• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn millet nassınız bakem zemuszemus

ben bugun çok iyiym :)) maşallah :nazar:

şimdide kzı hazırlıcam arkadaslarla mangala gidicez stres atıcam inşlaaah öpüyorum hepinizi ve bebişleri opuyorumnananktan

günaydın canlar,
nasılsınız oğluşumla uğraşmaktan sizlere bakamadım. iyileşme sürecine girdik çok şükür umarım herşey yoluna girecek. geçmişe bakamadım sizleri çooooooooookkkk ösledimmm.

ben pek önemsemediğim için bu tarz şeyleri bana sormasan iyi olurzemuszemus cenabetlik nedir yaw yok cenabetsen süt vermeymiş bence tamamen uydurma bizim çok güzel çok ılımlı ve mantıklı bir dinimiz var böyle hurafeler güzelim dinimize yakışmıyor:lepi:
Bencede sence caanıııımmmmm.

millet tatile gitti heralde ben de herkes uyurken gireyim dedim kimsecikler yoq hayal kırıklıına uğradım :) buket naber günaydın
Ben sana günaydın diyene kadar akşam oldu...

haaahh bi buket geldii.
regl konusuna değinmişsiniz ben 40ım çıktığından beri düzenli adet görüyorum zaten..
hatta hiç şaşmıyor 35 günde bir görüyorum bile diyebilirim yani..
Buketin gelişi böyle işte...

atem tutem men seni şekere katem men seni
akşam baben gelende önüne atem men seni
Bugün pek bi neşeliyiz anlaşılan. Allah bozmasın.

Biliyomusunuz ben haala pijamayla duruyorum.. Kocişde 1,5 saattir iş görüşmesi yapıyo. Telefon kulağına yapıştı..

gülşah ya bu adet sütü azaltıyormu acaba o yüzden mi kesildi ki senin süt? benimde dün çok değildi bakalım bugün nasıl olcak
valla canım alakası yok diye biliyorum ben..
ne bileyim ya gitti işte.dün banyo yaparken sıktım biraz hiç bir damla bile gelmedi düşün.
hayırlısı kuzumun kısmeti bu kadarmış diyelim.

Günaydınn millet nassınız bakem zemuszemus

ben bugun çok iyiym :)) maşallah :nazar:

şimdide kzı hazırlıcam arkadaslarla mangala gidicez stres atıcam inşlaaah öpüyorum hepinizi ve bebişleri opuyorumnananktan

maşallah maşallah kuzum bizde bugün düğüne gidiyoruz akşam.

günaydın canlar,
nasılsınız oğluşumla uğraşmaktan sizlere bakamadım. iyileşme sürecine girdik çok şükür umarım herşey yoluna girecek. geçmişe bakamadım sizleri çooooooooookkkk ösledimmm.

canım bizde seni özledik şükürler olsun düzeliyor.

bizde bizde bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kocaman bir maşallah idil türkü hanıma canım:nazar:

buketcim al bendende o kadar aynı bende pijamalıyım.evdeyim bi yere çıkmadımki.
oh maşallah kalabılığız..
Saruboceq*, akser, betül19, buket-26+, nita85, OzOkuN+

slmlar napiyosunuz bakalim?
ben oglusu uyuttum zar zor simdi dergi okuyodum bi bakayim dedim sizlere pek de kimseler yok neysem bizde birazdan cikicaz hem dükkana hemde araba bakmaya

günaydın kızlar eski sayfaları okudum
mts çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer biz de yarın rötgen çektireceğiz.3.ayda çekilir de mi?
cunupken süt tabiki verilir ancaK GÖĞSÜN TEMıZ BıR BEZLE YA DA SUYLA TRMıZLENMESı GEREKıR.büyük olmuş ...kulaktan duyduğumuz bazı şeyler yanlış.o nedenle netten okunmalı.

günaydın kızlar
bende dün akşam adet oldum :teytey: temmuzun 13 ü son adet tarihimdi. nerdeyse 1 yıl oldu yani garip hissettim kendimi yaaawww acaip belim ağrıyor hatta ağrısından yatamadım adayı emzirip kalktım geldim buraya.
dünürüm ya senden alıntı yapmamışım şimdi aklıma geldi de allah sabır versin ne diyeyim aslının dediği gibi kaygananın borusu öter sen ne dersen de..
kız aslı dün akşam yolda yürüyoduk ki buraları kazmaya başlamışlar sanırım doğal gaz için. aklıma muğla geldi tabii sen geldin hemen a.s. o kanalizasyon kazıları bittimi asfalt döktülermi merak ettim

bietr mi anacımmm beni erken doğurtturuyordu ya yırttıkdelikafadulden

iyi insan lafinin ustune gelirmis:icecream:, benim cok islerim var su aralar, mutfagim bir, iki haftaya geliyor, tamirciler var simdi evde, fayanslar dosenecek, duvarlar kiriliyo, kapi sokulup duvar yapiliyo, badana boya bir dunya is, evi poh goturuyo, bir yandan metenin okul sorunuyla ugrasiyorum, okullar haftaya tatil olcak, biz ders yapmaya yeni basladik:P, sonra birde eren, benden birkac tane daha kopyalasalar hic fena olmaycak

canım kolay gelsinnn.Neye karar verdiniz Mete'nin okulu ile ilgili??

kızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok

Ne durumdaymış iltihap canım devam mı ediyomuş?

ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı

Tuğbacım nasıl anladınız?Doğduğunda ultrason yaptırmışmıydınız? Bu arada bilmeyen arkadaşların haberi olsun kalça çıkığı sonradanda oluyor o yüzden 7. ayda bizim röntgenimiz var.Çok geçmiş olsun canım ama erken öğrenildiği için kalıcı birşey olmaz merak etme muckkk

oy yollar bizim burdad berbat
su borularını değiştiryorlar köstebek gibi her yeri deştiler soyğalar
habire balkon yıkamaktann hoşafımız çıktı
kociş arkadaşlarıyla demlenmeye gitti bende herzamanki gibi evdeyim

kızlar sözlük sourtimes te kk hakıkında yazılanları okudunuzmu??

sonuna kadar katiliyorum aslim sana cok mükemmel ve kolay bi dinimiz var fakat böyle zorlastirmaya calisiyolar ne demek cenabetken süt verilmezmis öyle seymi olur ee regl oldun vermicnmi yok öle bisi ya rahat olun

bu arada lap diye daldim kusura bakmayin slmlar herkese
slmmm nasılsınız kıslar
cenabet ve regl ayrı şeylerdir ewet eşinizle beraber oldukdan sonra en kısa zamanda banyo yapmalısınız öyleyken yemek yapmamalı ve bebeğinize süt vermemelisiniz:olmaz: haram değildir ama yaramaz o süt bebeğinize bence bi araştırın ve ondan sonra karar verin derim zaten insan ister istemez bi banyo yapma gereğini(gusül abdest) duyuyorzemuszemus bence en azından ben öyleyim sizi bilemem ama vicdanen rahatsız oluyorum :jeyyar::kedi::utangac:

selam canolar ben geldim.miso vardı gitti.yemek yaptım onlara yoruldum.yazık bana :çok üzgünüm: içimde de bir garip duygu var ne kadar ne yaparsam yapayım bebeği babasına bırakınca suçluluk duyuyorum sanki yorgunluktan ölsemde ona ben bakmalıymışım gibi.bu benim görevimmiş gibi sadece :tomato:

slmmm nasılsınız kıslar
cenabet ve regl ayrı şeylerdir ewet eşinizle beraber oldukdan sonra en kısa zamanda banyo yapmalısınız öyleyken yemek yapmamalı ve bebeğinize süt vermemelisiniz:olmaz: haram değildir ama yaramaz o süt bebeğinize bence bi araştırın ve ondan sonra karar verin derim zaten insan ister istemez bi banyo yapma gereğini(gusül abdest) duyuyorzemuszemus bence en azından ben öyleyim sizi bilemem ama vicdanen rahatsız oluyorum :jeyyar::kedi::utangac:
işte ben de bu şekilde duymuştum regl olmak değildi kastettiğim.ama yine de şu takılıyor aklıma yine tabiki en kısa zamanda duşa alalım ok ama bu doğru olsaydı müslüman olmayan herkesin bebeklerine o sütün yaramaması ve onların hayırsız insanlar olması gerekir dimi.ama bakıyorumda tüm bilim adamları nerdeyse başka dinlerden demekki süt yaramaz veya o çocuk ilerde hayırsız olur kısmı hikaye ...

ne helal haram yasırnaşık şeyhepsi helal olsun kuzuma:D valla şu kadınları aşağılayan inançlar yok mu valla duvara çivileyesim geliyo. bakımlı temiz olacağız tabi de ne alaka yani helal haram tövbe tövbe...[/QUOTE]

bu bi kandınlara mahsus bişey değil aynı şekilde erkekler içinde geçerli yani en kısa zamanda banyosunu (gusul abdestini) yapmalı canım yani kadınları aşağılamasıyla alakalı bişey yok

yav depğiştirin konuyu herkesin kendi bileceği şey
bugünde kimse yok sansıma
kel kız gelin olurken çarsı pazar kapanırmış misalii

Back