Asliii muz koklati ndedin yaa bende getirdim muzu hemen deniyim ddim baktim ac kurt gibi bakiyor rüya e bende dayanamadim haha soydum muzu cokacimcoook ben isirdim o dilini sürdü bitirdik simdide bagiriyor tekrar istermis gibi :roflol:
bana bi akıl verin hele...
dilini cikartip dudaklarini emerek tepki verdi koklayacagina maynak giiiz...hahahahaahahahhaha sevmiş ne güzel annesi kokuya tepki verdi mi peki???
kızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...lmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!
ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben
aslıcım komşuyu geç..bi hafta olmadı taşınalı çişim var diye çalamam kapıyuı:kedi: bunu ben de düşündüm de... olabilemez...
kızlar şimdi size bişey diycem ama gülmeyin...lmaz: bizim evde usta vardı ya, klozeti değiştiriyoduk... eskisini söktü yerlerin fayanslarını döşedi yeni klozeti de yarın tkacam dedi ve GİTTİ!!!
ee ben de süt olsun diye su içip duruyom ve şu an çok sıkışık vaziyetteyim napıcaaammm.... mafoldumben
Sibelcim yok öyle toplayıp foto çekmek aç bakim açç aç açççç
şimdi yerlere fayans döşendiği için oralara basamıyoruz da... yatakodasına da geçemiycez bugün, salonda yatacaz.. yorganı yastığı salona geçirmiştik adam başlamadan..
siboooş... seni seviyoruummm... kafamda bi ampul yaktıınnn... şimdi ben doğumda kullanmaya hasta bezi almıştım ama kullanmamıştım... geçen de elime geçti atsammı dedim ama atmadım... şimdi baktım hasta bezi ulaşabildiğim odadaymış çok şükür... hallettim kızım gibi... su içmemeye karar verdim hahahaha kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?