• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

koop evi süper nerden kız?bende amak istiyorum ama alabileceğim yerler kısıtlı bide tayin işi var istanbula gidersek çok zor.dua edinde ankarada kalalım.Meltem bu arada Allah kabul etsin canım tez zamanda hayırlısıyla kavuşun inşallah...

kızlar slm nasılsınız geçmişi okudum yorum yok
neyse
kızlar bu şurup kızımı ishal etti galiba sabahtan beri 5 kez kaka yaptı ne yapabilirim sizce bi fikir verin dr gidelimmi
ishal tehlikeli sonuçta
hade cvp yazın lüften

Günaydın kızlar. 15 sayfa okuyup geliyorum..(tabi oğlan uyanmazsa)...Bekleyin beni anacıııımmmm.

meltem Allah kavuştursun canım..
betül geçmiş olsun dilerim önemli değildir..inşallah yanılmadır.
derya bir doktoruna sor yada git istersen gözetim altında tutmakta fayda var

ezgicim dogum gununmus heralde, nice yillara sevdiklerinle...
gecmisi okuyamadim yine eren bey okutmuyo, tam oturuyorum basina, zirildiyo, yaramaz bir durum yok inslh

dr aradım yemekteymiş
zarzor uyuttum aspratör sağolsun onu acınca susuyorda kendileri

EZGıdoğum günün kutlu olsunnnn

Ve de gülnaz a teşekkür etmek lazım seni bu zalim dünyaya getirip bizlere ulaştırdığı için!!![/color][/b]
Gülnaz kim laaa???

kızlar bu şurup kızımı ishal etti galiba sabahtan beri 5 kez kaka yaptı ne yapabilirim sizce bi fikir verin dr gidelimmi
ishal tehlikeli sonuçta
hade cvp yazın lüften
Bebek hemşiresi bir tanıdığım ishale nişastanın birebir geldiğini söyledi. Ben kendimde denemiştim sonuç mucizeydi anında kesti. Bebeğine de verebilirsin canım. 1 çay kaşığına nişastayı suyla ıslat ver... Sonucuda bildir emi.

Gülnaz kim laaa???

Bebek hemşiresi bir tanıdığım ishale nişastanın birebir geldiğini söyledi. Ben kendimde denemiştim sonuç mucizeydi anında kesti. Bebeğine de verebilirsin canım. 1 çay kaşığına nişastayı suyla ıslat ver... Sonucuda bildir emi.

tamam canım uyansın hemen 1 çay kaşığıyla demi erimiş halde sağol canımm

kızlar buranın tadını kaçırmaya izin vermiyoruz..
keyfimize bakıyoruz..
kk bizim evimiz.

gulsah burasi kimsenin tekelinde degil. kimsenin evi de degil. hepimiz misafiriz burada canim. ben bu forumu googleda buldum. bir sorunum vardi yazdim karsima cikti. her googlelayan da girer cikar . boyle asiri sahiplenmelerin geregi yok bence.

bu misafir olayina da neden takiliyorsunuz anlamis degilim.

bigun topiği boş bırakmaya gelmiyor hemen sıcrayıp gelmışler

kafalarına gore konusmuslar ortam germişler HEY SEN CEREZMİSİN CİTOZMUSUN

nesi kendını doldurup doldurup gelmişsin boş boş ürmüş yol almış gitmişsin haa aslında

tek tek alıntı yapıp cvplamak isterdim ama sen okadar vakitimi senin gibi boş insanlara

ayıramam :olmaz: sadece sunu dıyorum kiii İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

sengözlerimebaksanab bu lafla kısaca cvp veriyorum sen ve senin gibiler içinnn

yerimseniben ŞEHNAZIMA BÖCÜĞÜME saldırmışsınız şehnaza paranoyak

demişsin asıl siz oyle olmuşsunuz bize yapıştınız ayrılamıyosunuz size hastalık olmuşuz

gelip gelip gizlice okuyup kendinizi kuruyorsunuz PARANOYAKLAR delikafadulden

böcügüm lafı az bile demiş diyorum size bakınnn BİZDEN IRAK CEHENNEME DİREK

OLUN dah fazla gelipde burayı germeyin gerçi gelsenizde tınnnnnnnnnnnnnnnnnn

BU SEN VE SENİN GİBİLERE SON MESAJIM DAHADA YAZMAM ALLAH HERKEZE

ÇARŞISINA GÖRE PAZAR VERSİNNN............. (KONU KAPANMIŞTIR) benim açımdan...zemuszemuszemuszemus

sehnaz sana hic yakistiramadim bu kadar cirkin sozu. hicbir hanimefendiye yakismayacak sozler bunlar. bunlari haketmek icin sana ne yaptiklarini inan cok merak ediyorum. sanirim ailene sana kufur hırsızlık darp birsey olmali. tek gecerli sebepler bunlar aklima gelen cokkk ayıpp cokk

[

Evet dogruda canim iste ortalik Pislikle dolu temizlenmiyor hava bir türlü o yüzden hep sinir oluyorum insanlara artik!!

