2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım erken derken adet tarihine göre acele etmişsin negatif pozitif yanıtını almak için.Yoksa bebek için erken değil :)

Ben de bayılıyorum o reklama

Allah allah ezgı aynı koku bendede var kız
Ay banada geldi aynı koku. :smiley-cool:

Meltem ıkı tane mart annesı aynı anda geldı Çokkkk sevındık ıkısıde aynı anda gıttı ezgı kızdı bıze mısafır perver degılız dıye
:roflol::roflol::roflol:

Şimdiden Allah kabul etsin canım...Sağ-salim dönsünle inşallah.

aaaa bebelerı denıze sokma konusunu bende 7 temmuzda doktor kontrolmuzde soracam. cunku o zaman 5 ayı doldurmus olacaz artık.
Ben bugün sordum ebemize. Daha erken en azından bir 6 aylık olsun dedi.

şuan annemin beni emzirdiğini düşündüm hani bende 87liyim yaaa
:roflol::roflol::roflol:

kızlar farkettiniz mi benim üzerimde bir duygusallık bir melaikelik durumu varrrr erdim mi nee??
Hayırdır inşallah sengözlerimebaksanab

arabaşı itin olsun senin yanında 1 bezide mantı istermisin bebem şöyle en gayseri mantısından kaşığa 40 tane sığandan
Bende istiyom.. Dünürcüğümüde çağıralım gelsin Ankaradan özledim.Şeniz

selam kızlar bişey sorcam İncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?
Anılda sürekli terliyo.. Ben çıkardım 2 gün önce çoraplarını. Zaten tepinmekten ayağında çorap kalmıyo.Sıkı giydiriyodum o da iz yapıyodu. Şimdi çıplak ayakları,alışsın.

kızlar bişey soracam mama verenler suyu nasıl oluyo mamanın ılık olması lazım değil mi benm kızım sevmiyo ılık su illa soğutuyo oda sıcaklığında öyle içiyo mamayı
Ben genelde oda sıcaklığında veriyorum.

geçmiş olsun anılcığımı öp benm için buketim
Sağol bitanem.

mart anneleri ve bebeklerine koydum fotoyu ehueheueheuehe
Az sonra bakacam. Bu arada geçen gün kremli saçlarına bayıldım.. Anası gibi muzip olacak bu kız.

Sen sabaha kadar napcan yawrım?:1shok: Bezlimi gezecen??delikafadulden

delikafadulden:roflol:delikafadulden

Emel
Füsun
Sibel saçlarınızı güle güle kullanın..
Emel rengini güzel tutturmuşlar yakışmış. Röfle dimi??
Füsuncum kesimin güzel olmuş.Kızınıda babasına benzettim ben..
Sibel foto parlak çıkmış ve bağlı olduğu için anlayamadım.

Akşam olmuş yaw ne çabuk... Oğlanın karşısına geçeyim,bir yandan yemekteyiz izleyim,bir yandan bamya ayıklayım,bir yandanda size bakayım baariii.

kızlar ben eve temizlikçi almaya karar verdim.bıktım temizlik yapmaktan ve hergün tekrar kirlenmesinden.ama ben öyle sen şunu yap yok burası olmamış diycek bi tip değilim.parayada kıyamıyom bi taraftan kaydirigubbakcemile3 keşke biri gelse evi baştan sona ben demeden temizlese üstüne ütüyü ve yemeğide yapsa bana da para verip bide teşekkür edip gitse :roflol:

3. Y DOLDUKTAN SONRAMI
poşete yap salla camdan dışarı piyango kime vurusa
ıyy iğrenc oldu be
kötü espiriydi bence

Canim tamam wcnin klozeti takmamis delik varsa ayakta dur hahahaah

haha bir kac pedi tut elinde üstüne yap ?
ne fikirler üretiyorum hahahha
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
SAĞOLUNNN...
KIZLAR Bİ KONUYU HORTLATTIM KIZMAZSINIZ DİMİ?lülülülülülü

bakıyom suann kızının kelebeklihali
hala aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…