• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HEYYY NOLUYOOO!!!

YAPMAYIN BÖYLE... NE GÜZEL HERKESE BURANIN GÜZELLıĞıNDEN BAHSEDERKEN. LÜTFEN. KıMSE KıMSE ıÇıN KALMASIN VEYA GıTMESıN.

ben bebeğim için burdayım. söyleşiyoruz, paylaşıyoruz. ben kimseyi savunmuyorum, ama buraya gelip de huzur bozmak da çok güzel bişey değil. ayıp etti hacer bu konuda. kim ne biliyosa açıklasın demiyorum. ama bilmediklerimiz üzerine de birbirimizi kırmayalım. tek taraflı dinleyip yorumdan kaçınalım. kimse kötü olmak veya gözükmek istemez. ben özellerde neler yaşandı silinen mesajlarda neler yazardı bilmiyorum. benle alakalı bişey varmıydı ki beni de günler sonra zaten hayriye çağırdı kg ye. kurcalamak istemiyorum. bebeğimle ilgili sorunları paylaşırım. s

burası sınır değil hiçbirimiz için. dışarda biçok arkadaşımız var eşimiz dostumuz. kkimseyi doyurmuyo bu site veya bi başkası.. ama çoğu zaman da en yakınımıza bile anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz. lütfen geçmişe saygımızdan bu konuları kapatalım.

lütfen ama...

ayşin canım ya..nasıl zor çıkardımı bari?
bende demin şubat annelerinde okudum 2.dişlerni bile çıkaran bebek varmış..
ateş yaptım?

canım çok huysuz ela. hep hüzünlü veya sinirli bakıyo. belli ki acıyo çok fazla. ememiyo da. yani hemen yapışan ela şimdi nazlanıyo emerken. açken bile ayakta emziriyorum gezerek ki etrafı izlerken bi yandan da emiyo. başı sıcak. ama ateşi şimdilik endişe verici değil.

kıyamam ben ona ya..ilk incimizi çıkaran elacım ozaman:asigim:
daha çok minikler ama ya..içim gidiyor..
hayırlı uğurlu olsun elacımın dişleri inşallah canım.
derya nasıl düştü yavru?

bu arada türkiye de avrmı bilmiyorum ama kuzenim kızı için almanyada toplu iğne tepesi büyüklüğünde ilaç kullanıyo. her sıkıntılı zamanında 8 tane veriyo. %100 bitkiselmiş. doktoruma sorayım olmazsa teyzemden istiycem ben de. burdakiler iç organlara zarar verebiliyomuş. jeller falan.

ben ilaç yada yardımcı bir şeyler kullanmasına karşıyım canım ya..
genede Allahım mahçup etmesin:Saruboceq:
inşallah kullandırmak zorunda bırakmaz

Neler oluyor yıne yaa.. arkadaslar gecmısı okuyamıyorum yogunluktan ama gercekden cok seyler paylastık. bırbırımızı kırmayalım lutfen. Gercekten hayatta uzulecek sıkılacak o kadar cok neden var kı!...

kız derya alamazmısın geri
gerçi kılozetse zor
gülşah kı bu resimdeki kim bakıyom bakıyom çıkaramıyom
fatih ürek değil onu biliyom

ayşin urdada derler erken çıkan diş sağlıklı olmaz diye ama nekadar gercek bilmiyorum
26 yasındayım 20lik dişlerimin iki tanesi çıkmadı daha demekki çok sağlıklı:::))))))))))))

derya canım hani yemin dizisi vardıya işte oradaki serhan yavaş.çok tatlı ya:asigim:
evet öteki derya eline poşet filan takıp çıkaramazmısın?

yok alamıyomm gitmiş heralde canım alaturka tuvalettı nasıl oldu bende anlamadım yaa takıldı bıyere düştü hupp içineee ehü ehü ehü :((((

kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Bu arada Ezgicim ben senin doğum gününü kutlamayı unuttum nice yaşlara arkadaşımmm

Ezgi doğum günün kutlu olsun....

ezgi doğumgünün kutlu olsun msn den de yazdım.artık bu konuyu konuşmuyoruz dün dünde kaldı sende kapat artık.

ezgi doğum günün kutlu osun nice yıllara sevdiklerinle.

ezgicim dogum gununmus heralde, nice yillara sevdiklerinle...
gecmisi okuyamadim yine eren bey okutmuyo, tam oturuyorum basina, zirildiyo, yaramaz bir durum yok inslh

dr aradım yemekteymiş
zarzor uyuttum aspratör sağolsun onu acınca susuyorda kendileri

EZGıdoğum günün kutlu olsunnnn

Doğum günün kutlu olsun EZGı a.s.

