Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlar,
nasılsınız oğluşumla uğraşmaktan sizlere bakamadım. iyileşme sürecine girdik çok şükür umarım herşey yoluna girecek. geçmişe bakamadım sizleri çooooooooookkkk ösledimmm.
Bencede sence caanıııımmmmm.ben pek önemsemediğim için bu tarz şeyleri bana sormasan iyi olurzemuszemus cenabetlik nedir yaw yok cenabetsen süt vermeymiş bence tamamen uydurma bizim çok güzel çok ılımlı ve mantıklı bir dinimiz var böyle hurafeler güzelim dinimize yakışmıyor:lepi:
Ben sana günaydın diyene kadar akşam oldu...millet tatile gitti heralde ben de herkes uyurken gireyim dedim kimsecikler yoq hayal kırıklıına uğradım :) buket naber günaydın
Buketin gelişi böyle işte...haaahh bi buket geldii.
regl konusuna değinmişsiniz ben 40ım çıktığından beri düzenli adet görüyorum zaten..
hatta hiç şaşmıyor 35 günde bir görüyorum bile diyebilirim yani..
Bugün pek bi neşeliyiz anlaşılan. Allah bozmasın.atem tutem men seni şekere katem men seni
akşam baben gelende önüne atem men seni
valla canım alakası yok diye biliyorum ben..gülşah ya bu adet sütü azaltıyormu acaba o yüzden mi kesildi ki senin süt? benimde dün çok değildi bakalım bugün nasıl olcak
Günaydınn millet nassınız bakem zemuszemus
ben bugun çok iyiym :)) maşallah![]()
şimdide kzı hazırlıcam arkadaslarla mangala gidicez stres atıcam inşlaaah öpüyorum hepinizi ve bebişleri opuyorumnananktan
günaydın canlar,
nasılsınız oğluşumla uğraşmaktan sizlere bakamadım. iyileşme sürecine girdik çok şükür umarım herşey yoluna girecek. geçmişe bakamadım sizleri çooooooooookkkk ösledimmm.
bizde bizde bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar
bende dün akşam adet oldum :teytey: temmuzun 13 ü son adet tarihimdi. nerdeyse 1 yıl oldu yani garip hissettim kendimi yaaawww acaip belim ağrıyor hatta ağrısından yatamadım adayı emzirip kalktım geldim buraya.
dünürüm ya senden alıntı yapmamışım şimdi aklıma geldi de allah sabır versin ne diyeyim aslının dediği gibi kaygananın borusu öter sen ne dersen de..
kız aslı dün akşam yolda yürüyoduk ki buraları kazmaya başlamışlar sanırım doğal gaz için. aklıma muğla geldi tabii sen geldin hemen a.s. o kanalizasyon kazıları bittimi asfalt döktülermi merak ettim
iyi insan lafinin ustune gelirmis:icecream:, benim cok islerim var su aralar, mutfagim bir, iki haftaya geliyor, tamirciler var simdi evde, fayanslar dosenecek, duvarlar kiriliyo, kapi sokulup duvar yapiliyo, badana boya bir dunya is, evi poh goturuyo, bir yandan metenin okul sorunuyla ugrasiyorum, okullar haftaya tatil olcak, biz ders yapmaya yeni basladik, sonra birde eren, benden birkac tane daha kopyalasalar hic fena olmaycak
kızlar naslsınız biz yine doktordaydık kızım 2 haftaqda 1 gr bile almamış
dr antibiyotik verdi bide polivit umarım işe yara çok üzüldüm ya çok
ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı
slmmm nasılsınız kıslarsonuna kadar katiliyorum aslim sana cok mükemmel ve kolay bi dinimiz var fakat böyle zorlastirmaya calisiyolar ne demek cenabetken süt verilmezmis öyle seymi olur ee regl oldun vermicnmi yok öle bisi ya rahat olun
bu arada lap diye daldim kusura bakmayin slmlar herkese
işte ben de bu şekilde duymuştum regl olmak değildi kastettiğim.ama yine de şu takılıyor aklıma yine tabiki en kısa zamanda duşa alalım ok ama bu doğru olsaydı müslüman olmayan herkesin bebeklerine o sütün yaramaması ve onların hayırsız insanlar olması gerekir dimi.ama bakıyorumda tüm bilim adamları nerdeyse başka dinlerden demekki süt yaramaz veya o çocuk ilerde hayırsız olur kısmı hikaye ...slmmm nasılsınız kıslar
cenabet ve regl ayrı şeylerdir ewet eşinizle beraber oldukdan sonra en kısa zamanda banyo yapmalısınız öyleyken yemek yapmamalı ve bebeğinize süt vermemelisinizlmaz: haram değildir ama yaramaz o süt bebeğinize bence bi araştırın ve ondan sonra karar verin derim zaten insan ister istemez bi banyo yapma gereğini(gusül abdest) duyuyorzemuszemus bence en azından ben öyleyim sizi bilemem ama vicdanen rahatsız oluyorum :jeyyar::kedi:
![]()