2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaam bir ben birde misafir kalmışız.
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
buket-26

selamlaarr biz kizi doktora goturduk usutmus dedi eee dedik biseyi yok usutmus dedi :roflol: ay buranin drlari bi alem :roflol: neyse ne ilac ne bisey eve geldik gozlemliycekmisiz. simdi kizimla babasi partiye gittiler okulun veda partisine bende dun planlayip yapamadigim temizlige basliyim birazcik. ilerleyen saatlerde gorusuruz byeee.

geçmiş olsun canım...

selam kızlar napıyonuz...

Oğlanın ateşi çıkar gibi olduydu tekrar calpol verdim,iyi şimdi....ınşallah gece çıkmaz. Bıdıbıdıbıdı konuşup duruyo,ıkınmayla karışık... Salı gününden beri kaka yapmadı.

aynen cnm buradakiler de öyle sen dikkatli giydir dikkat et yinede nil e daha kötü üsütmesin

gecmis olsun
bende dk isine katiliyor onayliyorum destekliyorum :umursamaz:bize dedilerki virus var bebenizde yatmaniz sart hastanede :ecrin_bebek:basina deldiler oglumun biri kan almak diyeri serum icin
neyse yattik 3 gun hic bise vermediler sadece ates takibi sukur bise cikmadi ama niye insani panik yapiyosunuzki aglamaktan 3 gundekafamçokkarıştı
nerde bu millet
isim yok ya olmasam burasi kopar dii gelun daaa nereyesunuzzz

slm rebecacim biz iyiz siz nasilsiniz cnm

buketcigim dikkat et de ins gecede cikmaz atesi anil psanin

ben de iyiyim canım ev biraz darmadağınık ama idare ediyom, bi taraftan da sıcak...

senin yakışıklının resmine baktım pek cool bi genç olucak

buket aşı mı oldunuz da ateş oldu anıl...

ben de iyiyim canım ev biraz darmadağınık ama idare ediyom, bi taraftan da sıcak...

senin yakışıklının resmine baktım pek cool bi genç olucak

buket aşı mı oldunuz da ateş oldu anıl...

saol rebeca teyzesi cok sevindik begendigine fotolarimizi

bu arada wc durumunu hallettinmi cok güldüm yaa:roflol::roflol:sakin kizma amakaydirigubbakcemile5

selam mart anneleri ben de mart annesiyim sizleri uzun süredir takip ediyorum fakat hiç yazmadım sadece okumaya zaman bulabiliyordum.oğlum 9 mart doğumlu.

selam kızlar bişey sorcam İncimin elleri ve ayakları çok terliyor.çorap giydirsem bi türlü giydirmesem terleyip soğuduğu için buz gibi oluyor.size de aynı sorun varmı?acaba ne yapsam?

Süheylacım benım oglumda aynı.. devamlı ellerı ayakları su ıcınde terlıyor.. Terlemesının otesınde bır de buz kesıyor..bende acık bırakıyorum artık hep

Süheylacım benım oglumda aynı.. devamlı ellerı ayakları su ıcınde terlıyor.. Terlemesının otesınde bır de buz kesıyor..bende acık bırakıyorum artık hep

bizimkininde öyle çok terliyo açık kalıncada buz gibi soğuk gaz olur diye çorabı çıkarmıyom karnı ağrımazmı açık bıraksam

Ayşinciğim çok duygulandım.. demek ki testlere de her zaman inanmamak lazımmış.. Benimki de kaza bebeği olduğu için gecikince denedim pozitif çıkmasına rağmen inanamıştım.. gittim başka marka bir test daha alıp denedim yine pozitifdi.. bende çok ağlamıştım ama ne sevinç ne üzüntü.. içinde bulumduğum zor ve karışık durumlardan dolayı..
şimdi iyiki de olmuş diyorum..

Füsunum saçlarımı da ben daha kısa kes dedim kuaför kesmedi valla. Bi kaç gün böyle kullan olmazsa daha da kısaltırız dedi. Nerdeyse belime geliyordu.. şimdi zor bağlanıyor... Bakim biraz kullanayım böyle.

Ezgicim Nil'e de kocaman bir geçmiş olsun. Nasıl üşüttünüz bu havada?

bizimkininde öyle çok terliyo açık kalıncada buz gibi soğuk gaz olur diye çorabı çıkarmıyom karnı ağrımazmı açık bıraksam

gündüzleri en azndan bence açık bırak.. ben açık bırakıyorum ama tabii evinin durumunu sen bilirsin. çok güneş almaz biraz serin olur falan..
Bence bebek üşümekten çok terlemekden hasta olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…