartılıcam totalde kaç kilom gitmiş?:lepi:

o zaman kadını gönder bana ne yavvvv :1rolleyes: yazık bana neyse kısır demezdim bilseydim rejimde olduğunu ama tatlım sen çok kilolu değilsinki maşallah çoktatlısın bu halinlea.s.

ahaa gönderirdim aynı yerde olsaydık vallahi..
öyleyim güzelim gencim birtaneyim ama lkilolarla olmiyir be yavru..gidecekler..
çok bunaldım çok terledim ya.patlamak üzereyim..yemin de var duşada giremiyorum off offf

canım 3 haftada verdim evet.
nasıl verdim dersen aç kalarak diyelim çok az yedim.halada öyle az yiyorum.ekmek şeker un tamamen kestim.
yürüyüş yapıyorum günde 1 saat eşimle.
işte öyle canımama evlendiğim kiloya kadar da düşücem.78 ile başladım 71 kiloyum şuanda.

öğün olarak soruyorsanda sabah zeytin peynir domates salatalık yyorum.
öğlenleri kiraz yiyordum şimdi yemiyorum kurtlanmıştır diye.öğlenleri açım.
akşamlarıda köfte tavuk ızgara salata yoğurt artık ne yapabildysem iki kaşık yiyorum.
bol su içiyorum.

kolay gelsın gülşahım nice nice kilo vermeler bende ekmegı kestım yavastan yavastan baslıyorum

nerdesiniz looo:)) bugun doktorumuz geldi eve Nil in olcumleri icin 1 ayda 550gr almis toplamda 5.5 kg dr cok iyi dedi nesi iyiyse benim bildigim normalde 600gr almalari gerekiyor(minimum) sutum kesinlikle yaramiyor bunu anladim zaten basladim mamayada bakalim onumuzdeki ay fark edecekmi.9 temmuzda 3 ayimiz doluyo nasilda gecti zaman artik oyuncaklari tutmaya basladi ama sallamayi beceremiyor:)) gecirdigim en guzel dogum gunu hicbisey yapmama ragmen ama Nil imin yuzune baktikca icim kipir kipir oluyor sanirsam cok asigim :)

ASLIm gule gule gidin gule gule gelin cok eglenin gezin tozun bol bol yore yemeklerini ye kuzum hatta benim icinde ye :) Alaz ima cok iyi bak annesi 22 temmuzu iple cekiyorum sizlerle tanisip komik suratli Alazimi isirmak koklamak icin.

melek ali tunadan haber aldınmı canım?

tatlım yıne pek bısey yemıyor.. 4 tetkık yapılmıstı.3 tanesı az once cıkmıs ıdrar kulturu 3 gun sonra cıkarmıs.ben yıne ıkı doktora goturdum.. dogum yaptıgım hastanedekı doktoru viral enfeksıyon var ve hafşf kum dokuyor dedı..
Kendı doktoru da arayacak yarım saat ıcınde :(

kızlar altın künyemm<tuvalete düştüüüüü aglamak istiyorummmmmm :gitme:
Nedir senin bu tuvaletten cektigin?:sinifsinif: :roflol:
nerdesiniz looo:)) bugun doktorumuz geldi eve Nil in olcumleri icin 1 ayda 550gr almis toplamda 5.5 kg dr cok iyi dedi nesi iyiyse benim bildigim normalde 600gr almalari gerekiyor(minimum) sutum kesinlikle yaramiyor bunu anladim zaten basladim mamayada bakalim onumuzdeki ay fark edecekmi.9 temmuzda 3 ayimiz doluyo nasilda gecti zaman artik oyuncaklari tutmaya basladi ama sallamayi beceremiyor:)) gecirdigim en guzel dogum gunu hicbisey yapmama ragmen ama Nil imin yuzune baktikca icim kipir kipir oluyor sanirsam cok asigim :)

ASLIm gule gule gidin gule gule gelin cok eglenin gezin tozun bol bol yore yemeklerini ye kuzum hatta benim icinde ye :) Alaz ima cok iyi bak annesi 22 temmuzu iple cekiyorum sizlerle tanisip komik suratli Alazimi isirmak koklamak icin.
Dogum günün kutlu olsun ve masallah :nazar:

Nabersiniz kizlar?
Biz bugün kaza gecirdik bize birsey olmadi COK sükür ve Rüyada cok sükür evde annemin yanindaydi cok sicak havalar o yüzden cikarmadim annemde biz yoldayken aradi beni icime dogdu iyimisiniz size birsey olsa rüya yanliz dedi dikkatli kullanin ardindan bi on dakika sonra paat kütt öndeki arabanin arkasi tamamen mafoldu ama bizim arabada hiecc birsy yok :uhm:
Sabah doktora gittik megersem bu ay karma ve pönk. asisi yokmus agustostaymis bugün rotavirus vardi tek minicigim 20günde 380gr. almis suanda tam 6000gr boyunu ölcmedi :uhm: - ek gidalara baslama sütün yeterli dedi ama tbiki ben söyle iki - üc haftaya havus haslamasina basliyacagim ne dersiniz cünkü yemek yerken agzimin icine bakiyor sanki yiyemiyorm hic birseyyy...
Sizler nasilsiniz?

sibel geçmiş olsun anacım
yav ben nezman pc nin basına otursam bizim kız mıçıyor yine yaptı bak ne mesaj veriyor acepp
temizleyem bari

Back