neye bakıyosun canımben başka konu hortlattım
batuşun yaramazlık peşinde gittikce el ayak oluyo sıpa önceleri sesini algılamak için bağırıyodu ama bu olay maksadını aşmaya başladı bebemin ağladığını bazı günler hiç duymuyordum halada öle maşallah ama saolsun kendileri bi yerine bişey kaçmış gibi bağırıyo artık acıkınca bağrıyo uykusu gelince bağırıyo üzeri kalınsa bunalınca bağırıyo
i:
merhaba arkadaşlar gece aniden çıkmak zorunda kaldım.bugünde baya yoğun geçi.yor anlaşılan geçmişi okudum şimdide...ben her zaman giremiyorum net e bilmiyorum sizde benim gibimisiniz bir çocuk ve evin işiyle başedemiyorum ya ben çok tembelim yada beceriksiz hele birde misafir gelecekse işler dahada artıyor eskiden kadınlar nasıl başedermiş hiç anlamıyorum üstelik 2-3 çocukla.
Geçmişi anca bitirebildim. Herkesin kandili mübarek olsun
burada hava cok sicak gezdirdi babmiz bizi ohh dondurmada yedik ohh midemiz bayram etti ehueheuheu
sen nerelerdesin asıl doğurdunmu kız bebek nasıl benimki iyi 2650 doğdu tüm hamilelik boyunca ne güzel bi arkadaşlık kurmuştuk şimdi bebeklerimizi büyütcez hayırlısıyla
sen ne zaman doğum yaptı bebek şimdi kaç kg oldu msj bölümü nasıl açılıyor
bayanlar kimse yokmu ben yazamıyorum bari siz yazın bebeklrinizin gelişiminden haber verin ben daha çok okuyucuyum..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?