2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı

ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı

silmiş olmasın msn den :jeyyar::jeyyar:
netten baksana umarım en kısa zamancda gecerr

deryacım hemen gecer enfeksıyoynu üzüldüm idilimize
MTS canım gecmiş olsun doktor baslangıcmı dedı yoksa ilerlemişmi inş. çift bez uygulaması faydalı olur alcıya gerek kalmaz ASLI len maşaallah heç durmuyon yerınde haaa SÜHEYLA nasıl helal haram süt kız cocuklarına 2 yasından snra haram olurmus anne sütü erkege de 2.5 dıye bişiy duydum yanı sacmalık bence bu gıbı bişiymi süt dedıgın

deryacım bu arada doktorunuz ıdrar kültür istedımı daha kapsamlı idrar tetkıgı bazı bakterıler antıbıyotıklere duyarlı oluyo ayrıten antıbıyotık duyarlılık testı yaptımı

deryacım bu arada doktorunuz ıdrar kültür istedımı daha kapsamlı idrar tetkıgı bazı bakterıler antıbıyotıklere duyarlı oluyo ayrıten antıbıyotık duyarlılık testı yaptımı

yooo hiç öle bişey yapmadı 10 gün öncede iğne yedi ya antibiyotik
hangi ilı vereceğini bilyodur yani demi umarım inşallah

benim bildiğim eğer anne cenabetse (bu lafa hep gülmüşümdür) :roflol verdiği süt haram oluyomuş ve o bebeden ilerde pek hayır gelmiyomuşşş.ama o zaman diğer dinlerden olan tüm bebelerin hiçbirinden hayır gelmemesi lazım ki bu durum bana çok saçma geldi.acaba olabilermi böyle bişi diye sizede bi sorayım didimm :sm_confused:

ben pek önemsemediğim için bu tarz şeyleri bana sormasan iyi olurzemuszemus cenabetlik nedir yaw yok cenabetsen süt vermeymiş bence tamamen uydurma bizim çok güzel çok ılımlı ve mantıklı bir dinimiz var böyle hurafeler güzelim dinimize yakışmıyor:lepi:

süheyla ben gunah dıye bılıyorum sadece öyle bişit duymadım DERYA canım genelde kenıdnı bılen doktorlar gecmeyen ıdrar yolu enfeksıyonunda ve tekrarlayan enfeksıyonda ıdrar kültürü istiyolar ve bakterının hangı antıbıyotık grubuna duyarlılık testı bakterı varsa antıbıyotıgıde ona göre yazıyolar normal ıdrar tetkıgınde sadece bakterı var yada yok yazar ama ıdrar kültüründe bakterının adı yazar kanımca öyle oluy bızım hastanede a.s.

ben ne olur olmaz dıye cenabetken :roflol: süt vermıyorum yanı tabı acıl bı durum olur verırsın o ayrı ama yınede işimiz garantı olsun

sonuna kadar katiliyorum aslim sana cok mükemmel ve kolay bi dinimiz var fakat böyle zorlastirmaya calisiyolar ne demek cenabetken süt verilmezmis öyle seymi olur ee regl oldun vermicnmi yok öle bisi ya rahat olun

bu arada lap diye daldim kusura bakmayin slmlar herkese

güncel hadı kızlar yorum beklıyorumm:çok üzgünüm:

selam kızlar.. uzun zamandır giremedim geçen hafta bi uğradım gene aynı şeyleri yazdımm ama girecek hiç fırsatım olmadı.. işe başladım oğlumla birlikte okula gidip geliyoruzz.. allahtan sabah uyku saati oluyorda okulda sorun yaşamıyoruz.
tatilden döndük geçen hafta bebek görmeye gelemeyenler geliyor akın akın. evi temizle hazırlık yap derken zaman akıp gidiyor.. benim oğlanın gaz sorunu tam gaz devam hani 3 ay olunca bitecekti yaaa..
kızıldenizz seni iyi anlıyorum ama keşke benimde kayınvalidemle ilgili tek derdim emzik olsa...
benim bebeğimede kurban bayramına kadar kayınvalidem vve kayınpederim yanımda kalarak bakacaklardı.. halada öyle.. fakat daha dün ortaya çıkan büyük bi sorun var görümcemin 2.5 yaşındaki kızınada bakacakmış.. üstelik görümcem başka bir ilde vve kızda bizimle kalacak.. yani büyük ihtimalle ben eve gelince hem oğluma hemde görümcemin kızına bakacağım.. üstelik kız doğduğundan beri oğlumu kıskanıyor emziğini her fırsatta emiyor yastığına yatmaya çalışıyor filann.. durum böyle olunca bizde bakıcıya vermenin daha akıllıca olduğuna karar verdik. tabi bunu sadece şimdilik biz biliyoruzz. onlar hala biz bakacağız diyorlar.. valla bende okulda onca çocukla uğraşıp eve gelince bide görümcemin kızını çekemem.. üstelik kız bişeyi elde edene kadar avaz av az bağıran bi tip düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…