2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanami dedim de lap diye atliyi veriyon bak sizin amaciniz belli banlatmak bandan korkan sizin gibi olsun hadee o zamn

sanami dedim de lap diye atliyi veriyon bak sizin amaciniz belli banlatmak bandan korkan sizin gibi olsun hadee o zamn

lap diye atlayasaim vardi..
cevap veresim vardi, verdim.. olmadimi..

sehnaz..söyle dedim ben, düzelteyim, demin yanlis yazmissin
giden gitmis kalan saglar bizimdir..sahadan hic söz etmedim..etme eyleme

ne gercem yaa gersem tekrar yazardım diyorum ya eğer karşınızdakinden beklediğinizi kendiniz yapabilseydiniz anlıycaktınız neyin ne olduğunu.biz kimsenin üstüne kurallar koydu diye veya anlık küçük tartışmalar için gitmedik.orda birsürü yazışma vardı eğer yürek varsa koyarsın bu yazışmaları okur herkes dedik ama anında silmiş ayrıca küfürde yoktu içinde.ama kendini madur gösterecek ya arkamızdan küfür ettiler yok ben mecburen kural koydum diye bana eziyet ettiler falan filan demiş o çok sevdiğiniz iki yüzlü yüreksiz arkadaşınız.ama sizdede dinleyecek anlayacak yürek yok dimi kime anlatıyosam.

hacer sikma benim canimi amacin bariz ortada gzelim banlatmak biozi hade git sikayet ett hadi ulas amacina hadeeee hadeee bekliyorumm

bana diyemezsin paranoyk adamin alnini karislarim ben kimle dans ettiginin farkin da ol

koymadimi ?? koydu !!

hacer sikma benim canimi amacin bariz ortada gzelim banlatmak biozi hade git sikayet ett hadi ulas amacina hadeeee hadeee bekliyorumm

bana diyemezsin paranoyk adamin alnini karislarim ben kimle dans ettiginin farkin da ol

gelde karisla anlimi..kipirdamicam bile söz, hadi gel

portakal çiçeğim ne sorcan canım sor

walla anlamadım şimdi arkadaşları biraz baktımda inanın siteye girdiğime pişman oldum.neyse benim kızım 6 mart doğumlu bazen meyve vermeye çalışıyorum ağzına bugün muz verdim bayaa somurdu hoşuna gitti herhalde sonrada korktum emmeyi bırakır bunlara alışır diye acaba erkenmi böyle şeylerden tattırmak..yada sütüme zarar verrirmi benim ilk çocğumda çocu şeyde acemiyim yani

ne koydu silmiş hepsini işine gelenleri koydu size yem olsun diye işte sizde takıldınız oltaya sallanıp duruyosunuz.amaaan neyse ya ne istiyosanız onu yapın
ne diyoduk kızlarcım

valla arada bende bişeylerin tadına baktırıyorum canım ama yapmamak gerekiyormuş.hem memeyi bırakabilir hemde ek gıdaya başlayınca sebzeleri almayabiliyomuş

ılk olarak elma muz ve yoğurt ıle baslanacak zten

canım benimde kız 6 mart doğumlu..6.aya kadar hiç bişey tattırmayıp sadece anne sütü verirsen ek gıdaya alışması zor olurmuş..yavaş yavaş yalatmakta fayda varmış..sonuçta çocuğun karnını doyurmuyoruz sadece tattırıyoruz..bende meyve yalatıyorum çok hoşuna gidiyor..bir sorun olmaz..bide bişeyi tatıracaksan alerjisi olup olmadığını anlamak için 3 gün sadece onu tattıracakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…