- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
füsuncugum cok begendim saclarini renginide cok begendim güle güle kullan cnm
agu agu comda resminizi gördüm güzeldiii
selamlaarr biz kizi doktora goturduk usutmus dedi eee dedik biseyi yok usutmus dedi :roflol: ay buranin drlari bi alem :roflol: neyse ne ilac ne bisey eve geldik gozlemliycekmisiz. simdi kizimla babasi partiye gittiler okulun veda partisine bende dun planlayip yapamadigim temizlige basliyim birazcik. ilerleyen saatlerde gorusuruz byeee.
selamlaarr biz kizi doktora goturduk usutmus dedi eee dedik biseyi yok usutmus dedi :roflol: ay buranin drlari bi alem :roflol: neyse ne ilac ne bisey eve geldik gozlemliycekmisiz. simdi kizimla babasi partiye gittiler okulun veda partisine bende dun planlayip yapamadigim temizlige basliyim birazcik. ilerleyen saatlerde gorusuruz byeee.
slm rebecacim biz iyiz siz nasilsiniz cnm
buketcigim dikkat et de ins gecede cikmaz atesi anil psanin
ben de iyiyim canım ev biraz darmadağınık ama idare ediyom, bi taraftan da sıcak...
senin yakışıklının resmine baktım pek cool bi genç olucak
buket aşı mı oldunuz da ateş oldu anıl...
saol rebeca teyzesi cok sevindik begendigine fotolarimizi
bu arada wc durumunu hallettinmi cok güldüm yaa:roflol::roflol:sakin kizma amakaydirigubbakcemile5
selam kızlar bişey sorcam İncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?
Süheylacım benım oglumda aynı.. devamlı ellerı ayakları su ıcınde terlıyor.. Terlemesının otesınde bır de buz kesıyor..bende acık bırakıyorum artık hep
geçen yıl bugün
geçen yıl şubatta bebek yamaya karar verdik eşimle. doktora gidip gerekli tetkikleri yaptırdım. herhangi bi sorun çıkmadı. bazı problemlerden dolayı yine vazgeçtik bi süreliğine.
nisan da ilk denemizi yaptık. ama mayısın 14 ünde sonuç vermediğini anladım. neyse denemeye devam ettik. bu arada ben kk yı keşfettim ve orda hamile kalamayanlarla konuşmaya başladım. bazıları 5 yıldır deniyomuş fakat olmuyomuş. iyice strese girdim. neyse haziran 14 oldu bi belirti yok. beklemeye devam ettim. bu arada göğüsler şişkin ve hassas oldu baya. şüphelendim ve 20 haziranda evde test yaptım. sonuç negatifti. hımmm dedim. bekleyeyim biraz daha. gün geçti hala tık yok. geçen yıl bugün sabah erkenden bi test daha yaptım. yine negatif. sonra dayanamadım kan testi yaptırmak için kızılaya gittim. eşime de süpriz yapacaktım çünkü artık evde yaptıklarımın doğru çıkmadığını düşündüm. neyse gittim saat 11 gibi. beklemeye başladım. saat 14-15 gibi sonuçları alacaktım. görevliye söyledim ve sonuçları bekledim. kız elime bi zarf verdi ama ben ne yazdığını anlamadım tabi. sorduğumda yüzüme çok dikkatli bakarak "negatif" dedi. sanki o an ağlamamı bekliyomuş gibi geldi. ama ağlamadım inadına. dışarı çıktım. bekledim taksi gelmeyince yürümeye başladım. sonra bende bişeyler koptu ve başladım ağlamaya.
taksiye bindim eve geldim hala ağlıyodum. bugünüm ağlayarak geçmişti geçen yıl işte.
paylaşmak istedim sizlerle....
sonra mı noldu... hala ara ara test yapmaya devam ettim çünkü hala regl olmamıştım. temmuzun 10 unda sabah yine bir test sonucu yine ağladımmmmmm...
bu defa sevinçten hemdeDDDdelikafadulden
ama anlamadığım 3 gün sonra doktora gittiğimde 7 haftalık hamile gözüküyodum çok garip dimi?
bizimkininde öyle çok terliyo açık kalıncada buz gibi soğuk gaz olur diye çorabı çıkarmıyom karnı ağrımazmı açık bıraksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?