Gülnaz kim laaa???

s
ezgi doğum günün kutlu olsun. hep sevdiklerinle, sevdiğin ve sevildiğin yerde ol!!!

hepinize cok tesekkur ederim kizlar a.s. bende arkadasimla kahve icmeye gittim simdi geldim Nil uyandi alintilarima cevap yazip biraz onunla ilgilenicem. bu arada BUKETTT kiz beni bu dunyaya kim getirmis olabilir Gulnaz annemin adi asli ondan oyle dedi :roflol:

bakin benim stüme gelip durmayin oynamayin benim üstüme suzy ii oku o msji kim yazmis dilekin nicki o ama altdakiler benim istedigimi yazarim kime ne istedigimi söylerm kime ne

ezgi hanim sendn ögrencekde degilim kusura bakma nasil konusmm gerekdigini sen hic bi sekilde beni anlayamazsin tamm mi arkadasin gelip bana paranoyak diyo ve sen bana kimseyi kovmaya hakkin yok diyosn var bal gibi de var

tamm buraninda cilkini cikardiniz vala 3 5 tane sevdigim dost icin geliyodm artk burayada gelmicm ne haliniz varsa görün bendn uzak allaha yakin olun yeter

ha diyosunki begenmedigimi kovarim!! ozaman deniz seni kovmakla cok yerinde bisey yapmis neden bukadar kizdin ona anlamadim demekki begenmedigimiz adami kovmak cokta kotu bir hareket degilmis. ayip sehnaz ayip senin siteye ilk geldigin gunleri hatirliyorum ki insanlar hakkinda kolay kolay yanilmam nereye gitti o sevecen kiz bilmiyorum ama simdiki sehnazi hic sevmedim ben!! simdi diyceksinki cokta umrumda zaten umrunda olcagini dusunseydim yazmazdim seni kirmamak icin!!!

ezgi!
burası benim evim gibi..uzaklaşamayacağım bir yer kk..
siz yokken kk vardı benim için..
o yüzden ben sahiplenirim..tekelimde demedim zaten..burası evimiz gibi dedim..
ben basit bir süte gibi görmüyorum burayı..siz görebilirsiniz..
bana neden daldın onu anlayamadım şimdi..
sıktı bu konu sahiden!!

GULSAH okudugun yazinin kime ait olduguna bak canim!!! ben yazmadim onlari ama ayni fikirde degilimde diyemem.

Neler oluyor yıne yaa.. arkadaslar gecmısı okuyamıyorum yogunluktan ama gercekden cok seyler paylastık. bırbırımızı kırmayalım lutfen. Gercekten hayatta uzulecek sıkılacak o kadar cok neden var kı!...

melek Tuna icin cok uzgunum icinin acimasini anliyorum ac oldugunu bilmek insani kahreder umarim en kisa zamanda duzelir sen azar azar vermeye calis enerjisiz kalip bitkin dusebilir gecmis olsun.

derya benim de anemin nişanda taktığı çok ama çok sevdiğim bi bilekliğim vardı. evlenmeden düşürdüm onu. aradım heryeri. ne yazıkki o gün de perdeciye falan gitmiştim. dışarılar falan baya bakındım ama giden gidiyo. ben de wc ye telefonumu düşürmüştüm:D

ezgi doğum günün kutlu osun nice yıllara sevdiklerinle.

Gülnaz kim laaa???

s
ezgi doğum günün kutlu olsun. hep sevdiklerinle, sevdiğin ve sevildiğin yerde ol!!!

hepinize cok tesekkur ederim kizlar a.s. bende arkadasimla kahve icmeye gittim simdi geldim Nil uyandi alintilarima cevap yazip biraz onunla ilgilenicem. bu arada BUKETTT kiz beni bu dunyaya kim getirmis olabilir Gulnaz annemin adi asli ondan oyle dedi :roflol:

ha diyosunki begenmedigimi kovarim!! ozaman deniz seni kovmakla cok yerinde bisey yapmis neden bukadar kizdin ona anlamadim demekki begenmedigimiz adami kovmak cokta kotu bir hareket degilmis. ayip sehnaz ayip senin siteye ilk geldigin gunleri hatirliyorum ki insanlar hakkinda kolay kolay yanilmam nereye gitti o sevecen kiz bilmiyorum ama simdiki sehnazi hic sevmedim ben!! simdi diyceksinki cokta umrumda zaten umrunda olcagini dusunseydim yazmazdim seni kirmamak icin!!!

GULSAH okudugun yazinin kime ait olduguna bak canim!!! ben yazmadim onlari ama ayni fikirde degilimde diyemem.

melek Tuna icin cok uzgunum icinin acimasini anliyorum ac oldugunu bilmek insani kahreder umarim en kisa zamanda duzelir sen azar azar vermeye calis enerjisiz kalip bitkin dusebilir gecmis olsun.

isim karışıklığı olmuş.pardon dilşahmış..yani aslında ona vermiştim cevabımı ama senin adını kullanmışım kusura bakma!

slm everybody klavyeye kısır düşürdüm heryer kısır oldu :roflol: bu arada akşama misafir var ve heryer dandini oooff of biri bana gelsin ve yardım etsiiinnn şayet kız doğurdum diye seviniyorum ama bi hayrını göremedim.varsa yoksa ağla uyu ağla em ağla altına yap.oohhh gel keyfim gel yan gel yat kaydirigubbakcemile3

Back