Geldim canumm burdayim

Gecmis olsunnn

Hosbulduk canollarrr:)

Sizi bir gün bos birakmaya gelmiyor dolduruyorsunuz?
Simcin acikliyayim Cerezcik Hacercikin yazdigi o üc kisi Meltem-Süheyla-Sibeldir:) kimse üstüne alinmasin üstüne alinanlarinda (Sehnazcigim) üstüne gidilmesin!
Burda herkesin kendi kararidir - sudur budur - atildi tutuldu diyorsunuz ama orda kalanlarda buraya gecenlerde herkes konustu anlatti - tartisti neden gelip burda tartisma acilmiski tekrar anlamadim? Hacer ben sana msnde gelsene biz cok sey paylastik kkda dedigimde neden istemiyorum -sarmiyor beni artik gibisinden konustun? E misafir olarak gelip okuyormussun ya - demekki sariyormus - neden kendi nickinle gelmiyordunki gelsen sana git diyenmi olacakti ? Istemiyoruz diyenmi olacakti ? Birseyleri söylemek istiyorsan acikca yaz su bu söyle böyle yazdi neden üstü kapali konusuyorsunki?
Okadar tartismadan sonra aramiza her yeni katilan üyelerden ve misafirlerden tabiki kusku duyacaktik - bu paranoyakiz anlamina gelmiyorki - kuskularimizi sende dogrulamissin zaten "misafir olarak okuyordum" demissin!!
Herneyse uzun lafin kisasi sen orda kalarak sana kimse kötü birsy yazmadi ama sen gelip burda cok ayip etmissin kötü sözler kullanmissin!
canlari cehenneme denilmis seninde yaran varmiski gocunmussun degil mi ?
Herkes istedigini düsünür neden bukdar alindinki sen kgden ayrilmamiza , üc kisinin pesinden gittiniz gelmem diye yazmissin e sende iki kisinin pesinden gitmedin mi ? Deniz ve Hayriyenin?

Aman okadar derdimin arasina birde varya hic cekilmez cidden!! Ben tanirim tanidigimi tanimak istemem tanimadigimi:)
Herkes yoluna gitsin - bebeleriyle ugrassin - nerde rahat ediyorsa orda sohbete devam etsin ! bu bukadar zor olamaz - sanmiyorum!

Sakiz gibi uzadikca uzadi bu konuda!! Yavrum saglikli - evimde mutluyum ve üstüne birde sevdigim isnanlarla rahatca tartisabiliyor - konusabiliyorsam ne mutlu bana !!!

Vur sırtına vur sırtına
Dostun olam vur sırtına
Madem ki ben kaldıramam
Derdimi al vur sırtına

Duman kalır duman kalır
Ocak tüter duman kalır
Ben yanarım hiç tükenmem
Benden sonra kalan kalır

Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır

Ah ne fayda ah ne fayda
Kefen beyaz ah ne fayda
Bir hayına yaş dökersin
Kadrin bilmez ah ne fayda

Meydan kalır meydan kalır
Yiğit ölmez meydan kalır
Yere vurma hatırımı
Sana kahpe meydan kalır

Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır

ben kimseler gibi kimsenin özeline yazamm acikca derim eger bana demeye getiriyosn dagdan gelip bagdakini kovuyosun diye sende ayni seyi yapmis oluyosn cnm anladnmi ama cok da fifi ostenmdgim yerde asla durmm ama sizlerdn daha mühim ve deger verdigim dostlarim ondn kalacm burda kapiyorm kendimce konuyu ve asla cvp vermicm sizlere yaziop durun

hacer sikma benim canimi amacin bariz ortada gzelim banlatmak biozi hade git sikayet ett hadi ulas amacina hadeeee hadeee bekliyorumm

bana diyemezsin paranoyk adamin alnini karislarim ben kimle dans ettiginin farkin da ol

hade nas nas nas nas laf yetistir bakalim anca onu bilirsin citir cerez

bak burada da diger yazdiklarin var. bir oku bakalim sen begenecek misin??

acikcasi boyle seviyesiz konusmalar olacaksa bu soylenenler icin ozur dilenmeyecekse ben de yokum

arkadaslar bu durumlar benim acayip canımı sıkmaya basladi.

bulasmayayim diyorum ama duramadim. bu kadar lafa gerek yokbence.

ben buraya arkadaslarimla sohbet etmeye, bebeklerimizin yasadiklarini paylasmaya geliyordum.
ama bu kadar cirkin laflar kimseye yakismiyor, uzadikca uzadi ve cok tatsizlasti bu olay.

herkese esenlikler diliyorum, ben biraz uzak kalmak istiyorum herseyden.

arkadaslar bu durumlar benim acayip canımı sıkmaya basladi.

bulasmayayim diyorum ama duramadim. bu kadar lafa gerek yokbence.

