Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşa gittim gezmeye 4 çocuk 4 anne bir gebe felaketti kafam şişti
ya kundak falan hic yapmadık
simdilik cift bez uygulaması yapıyoruz
ya hatırladıgım kadarıyla hayriyenin kızındada olmustu msnsini acmıyo cep numarasını bilen varmı
deryacım bu arada doktorunuz ıdrar kültür istedımı daha kapsamlı idrar tetkıgı bazı bakterıler antıbıyotıklere duyarlı oluyo ayrıten antıbıyotık duyarlılık testı yaptımı
benim bildiğim eğer anne cenabetse (bu lafa hep gülmüşümdür) :roflol verdiği süt haram oluyomuş ve o bebeden ilerde pek hayır gelmiyomuşşş.ama o zaman diğer dinlerden olan tüm bebelerin hiçbirinden hayır gelmemesi lazım ki bu durum bana çok saçma geldi.acaba olabilermi böyle bişi diye sizede bi sorayım didimm :sm_confused:
ben ne olur olmaz dıye cenabetken :roflol: süt vermıyorum yanı tabı acıl bı durum olur verırsın o ayrı ama yınede işimiz garantı olsun
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben pek önemsemediğim için bu tarz şeyleri bana sormasan iyi olurzemuszemus cenabetlik nedir yaw yok cenabetsen süt vermeymiş bence tamamen uydurma bizim çok güzel çok ılımlı ve mantıklı bir dinimiz var böyle hurafeler güzelim dinimize yakışmıyor:lepi:
selam kızlar kayınvalıdemdeydım ya ben onu bebegın emzıgını yalayıp verırken gördum o görmedı benım öyle şeye karsı oldugumu bılıyo ama neden yaptııı cok kızdım ama bellı edemedım eşimle plan yaptık eşim emzıgı agzına aldı bende bagırdım kayınvalıdenın yanında sen napıyosun oglumUN agzına ıltıhapmı kaptıreacaksın dedım aldım hızlıca yıkadım eşimde haklısın falan dedı bıdaha yaparmıkı acaba off 1 yasına kadar kayınvalıde bakcak yapma desemde ıstese yapar benımde ruhum duymaz of cok sıkıntılıyım cokkkkkk herseyede karısıyo bende cevabını verıyorum ıstedıgımı yapıyorum yok ınca gıydırmıssın yok belını tut yok gunese cıkarma off off cekılırmı bu kadın yahuu martta kadarrrr aglamak ıstyorummmmm
lazanya bi biz varız ha sabahtır bize maaş ödeyın bekcılık yapıyoruz bakın .:roflol:
güncel hadı kızlar yorum beklıyorumm:çok üzgünüm: