ben yatıyom kızlar iyi geceler size... minikleri de öptüm koklaya koklaya opuyorumnanaktan
che bence günde 11 kere de olsa bir mama TAKVİYESİ YAP.TAVSİYE.KİLO ALMALI ÇÜNKÜ.büyük olmuş .harfler.idrar testimi yaptı?geçmiş olsun.
buket vatana milleter regilin hayırlı olsun hişhihi ben daha olamdım ne zaman oluruz ki ?doktora gitmelimiyiz zakkum?
selam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum
selam kızlar.. uzun zamandır giremedim geçen hafta bi uğradım gene aynı şeyleri yazdımm ama girecek hiç fırsatım olmadı.. işe başladım oğlumla birlikte okula gidip geliyoruzz.. allahtan sabah uyku saati oluyorda okulda sorun yaşamıyoruz.
tatilden döndük geçen hafta bebek görmeye gelemeyenler geliyor akın akın. evi temizle hazırlık yap derken zaman akıp gidiyor.. benim oğlanın gaz sorunu tam gaz devam hani 3 ay olunca bitecekti yaaa..
kızıldenizz seni iyi anlıyorum ama keşke benimde kayınvalidemle ilgili tek derdim emzik olsa...
benim bebeğimede kurban bayramına kadar kayınvalidem vve kayınpederim yanımda kalarak bakacaklardı.. halada öyle.. fakat daha dün ortaya çıkan büyük bi sorun var görümcemin 2.5 yaşındaki kızınada bakacakmış.. üstelik görümcem başka bir ilde vve kızda bizimle kalacak.. yani büyük ihtimalle ben eve gelince hem oğluma hemde görümcemin kızına bakacağım.. üstelik kız doğduğundan beri oğlumu kıskanıyor emziğini her fırsatta emiyor yastığına yatmaya çalışıyor filann.. durum böyle olunca bizde bakıcıya vermenin daha akıllıca olduğuna karar verdik. tabi bunu sadece şimdilik biz biliyoruzz. onlar hala biz bakacağız diyorlar.. valla bende okulda onca çocukla uğraşıp eve gelince bide görümcemin kızını çekemem.. üstelik kız bişeyi elde edene kadar avaz av az bağıran bi tip düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor..
selam kızlar yerleştim sonunda oh bee opuyorumnanaktan yatmadan size bi bakim dedim ama ayaklarımın altından duman çıkıyo ne kadar dayanırım bilmem:gitme:
selam kızlar.. uzun zamandır giremedim geçen hafta bi uğradım gene aynı şeyleri yazdımm ama girecek hiç fırsatım olmadı.. işe başladım oğlumla birlikte okula gidip geliyoruzz.. allahtan sabah uyku saati oluyorda okulda sorun yaşamıyoruz.
tatilden döndük geçen hafta bebek görmeye gelemeyenler geliyor akın akın. evi temizle hazırlık yap derken zaman akıp gidiyor.. benim oğlanın gaz sorunu tam gaz devam hani 3 ay olunca bitecekti yaaa..
kızıldenizz seni iyi anlıyorum ama keşke benimde kayınvalidemle ilgili tek derdim emzik olsa...
benim bebeğimede kurban bayramına kadar kayınvalidem vve kayınpederim yanımda kalarak bakacaklardı.. halada öyle.. fakat daha dün ortaya çıkan büyük bi sorun var görümcemin 2.5 yaşındaki kızınada bakacakmış.. üstelik görümcem başka bir ilde vve kızda bizimle kalacak.. yani büyük ihtimalle ben eve gelince hem oğluma hemde görümcemin kızına bakacağım.. üstelik kız doğduğundan beri oğlumu kıskanıyor emziğini her fırsatta emiyor yastığına yatmaya çalışıyor filann.. durum böyle olunca bizde bakıcıya vermenin daha akıllıca olduğuna karar verdik. tabi bunu sadece şimdilik biz biliyoruzz. onlar hala biz bakacağız diyorlar.. valla bende okulda onca çocukla uğraşıp eve gelince bide görümcemin kızını çekemem.. üstelik kız bişeyi elde edene kadar avaz av az bağıran bi tip düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor..
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm aynı doktora mı gittiniz? başka doktora gidin bence el kadar çocuk boşuna antibiyotik kullanmasın adam gibi tahlilleri yapılsın bencekızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok
geçmiş olsun güzelim ya sonradan mı olmuş? deslekle falan oturtuyomusunuz yada yaklarının üstüne bastırıyomusunuz onlar da yaparmış kalça çıkığı.umarım alçıya falan gerek kalmaz düzelirselam kızlar cok moralim bozuk selene kalca cıkıgı teshisi kondu cok kotuyum
:roflol: :roflol: :roflol: ben o hamileye üzüldüm kadıncağızın gözü korkmuşturarkadaşa gittim gezmeye 4 çocuk 4 anne bir gebe felaketti kafam şişti
ya ben de inanmıyorum öyle şeylere.bence gusül abdesti o zamanlardaki insanlar banyo falan yapmayıp leş gibi oldukları için farz kabul edilmiş. hatta burdakiler hala öyle delikafadulden ben zaten günde 2 sefer duş alıyorum hatta hava çok sıcak olursa daha da fazla. arada niyet etmişim etmemişim çok da önemli değil bencebenim bildiğim eğer anne cenabetse (bu lafa hep gülmüşümdür) :roflol verdiği süt haram oluyomuş ve o bebeden ilerde pek hayır gelmiyomuşşş.ama o zaman diğer dinlerden olan tüm bebelerin hiçbirinden hayır gelmemesi lazım ki bu durum bana çok saçma geldi.acaba olabilermi böyle bişi diye sizede bi sorayım didimm :sm_confused:
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:ben ne olur olmaz dıye cenabetken :roflol: süt vermıyorum yanı tabı acıl bı durum olur verırsın o ayrı ama yınede işimiz garantı olsun
amanniiiiin bencede bakıcıya verin ya zaten bi evde bikaç aile yaşamk kadar zor bişey yoktur heralde. eskidenmiş o bütün sülalenin beraber yaşaması.. şimdi insan ruh hastası olur valla kafamçokkarıştıselam kızlar.. uzun zamandır giremedim geçen hafta bi uğradım gene aynı şeyleri yazdımm ama girecek hiç fırsatım olmadı.. işe başladım oğlumla birlikte okula gidip geliyoruzz.. allahtan sabah uyku saati oluyorda okulda sorun yaşamıyoruz.
canım benim kızım gündüz memede uyuduğu 5-10 dk lar hariç hiç uyumuyor bizimle beraber oturuyor sağolsunherkeslere günaydın.bu arada sizlere bir sorum olucaktı benim 3.5 aylık bir kızım var akşam en geçç 10 da uyuyor ve bir daha en erken 5-6 gibi kalkıyor arada emmek için kalkmıyor anne sütü alıyor sizce uyandırmalıyım emzirmek için yada dokturuna sorsammı böle olan varmı aranızda 2.750gr doğdu şimdi 6.500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?