ben buraya arkadaslarimla sohbet etmeye, bebeklerimizin yasadiklarini paylasmaya geliyordum.
ama bu kadar cirkin laflar kimseye yakismiyor, uzadikca uzadi ve cok tatsizlasti bu olay.

herkese esenlikler diliyorum, ben biraz uzak kalmak istiyorum herseyden.

kesinlikle katiliyorum elifcim. benimle de konusmak isteyenlerde msn adresim var. elif sana ozelden msg da attim ama doluymus kutun gitmedi. birseyler gelmis doruk beyin basina cok gecmis olsun canim. ben simdi dubaideyim. detaylari msnden konusmak icin can atiyorum. hatta gel buraya karsilikli konusalim sekerim cok optum

saglikla kalin

selam kızlar, alıntı yapmıştım ama net koptu. sinir oldum hatta yorumlarımı da yazmıştım. neyse.
ilkaycım, doruğun hastalığı atlatmasına çok sevindim. umarım sağlıklıca büyür bundan böyle.
gülşahcım, ben kullanıyorum bileklik. bi ara çizdi yüzünü ama o zaman daha büyük geliyodu. kulağını da 1 yaşında deldirmeyi düşünüyorum. gerçi hiç deldirmiyecektim ama arkadaşım çok güzel bi bebek küpesi almış.

füsuncum kolay gelsin bugun senin için yorucu olacak sanırım .

melek cnım çok üzülüyorum alitunaya ama bizim kızda da aynı belirtiler başladı. alt dişi çıkıyo!!!!

derya canım hemen doktoru ara sen.
buket ya o nişastayı bebek nsıl yesin kuzum. bebeklere mi uygulnıyo demiştin?

şehnaz ve kim doktora g,decekti? umarım güzel haberlerle gelirler. tosbiş tosbiş olmuştur mart bebekelrimiz.

damla canım karakuzumuzun da atlattığına çok sevindim. ben de o haberi kaçırmışım. ben sadece bıngıldak sorunu var sanıyodum.

ezgi doğum günün kutlu olsun. hep sevdiklerinle, sevdiğin ve sevildiğin yerde ol!!!

bize gelince. dün yazmadım ama dün farkettim.kızımın alt dişi belirmiş. zaten huysuz ve saldırgandı. salyaları artmıştı ve eline ne geçirse parçalayacak gibi ağzına götürüyodu. dün farkettim ama sevinemedim. daha çok erken sanırım. biraz bebekliğini yaşasaydı:Saruboceq: hemen hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye başladı. biz de doya doya sevemiycez. belki iştahı azalacak. offff..... bir de erken çıkan diş sağlıklı olmaz diyolar duydunuz mu böyle bişey?:sinifsinif:

bu sabah maşallah güzelce uyuduk. uyanınca oynadık falan huzursuzlanınca yıkadım emzirdim uyuyo şimdi. yukardaki komşum da az önce simitlerle bişeyler yapmış yiyemedim. damak tadımız hiç uyuşmuyo yaaa....... ne vardı aşağıdaki kadın tatile gitmeseydi de o bişiler getirseydi....cokacimcoook

herkes iyidir umarım....

bakin benim stüme gelip durmayin oynamayin benim üstüme suzy ii oku o msji kim yazmis dilekin nicki o ama altdakiler benim istedigimi yazarim kime ne istedigimi söylerm kime ne

ezgi hanim sendn ögrencekde degilim kusura bakma nasil konusmm gerekdigini sen hic bi sekilde beni anlayamazsin tamm mi arkadasin gelip bana paranoyak diyo ve sen bana kimseyi kovmaya hakkin yok diyosn var bal gibi de var

tamm buraninda cilkini cikardiniz vala 3 5 tane sevdigim dost icin geliyodm artk burayada gelmicm ne haliniz varsa görün bendn uzak allaha yakin olun yeter

ezgi!
burası benim evim gibi..uzaklaşamayacağım bir yer kk..
siz yokken kk vardı benim için..
o yüzden ben sahiplenirim..tekelimde demedim zaten..burası evimiz gibi dedim..
ben basit bir süte gibi görmüyorum burayı..siz görebilirsiniz..
bana neden daldın onu anlayamadım şimdi..
sıktı bu konu sahiden!!

suzy kim ne den özür dilesin sorarim sana sen ilk önce savundugun arkadaslarina de onu onlar gelsin özür dilesin yeter ama cok sikildim buradan arkadaslarimdn da ettiniz beni sagolun valla gelip kacirdiniz huzurumuzu alin hadi gelin bu topicede ben gidiyorm asla da gelmicm size hayatinizda basarilar bebeklerinizle mutluluklar diliyorm rahatsizligimdn dolayida özür diliyorm

ayşin canım ya..nasıl zor çıkardımı bari?
bende demin şubat annelerinde okudum 2.dişlerni bile çıkaran bebek varmış..
ateş yaptım?

Back