• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Asliii muz koklati ndedin yaa bende getirdim muzu hemen deniyim ddim baktim ac kurt gibi bakiyor rüya e bende dayanamadim haha soydum muzu cokacimcoook ben isirdim o dilini sürdü bitirdik simdide bagiriyor tekrar istermis gibi :roflol:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ahh oglusumm gel muz yiyeceksin:sm_cool:

kızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...:olmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GıTTı!!!

ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben

aslıcım komşuyu geç..bi hafta olmadı taşınalı çişim var diye çalamam kapıyuı:kedi: bunu ben de düşündüm de... olabilemez...

hahahahaahahahhaha sevmiş ne güzel annesi kokuya tepki verdi mi peki???
dilini cikartip dudaklarini emerek tepki verdi koklayacagina maynak giiiz...

kızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...:olmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!

ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben

aslıcım komşuyu geç..bi hafta olmadı taşınalı çişim var diye çalamam kapıyuı:kedi: bunu ben de düşündüm de... olabilemez...

altina yap dermisim hahah tak altina birtane pampers olsun bitsin :roflol:
banyoya yap ?

kızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...:olmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banyoya git bariiiiii:sinifsinif::sinifsinif:

Sibelcim yok öyle toplayıp foto çekmek aç bakim açç aç açççç

Kocis daha gelmedi ... ay cok tembelim bide hic kendime görmüyorum kalk - sac yap cok bakimsiz oldum coookkkk...

Kizlar cok seviyom bu sarkiyi bakin:

Ayşe Özgün hoşgeldin köyümüze daninoyu yerinde sorup öğrenmeye.
Gülsüm ana sarıkızı sağınca bekletmeden getirir kooparatif deposuna.
Bakteri çoğalmasın diye koruyucusuz dayansın diye.
Sütler test edilmeden alınmaz hemen soğutulur riske atılmaz.
Süte meyvelerle lezzet katılır daninonun ağzı sıkı sıkı kapatılır.
Her aşaması alın teri köylümüzün kooparatifimizin mühendisimizin emeği.
SARIKIZIN MEMESİNDEN ÇOCUKLARIN KEMİĞİNE

sositososito sositososito oh oh
:sm_cool:

şimdi yerlere fayans döşendiği için oralara basamıyoruz da... yatakodasına da geçemiycez bugün, salonda yatacaz.. yorganı yastığı salona geçirmiştik adam başlamadan..

siboooş... seni seviyoruummm... kafamda bi ampul yaktıınnn... şimdi ben doğumda kullanmaya hasta bezi almıştım ama kullanmamıştım... geçen de elime geçti atsammı dedim ama atmadım... şimdi baktım hasta bezi ulaşabildiğim odadaymış çok şükür... hallettim kızım gibi... su içmemeye karar verdim hahahaha kaydirigubbakcemile3

siboooş... seni seviyoruummm... kafamda bi ampul yaktıınnn... şimdi ben doğumda kullanmaya hasta bezi almıştım ama kullanmamıştım... geçen de elime geçti atsammı dedim ama atmadım... şimdi baktım hasta bezi ulaşabildiğim odadaymış çok şükür... hallettim kızım gibi... su içmemeye karar verdim hahahaha kaydirigubbakcemile3

:lepi:süpersin.... bebek bezi de akıllıca valla. ben ne yapmıştım biliyomusunuz. ilk zamanlar göğüs çatlakları vardı canım çok yanıyodu hava alsın diye ela nın bezini koymuştum. o kadar rahat etmiştim ki. bebeklerimiz çok şanslıkaydirigubbakcemile3

Back
X